Mad og drikke

Hjælper varmt vand og citron dig med at tabe dig?

Pin
+1
Send
Share
Send

Ingen tvivl om det, citroner gør en sund tilsætning til din kost. De har lavt kalorieindhold og er rige på antioxidanter. Men på trods af påstandene kan drikkevand med citron ikke hjælpe dig med at tabe sig, medmindre du ledsager en kalorieindskrænkende diæt.

Påstandene

Nogle mennesker hævder, at hvis du starter din dag med et glas varmt vand med citron, vil du tabe dig. Ligesom de fleste diætfads, hvis det lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis ifølge Academy of Nutrition and Dietetics. Der er intet bevis for at understøtte, at enhver mad eller kombination af fødevarer, herunder varmt vand og citron, kan hjælpe din krop til at tabe sig eller smelte fedt, siger akademiet videre.

Hot citron vand og kalorieindtag

Selvom drikkekombinationen alene ikke kan hjælpe dig med at tabe sig, hvis det får dig til at drikke mere vand, kan det hjælpe din vægttabsindsats. En undersøgelse offentliggjort i 2008 i fedme viste, at drikkevand hjalp overvægtige kvinder på en kost tabe sig og fedt. Forfatterne teoretiserede, at drikkevand kan bidrage til lavere kalorieindtag og ændre stofskifte. Hvis du starter dagen med et glas varmt citronvand hjælper du med at spise færre kalorier, kan det hjælpe dig med at tabe sig.

Sundhedsmæssige fordele ved Hot Lemon Water

Ud over at hjælpe dig med at reducere dit kalorieindtag for vægttab, kan drikke varmt citronvand også hjælpe dig med at opfylde dine daglige C-vitaminbehov og kaliumbehov. Juice fra en citron indeholder 11 kalorier, 18 milligram C-vitamin og 49 milligram kalium. C-vitamin er en vigtig antioxidant, der er nødvendig for dannelsen af ​​kollagen, og hjælper kroppen med at bekæmpe infektion. Kalium hjælper med kommunikationen mellem dine muskler og nerver og kan hjælpe med blodtrykskontrol ved at blæse virkningerne af natrium.

Taber vægt

Som lavt kalorieindhold drikker varmt citronvand et godt valg til en vægttabsdiæt, især hvis du erstatter kalorieindhold med det. For at tabe sig, skal du reducere dit samlede kalorieindtag. At spise 500 færre kalorier om dagen kan hjælpe dig med at kaste 1 pund om ugen, ifølge FamilyDoctor.org. Et sundt vægttab kost skal være lav i fedt og omfatter en række fødevarer fra alle fødevaregrupper.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Er det sunt å drikke varmt vann med sitron om morgenen? (April 2020).