Vægtstyring

Drikker iskoldt vand undertryk appetit?

Pin
+1
Send
Share
Send

Nøglen til at spise mindre ved måltider kan være så simpelt som at nippe til noget isvand, før du spiser, men dette trick kan ikke oversætte til resultater for alle. At reducere din appetit og dermed tage i færre kalorier er et forsøgt-og-sandt vægttab hjælpemiddel. Med fedme i stigende grad bliver potentialet indenfor forbrug af vand til forbrug underkastet flere og flere videnskabelige undersøgelser.

Hvem kan være til gavn

Vand kan hjælpe dig med at spise mindre, hvis du er middelalder eller ældre. I denne aldersgruppe drikker omkring 2 kopper vand før måltider en effektiv måde at spise mindre og tabe sig ifølge en undersøgelse fra 2010, der blev offentliggjort i "Fedme." Ældre voksne kan faktisk spare omkring 180 kalorier dagligt ved at indtage vand forud for hvert måltid, ifølge en 2007 "fedme" undersøgelse. Men dette trick virker ikke lige så godt blandt voksne i alderen 21 til 35, ifølge Emily L. Van Walleghen, hovedforfatter til 2007-studiet. Forskellen kan skyldes en langsommere mavetømningstid blandt ældre voksne eller ændringer i følelser af sult og fylde, der kommer med alderen. Din krops reguleringsmekanismer for tørst ændres også, når du alder. Undersøgelserne noterede ikke, om det forbruges vand var koldt eller varmt.

Overvejelser

Hvis du drikker isvand i stedet for en sukker-sødet drik inden et måltid, vil det også føre dig til at spise mindre, og noterer sig en videnskabelig gennemgang af 2010 i "Ernæringsanmeldelser." Du vil sandsynligvis forbruge 7,8 procent flere kalorier under et måltid, hvis du nipper en For-måltid sodavand i stedet for vand, der oversætter til ca. 32 kalorier til et 400-kalorie måltid. Imidlertid, mens dette fund og andre i undersøgelser, der undersøger virkningen af ​​drikkevand, synes lovende med hensyn til at reducere appetitten, er der behov for randomiserede, kontrollerede forsøg for at bekræfte forbindelsen, note review forfattere M.C. Daniels og B.M. Popkin.

Tørstfaktoren

Drikke koldt vand kan hjælpe dig med bedre kontrol af tørst, hvilket igen kan påvirke din appetit. Nogle gange, når du føler dig sulten, skal du rent faktisk hydrere. Tørstsignalet, der sendes fra din hypothalamus, forveksles ofte med sultsignalet, hvilket får dig til at spise mere, end du ellers ville spise ved et måltid eller spise en øget mængde mad. Koldt vand er mere effektivt, når du skal hydrere, fordi det absorberes af din krop hurtigere end stuetemperaturvand.

Koldt vand kalorieforbrænding

Du kan høre, at iskoldt vand er bedre til vægttab end stuetemperatur eller varmt vand, fordi din krop skal forbrænde kalorier for at bringe vandet op til din indre kropstemperatur. Hvis du lider af magekramper fra koldt vand, eller bare ikke nyd det, fortvivl ikke. Kalorieforbrændingen er ikke så stor, ifølge The Naked Scientists radioprogram på Cambridge University i Massachusetts. Drikker en liter vand, eller omkring 4? kopper, teoretisk hjælper dig med at brænde ud om det tilsvarende et lille æble, eller ca. 50 til 75 kalorier.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Ultimate Wasabi Guide ★ ONLY in JAPAN 究極のワサビ #28 (April 2020).