Sport og fitness

Golf Drills at Fix In-to-Out Swing Path

Pin
+1
Send
Share
Send

En stor del af den gennemsnitlige golfspiller frustration kommer fra at ramme vilde kroge. At svinge ind til ud fører til ekstreme konsekvenser, fordi kroge skud eller skud, der kurver fra højre mod venstre og har ekstremt trekke spinding, er meget svære at kontrollere. Boremaskiner kan hjælpe med at helbrede denne fælles golf swing fejl.

Fundamentals

Dårlige fundamentale kan medføre svingning i ud. Den første øvelse til at korrigere denne vej er en fuld kontrol af fundamentet forud for skud. Justering er afgørende for at forhindre denne svingbane. Din krop og strømningslinjer - dine skuldre, hofter og ben - skal justeres parallelt til venstre for målet. Det betyder at din clubface skal pege direkte på målet, og resten af ​​din krop skal pege lidt til venstre og parallelt med det mål, når du tænker på jernbanespor. Hvis din krop er lukket, selv den mindste smule, fremmer det ubevidst en svingbane, der ikke er i gang.

Bagsiden af ​​bolden

Du har kæmpet dette problem i et stykke tid, så øvelser kan tage lidt tid at forankre korrekt bevægelse. Den første øvelse er at tage en spidsboldspand, vip den på hovedet og læg den lige uden for dine fødder lige ved siden af ​​golfbolden. Giv dig selv et lille rum mellem bolden og spanden, så du kan svinge korrekt. Tag flere langsomme svingninger ved bolden uden at ramme spanden for at give dig selv følelsen af ​​at slå ned lige på bagsiden af ​​bolden, ikke indefra.

Akseposition

Vedhæft laserpegeren til butiksenden af ​​din klub med lyset pegende direkte i linje med akselens ende. Tag klubben op til toppen og tag det langsomt ned. Lysets placering bør være direkte ved siden af ​​golfbolden. Næsten føles som om du holder klubben ud og forlænger dine arme ned til bolden. Gentag denne bevægelse 10 gange, og tag derefter en halvhastighedssving ved bolden. Du træner dig selv for at bevæge dig væk fra den indgående vej.

Baseball Swing

I teorien ville du ikke forsøge at ramme et baseball med en ekstrem in-to-out vej. Du ville svinge direkte ved bolden og forsøge at køre bolden tilbage til krukken. Tag din golfklub og lav nogle hårde baseball gynger. På den måde kan du føle at du ville ramme en baseball tilbage på potten eller endda trække bolden til venstre felt. Dette vil give din krop følelsen af ​​at synkronisere og frigive klubben ud ved bolden, i stedet for at holde ind og vende på golfbolden indefra.

Pin
+1
Send
Share
Send