Mad og drikke

Sådan koges du fisk i en bambusstøvler

Pin
+1
Send
Share
Send

Kogning af fisk i en bambus damper lader dig infuse hele fisk og fileter med smag uden at tilføje olie. Den type fisk, du vælger, bestemmer, hvor lang tid det tager at afslutte jobbet, men det er ikke svært at lave fisk i en damper. Da du bruger fugtig varme, er det også usandsynligt, at din fisk bliver overcooked og tørret ud efter anerkendelse. Du kan inkludere urter, vin og krydderier efter eget valg for at skabe signaturfisk.

Trin 1

Sæt wok på komfurbrænderen oven på madringen, der holder den nede.

Trin 2

Hæld 1 til 2 tommer vand i wok. Afhængigt af opskriften, du bruger, kan du erstatte halvdelen af ​​vandet med vin, sojasovs eller Worcestershire sauce.

Trin 3

Placer bambusdampen i wok og kontroller, at vandet ikke når bundstativet på den laveste dampkorg.

Trin 4

Linj bambuskurvstativene med Napa-kålblad, pergamentpapir eller grønt bladsalat for at forhindre dem i at absorbere duften af ​​fisk og dine krydderier. Sæt krydret fisk på toppen af ​​liner.

Trin 5

Sæt brænderen på medium og lad vandet i wok koge.

Trin 6

Sæt toppen på den højeste dampkorg, hvis du bruger en damper med flere stativer og placer i wok. Reducer varmen til at simre.

Trin 7

Damp en tommer tykke fileter i 5 til 8 minutter. En hel fisk vil tage 20 til 30 minutter afhængigt af dens vægt.

Ting du skal bruge

  • Bambus dampskib
  • Wok
  • Vand
  • Kålblad eller pergamentpapir

Tips

  • Du kan sætte fisk på små tallerkener eller underlag på stativene eller læg dem i pergamentpapir, før de placeres i dampkøleren. Sæt din bambus dampkoger oven på en lille gryde, hvis du ikke har en wok. Vær sikker på at den er stabil og afbalanceret.

Advarsler

  • Lad ikke wok koge tørt. Hold brændertemperaturen lav for at undgå brand.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: REISHUNGER | Bambusdämpfer (April 2020).