Sygdomme

Øvelse og opmærksomhedsforstyrrelse

Pin
+1
Send
Share
Send

Attention deficit disorder er en adfærdsmæssig tilstand, hvor du oplever perioder med uopmærksomhed, impulsiv adfærd, manglende evne til at fokusere og i nogle tilfælde perioder med hyperaktivitet. Opmærksomhedsforstyrrelser betegnes ofte ADD eller ADHD. I nogle tilfælde kan du muligvis kontrollere symptomerne på opmærksomhedsforstyrrelser ved motion. Du bliver nødt til at spørge din læge, hvis du vil drage fordel af lejlighedsvis eller regelmæssig motion som en del af din behandlingsplan for ADD.

Attention Deficit Disorder

Attention deficit disorder diagnosticeres ofte omkring det tidspunkt et barn begynder at udvikle læringsfærdigheder i skolen. Har svært ved at fokusere på opgaven ved at være ude af stand til at holde trit med andre klassekammerater, dagdrømmer og handler irrationelt, er ofte nogle af de første tegn et barn skal testes for opmærksomhedsunderskud. Hvis han fejler i skole, ikke forstår materiale eller opmærksomhedssøgning, kan hans lærer anbefale test af en skolesykolog eller en læge. Hyperaktivitet ledsager ofte opmærksomhedsfejlforstyrrelse, og han kan blive diagnosticeret med opmærksomhedsunderskud hyperaktivitetsforstyrrelse. Hvis et barn viser ekstrem opførsel problemer og kæmper for at fungere ordentligt hjemme, akademisk og socialt, bør han testes. Voksne kan også gå udiagnosticeret gennem barndommen eller har kun vist subtile tegn gennem årene. Generelt vil en læge foretage en diagnose, hvis du har haft symptomer, der vedvarer over en seks måneders tidsramme, eller de forstyrrer hverdagens aktiviteter. Din læge kan anbefale motion for at hjælpe med at reducere stress og hjælpe dig med at fokusere.

Udfordringer

Attention deficit disorder kan påvirke dit daglige liv negativt. De største vanskeligheder kan forekomme i skolen og negativt påvirke en god uddannelse. På en måde kan dette ske gennem uforsigtige fejl. Dette kan ske ved ikke at være opmærksom på detaljer, ikke bevare oplysninger korrekt og have problemer med at holde fokus på opgaver ved hånden. Hvis du har opmærksomhedsforstyrrelser, kan du få papirer eller noter spredt overalt, det kan fortsætte gennem voksenalderen, hvilket gør det udfordrende at planlægge og afslutte projekter korrekt, netop og til tiden. Inddragelse i din daglige liv kan hjælpe med at øge hjernens magt og forhindre træghed.

Anbefalet øvelse

Motion er vigtigt for alle børn og voksne. Børn skal få op til 60 minutters motion hver dag. Dette kan omfatte fysisk aktivitet i gymnasiet på skolen, efter skole sports- og træningsprogrammer og rulleskøjter eller cykelture efter skole. Øvelse spredt hele dagen vil hjælpe med at holde blodgennemstrømningen cirkulerende gennem kroppen og kan stimulere hjernens aktivitet, samtidig med at stress reduceres. Voksne bør få 30 minutters træning dagligt op til fem dage om ugen. At være fysisk aktiv vil holde dig opmærksom, fokuseret og klar til at tackle mentale projekter.

Fordele

Når du har opmærksomhedsfejlforstyrrelse, er det vigtigt at bruge alle de ressourcer, du får til at hjælpe med at håndtere din tilstand. Arbejde med en mental sundhedspersonale, skolehjælpspersonale, læge og fysisk træner kan hjælpe med at sikre, at du får mest muligt ud af din behandling. Hvis du vælger en fysisk træner, kan hun hjælpe dig med at holde styr på dine fitnessmål og tilbyde øvelsesøvelser, der er skræddersyet til dit personlige fitnessniveau.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Bauchtraining für zuhause | Die effizienteste Übung für einen flachen Bauch | VERONICA-GERRITZEN.DE (April 2020).