Mad og drikke

Højprotein, fedtfattige fødevarer

Pin
+1
Send
Share
Send

En højprotein kost kan hjælpe med at reducere sulten, så du lettere kan styre din vægt. Nogle højproteinmuligheder såsom fede kød og fede ost er usunde på grund af deres høje indhold af mættet fedt, men mange højtproteiner er fedtfattige og er nærende. US Food and Drug Administration definerer fedtfattige fødevarer som mindre end 3 gram fedt pr. Portion.

Fjerkræ og Seafood

Udbenet, skindløs kyllingebryst. Fotokredit: Diana Taliun / iStock / Getty Images

Skinless kylling og kalkunbryst, skaldyr og de fleste slags fisk som flounder, tunge, torsk og tunfisk giver ca. 18 til 27 gram protein pr. 3 ounce servering. Ud over protein er vigtige næringsstoffer i fjerkræ og skaldyr også jern, vitamin B-12 og zink. For en højproteinfattig middage, prøv grillet kyllingebryst tilberedt i tomatsauce med svampe, en rejerrør stege med broccoli og lavnatrium teriyaki-sauce eller torsk bagt med limejuice, peber og hvidløg og serveret med spiralkål.

Fedtfri mejeriprodukter

Græsk yoghurt. Fotokredit: letty17 / iStock / Getty Images

Fuldmælk mejeriprodukter indeholder usundt mættet fedt, men fedtfri mælk, ost og yoghurt er gode kilder til protein, der er lavere kalorieindhold alternativer. De er bedste kilder til calcium, som er et mineral, din krop har brug for til opbygning og vedligeholdelse af stærke knogler. Fedtfri hytteost er lavere i calcium, men højere i protein pr. Portion. Valsede ost og skinke skiver, cottage cheese med tomater og græsk yoghurt med agurker er ideer til high-protein, fedtfattige snacks.

Æggehvider

Æggehvider. Fotokredit: SafakOguz / iStock / Getty Images

Æg hvide og de fleste flydende æg erstatninger er højprotein, fedtfri og kolesterolfri. En enkelt, stor æggehvide giver 3,6 gram protein og kun 17 kalorier. Spise æggeblommen ud over det hvide tilføjer 55 kalorier og 5 gram fedt. Hårdkogte æg er bærbare snacks og gode påfyldninger til grønne salater. Du kan lave en højprotein, fedtfattig ægsalat med hakkede hårdkogte æggehvider, fedtfri græsk yoghurt, peber, løgpulver og dill. Rørrede æggehvider med spinat er en nærende morgenmad idé.

Bønner, ærter og linser

Bønner og linser. Fotokredit: Elena Schweitzer / iStock / Getty Images

Bælgplanter eller bønner, split ærter og linser er fedtfattige kilder til protein og andre næringsstoffer, såsom kostfiber og kalium. University of Michigan forklarer, at bælgfrugter ikke giver alle de aminosyrer eller proteinkomponenter, som din krop har brug for at få fra kosten, men du kan kombinere bælgfrugter med korn for at forbruge de aminosyrer du har brug for. Forslag omfatter hummus eller garbanzo bønner dip med fuld hvede pita, split-ærtsuppe med byg og sorte bønner med brun ris.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: 3 Coole FITNESS REZEPTE mit WENIG KALORIEN (April 2020).