Parenting

Sådan forhindrer du luftbobler i babyflasker

Pin
+1
Send
Share
Send

Når din baby feeds fra en flaske, er han mere tilbøjelig til at suge i luften end ved amning. Hvis du bruger en flaske, der fanger meget luft inde, kan din baby suga i mere luft end normalt. For meget luft i dit barns følsomme fordøjelseskanalen kan forårsage gas, smerte og krænkelse. Hvis du tager skridt til at reducere mængden af ​​luft, som din baby tager i under fodring, kan du i høj grad øge sin komfort og reducere gasrelateret fussiness, hvilket vil gøre dig og din baby lykkeligere.

Trin 1

Vælg en flaske, der er specielt designet til at minimere luftstrømmen. Prøv et par forskellige flasker med funktioner som luftreduktionsventiler eller luftminimerende former, indtil du finder den, der virker bedst.

Trin 2

Rør pulverformet, når du blander det med vand i stedet for at ryste flasken. Rystelse introducerer luftbobler i formlen, der ikke må aflevere før din baby drikker væsken.

Trin 3

Brug en flaske designet til at holde mængden af ​​formel, som din baby typisk tager i en fodring. Store flasker med små mængder af formel indeholder mere luft og øger sandsynligheden for, at din baby vil suge i den luft, som han fodrer.

Trin 4

Vælg en brystvorte, der tillader mælk at dryppe med en hastighed på 1 dråbe pr. Sekund, når den holdes på hovedet, anbefaler Peace Health Medical Center. Disse brystvorter forhindrer gulping og hurtig sugning, hvilket kan få din baby til at suge i luften.

Trin 5

Lad ikke din baby sutte på en tom flaske eller fodre i en dårlig position, hvor flasken ikke leverer en jævn strøm af mælk. Tip flasken opad, når den tømmer for at holde mælken i konstant kontakt med brystvorten.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: „richtige (Februar 2020).