Vægtstyring

Slimquick Vs. alli

Pin
+1
Send
Share
Send

Vægttab piller er tiltrækkende for en bred vifte af mennesker. Uanset om du søger at miste et par pund før sommeren eller en stor mængde af sundhedsmæssige grunde, er det hurtigt at tabe hurtigt vægttab, der ofte er lovet af kostpiller. To populære kostpiller, Slimquick og Alli, indeholder forskellige ingredienser og er målrettet mod bestemte målgrupper. Inden du begynder at bruge disse eller andre diætpiller, skal du tale med din læge.

alli

Alli er den første diætpille, der skal godkendes af Food and Drug Administration. Hovedbestanddelen i Alli er stoffet Orlistat. Orlistat virker ved at holde tarmene fra at absorbere fedt. Det uabsorberede fedt forlader derefter din krop gennem regelmæssige afføring. Selvom FDA-godkendt, har Alli nogle ubehagelige bivirkninger som fedtet spotting, løs afføring og hyppig afføring af afføring.

Slimquick Cleanse

Slimquick kostpiller markedsføres specifikt til kvinder, og der er flere muligheder til rådighed. Slimquick cleanse er en syv-dages startpakning til en ny diæt og motion rutine. Slimquick hævder at afgifte din krop af toksiner og affald. Det hedder det virker på seks måder: fremme af energi, skylning af toksiner, forbedring af fordøjelsen, øget metabolisme, rensning af tyktarmen og afbalancering af blodsukker. Der er ikke tilstrækkelige beviser til at understøtte kravene i Slimquick-rensningen eller fordelene ved rensningsregimer.

Slimquick Fat Burner

Slimquick hævder, at Fat Burner vil reducere overskydende vandretention, forbrænde kalorier, reducere stress, øge stofskiftet, øge energi og reducere din appetit. Fatbrænderen kommer i pakning og kapselform, men indeholder de samme ingredienser. Ligesom andre Slimquick-produkter er der utilstrækkelige beviser til støtte for krav fra Slimquick vedrørende dens Fat Burner.

Andre Slimquick sorter

Udover Slimquick Fat Burner Pills er der fire andre versioner af Slimquick piller til rådighed: koffeinfri, hoodia, alle naturlige og appetit kontrolpiller. Hver er baseret på Fat Burner pillen, men fokuserer på et specifikt område for at imødekomme forskellige kunders behov. Ligesom Slimquick-produkterne er krav ikke blevet bevist.

Sikkerhed

FDA regulerer ikke Slimquick produkter, fordi de falder ind i kosttilskudskategorien. Mange regler og krav skal ikke bevises før kostpiller går på markedet. Dette kan resultere i brugen af ​​usikre ingredienser og falske påstande. Hvis du tænker på at bruge nogen af ​​disse diætpiller, skal du kontakte din læge. Indsæt emballage om muligt, så din læge kan forklare ingredienser og mulige bivirkninger, du måske oplever.

Pin
+1
Send
Share
Send