Mode

Cellulite på kalve

Pin
+1
Send
Share
Send

Cellulite er en frygt for mange kvinder. Mens nogle accepterer det som en naturlig del af aldringsprocessen, søger andre midler til at slippe af med det, herunder cremer, naturlige midler og streng slankekure. Mange associerer cellulite med at være overvægtige eller overvægtige. Men enhver kan udvikle cellulite. Det er vigtigt at forstå den biologiske årsag til cellulite for at kende din bedste mulighed for at minimere udseendet af det.

Definition af cellulite

Cellulite er et udtryk, der refererer til det klumpede, skarpe udseende af hud i områder med forøget fedtindskud under huden. Cellulite findes oftest på mavesår, lår og stød af et individ. Mens 90 procent af voksne kvinder vil udvikle det på et tidspunkt, ifølge ManageCellulite.com, findes det sjældent hos mænd. Det er ikke relateret til fedme, fordi kvinder af enhver form kan udvikle cellulite.

Årsag til cellulitis

Cellulite udvikler sig på grund af den specifikke sminke af huden, fedt og bindevæv i området. Som individuelle aldre bliver de bindebånd, der forbinder den underliggende muskel med huden, mindre elastiske. Mellem muskler og hud er et lag af subkutant fedt. Når fedtlaget akkumulerer mere fedt i området, og ledningerne ikke er i stand til at strække for at gøre plads til fedtet, udvikler du udseendet af fordybninger. Den dunkle udseende er dannet som overskydende fedt skubber op mod huden, og ledningerne holder huden tilbage i visse områder.

Risikofaktorer

Mens vægtforøgelse gør cellulite mere mærkbar, er cellulite også fundet hos personer, der ikke er overvægtige. Ifølge MayoClinic.com spiller genetik en stor rolle i, om en person får cellulite og dets omfang. At behandle stress dagligt, at have en inaktiv livsstil og brugen af ​​hormonelle præventionsmidler er også risikofaktorer for udvikling af cellulite.

Kalvcellulit

Cellulite findes ikke ofte på kalvene, men det er muligt. Butt, mave og lår cellulite er let at dække op med tøj. Men hvis du bor i et varmt vejrområde og nyder at bære kjoler eller shorts, kan dette være et område af cellulite, du vil målrette. Den bedste måde at tabe cellulite på din kalve er at tabe sig gennem kost og motion. Der er ingen måde at målrette mod fedtet på dine kalve. Overskydende fedt på kalve vil komme ud, da din krop begynder at miste fedt samlet set. Fedtet kommer først på bestemte steder, afhængigt af hvordan din krop lagrer fedt, hvilket er baseret på din genetik.

Kalveøvelser

Toning din kalv muskler kan bidrage til at mindske forekomsten af ​​cellulite. At tone kalvemusklerne udføre øvelser, der målretter kalvemusklerne et par gange om ugen og fokuserer på sæt med 15 til 20 gentagelser.

Begynd med de enkle stående kælftegninger. Disse kan udføres på et trin eller på et jævnt underlag. Kalven rejser på et trin vil muliggøre et større bevægelsesområde. For at gøre kalven hæver på et trin skal du placere en fod på et lille trin og hænge fodens hæl ud af trinet. Tag din modsatte fod til at hænge bag din venstre hæl. Hold fast på en stabil genstand for at hjælpe din balance. Hæv din hæl op ved at skubbe med forfoden på trinet. Sænk hælen for at bringe den lidt under trappen. Gentag bevægelse for det ønskede gentagelsesområde. Skift fødder og gentag for modsatte ben.

Pin
+1
Send
Share
Send