Mad og drikke

Bagning Chokolade Vs. Chokolade bar

Pin
+1
Send
Share
Send

Bortset fra ofte at være mere overkommelige end håndværker eller high-end chokolade barer, bagning chokolade findes i en anden del af supermarkedet og skelner sig selv som en godbid, der er beregnet til at tilføje smag i stedet for at spise ude af hånden. Det er ikke altid sandt, da bagning af chokolade kan være ret velsmagende alene, men det har nogle få bemærkelsesværdige forskelle fra bar chokolade.

Til bagning

Bagning af chokolade markedsføres som sådan, fordi den næsten altid er usødet. Fotokredit: Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Bagning af chokolade markedsføres som sådan, fordi den næsten altid er usødet. Ifølge Ghirardelli er en bageste bar ofte 100 procent cacao, hvilket betyder, at den ikke har tilsat sukker og en naturligt bitter smag. Som sådan er det ikke altid ideelt at spise ude af hånden, men i opskrifter, der har tilsat sukker, vil det give en rig chokoladefarve. Bagning af chokolade kan også stole på at smelte ensartet, da den indeholder få andre ingredienser bortset fra kakao. Mens du helt sikkert kan bage med chokoladebarer, vil de tilføje ekstra sødme til en opskrift.

Til spisning

Semisweet bagning chokolade smager meget som chokolade chips. Fotokredit: Medioimages / Photodisc / Photodisc / Getty Images

Der er noget smagsvariation blandt sorter af bagning af chokolade, især da ikke alle typer er usødet. For eksempel smager semisweet bagning chokolade meget som chokolade chips, og hvis du nyder at spise dem almindeligt, vil du sandsynligvis nyde chokoladen i bagning form også. Men da bar chokolade typisk indeholder en række ingredienser, der gør det mere velsmagende - såsom sukker, vanille og mælkefaststoffer - det er bedst at spise almindeligt.

Næringsfakta

Ifølge den amerikanske landbrugsministerium har 100 g bagechokolade ca. 500 kalorier, 13 g protein, 52 g fedt (32 g er mættet), 30 g kulhydrater, 16,5 g fiber, ingen kolesterol og kun 1 g sukker . I modsætning hertil har 100 g af en chokolade til chokolade med ca. 550 kalorier, 7,5 g protein, 32,5 g fedt (22,5 g er mættet), 55 g kulhydrater, 2,5 g fiber og en kæmpestor 52 g sukker.

Overvejelser

Cacao Fotokredit: hiphoto40 / iStock / Getty Images

Både bagning chokolade og chokolade barer har samme kerne ingrediens - kakao - og ligheder i smag, så når du overvejer, hvilken en at bruge lade dit formål diktere valget. En pande af brownies har en kraftig mængde tilsat sukker og kunne drage fordel af den rene chokoladefarve, som usødet bagechokolade ville tilføje, men en bedre mulighed for en eftermiddagsinterval kan være en sødbar bar infunderet med tørret frugt eller et smagsekstrakt.

Pin
+1
Send
Share
Send