Sygdomme

Hvordan man kan slippe af strækmærker med citroner

Pin
+1
Send
Share
Send

Strækmærker er en type ar, der opstår, når huden tårer. De opstår oftest, når du går hurtigt op, og de er især almindelige under graviditeten. Strækmærker falder typisk over tid, men forsvinder generelt ikke fuldstændigt. Citronsaft er en almindelig metode til forbedring af udseendet af stregmærker. Det er ofte kombineret med andre strejke mark behandlinger for de bedste resultater.

Trin 1

Exfoliere din hud for at fjerne de døde hudceller fra området med stregmærker. Dette indebærer at skrubbe din hud med exfoliants som mikroperler eller knuste frøskaller. Commercial exfoliants er almindeligt tilgængelige fra skønhed forsyning butikker eller apotek butikker.

Trin 2

Skive åbne en citron med en kniv og klem saften i en skål. Gnid citronsaften ind i strækmærkerne ved hjælp af cirkulære bevægelser. Lad citronsaften trække i huden i fem til ti minutter, før du tørrer den af. Citronsaft indeholder naturlig frugtsyre, der kan bleges i huden og reducere rødheden af ​​strækmærkerne. Dette kan gøre strækmærkerne mindre synlige.

Trin 3

Påfør en blødgøringsmiddel som kakaosmør ved at massere det i strækmærkerne i fem til ti minutter. En blødgørende er et stof, der blødgør og beroliger huden, som kan bryde op i vævsstoffets arvæv eller opretholde nye strækmærker.

Trin 4

Kombiner citronsaft med en blødgøringsmiddel i stedet for at anvende dem separat. Placer en halv kop kakaosmør i en skål og tilsæt 2 spsk. af citronsaft. Bland citronsaftet ind i kakaosmør og anbring det på dine stregmærker ved hjælp af cirkulære bevægelser.

Trin 5

Fortsæt med at bruge citronsaft på dine stregmærker regelmæssigt. Denne behandling virker gradvist og kræver hyppig brug over en længere periode for at slippe af med dine stregmærker.

Ting du skal bruge

  • exfoliant
  • Kniv
  • 2 Skåle
  • citroner
  • Kakao smør

Pin
+1
Send
Share
Send