Sport og fitness

Udstyr, der er nødvendigt for at spille fodbold

Pin
+1
Send
Share
Send

Når du spiller fodbold skal du være ordentligt og sikkert udstyret. Fodboldspillere er dækket af moderne rustning for at sikre deres sikkerhed, mens de spiller hård og konkurrencedygtig fodbold. Spillere kan bære andre ting på banen afhængigt af personlige præferencer og liga regler, men noget udstyr er ikke valgfrit. Fra ungdomsligaer til college-niveau spil, skal spillerne have godkendt og obligatorisk sikkerhedsudstyr til at spille fodbold, siger National Federation of High School Associations.

Hjelm, Chinstrap Og Mundstykke

Et af de vigtigste udstyr er hjelmen. Hjelmen består af en facemask og hjelmen selv. Med voksende bevidsthed om hjernerystelser i forbindelse med fodbold er det meget vigtigt at bære hjelm korrekt. Ifølge amerikansk fodbold vil hjelmen placeres, så forkanten hviler 1 tommer over dine øjenbryn og fastgøres til hovedet via chinstrap. Chinstrap'en fastgøres på begge sider af hjelmen og passer godt under din hage. Chinstrap'en forhindrer din hjelm i at flyve af under løb eller kontakt. Mundstykket er også et nødvendigt udstyr, når du spiller fodbold. Mundstykket har som hovedformål at beskytte munden mod skade.

Skulderpuder

Skulder puder skal bæres, når du spiller fodbold. De absorberer stød, når de rammes, og giver dig mulighed for at tackle med reduceret risiko for skade. Skulderpuder kommer i forskellige størrelser afhængigt af den position du spiller. Quarterbacks har tendens til at have mindre og lettere skulderpuder, så deres naturlige kasterbevægelse ikke påvirkes, mens spillere som linebackere og defensive ender har større skulderpuder for at beskytte deres kroppe mod konstant slag.

Talje og benposer

Din underkrop har brug for beskyttelse også. Fra fodbold til ungdoms-til-college-niveau er du forpligtet til at bære ben- og hoftepuder, som omfatter hofte-, haleben, knæ og lårpuder. Disse er indsat i fodboldbukserne selv eller en sportsbælte, der bæres under fodboldbukserne. Høf- og halebenen kan også være bundet rundt i taljen med et sportsbælte. Hertil kommer, at selvom det ikke altid er påkrævet, skal mænd altid have en kop for at beskytte det følsomme lyskeområde fra påvirkning under spillet.

klamper

Du har brug for ordentligt fodtøj, når du spiller fodbold. Plast eller metal tippede fodboldklamper skal bæres. Imidlertid kan der kræves gummitips i ungdoms fodboldligaer. USA Football rapporterer, at fodboldklamper beskytter fodens midtsål, hvilket giver mere støtte i lateral bevægelse og hurtigt anvender kraft og acceleration for kontakt. Fodboldklemmer kommer også i tre stilarter: højt skåret, mid-cut og low-cut. Høje klipper giver mest ankel støtte, men hindrer evnen til at manøvrere i forhold til de andre. Midtsnit giver en balance i ankel støtte og lette ankel mobilitet, og lav-cut er designet til at være lette for at give hurtig mobilitet.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Was sind die 5 wichtigsten Dinge eines Fußballprofis? | Galileo Lunch Break (April 2020).