Mad og drikke

Hvilke slags vitaminer har guavas?

Pin
+1
Send
Share
Send

Guava er en tropisk frugt, der indeholder mange vitaminer og er også en god kilde til fiber. Guava har også calcium, jern, fosfor, thiamin og niacin. Guavafrugten spises typisk i chutney, saucer og frugtsalater og tilsættes til kylling og fisk retter til smag. Når guava stadig er grøn, er det ofte kogt i vegetabilske retter.

C-vitamin

Guava er en rig kilde til vitamin C. En kop rå guava har 377 milligram C-vitamin og 56 kalorier, noterer Centrene for Disease Control. Vitamin C i guava vil hjælpe din krop med at absorbere jern fra de fødevarer, du spiser, og det spiller også en rolle i fedtstofskifte og hjernecellekommuncering. Dette vitamin hjælper kroppen med at vokse og hjælper med at helbrede sår; som en antioxidant, hjælper det også med at forebygge kræft, noterer sig US National Library of Medicine.

Vitamin A

Guava har også vitamin A, en anden antioxidant. A-vitamin virker for at holde synet stærkt. Det hjælper også med at skabe hvide blodlegemer og holder knoglerne stærke. Vitamin A er en del af processen med cellevækst og division, noterer Harvard Folkesundhedskolen. Vitamin A hjælper med at forhindre, at celler vokser på en abnorm måde, hvilket ofte er tegn på udvikling af kræft. En kop guava indeholder 1.030 internationale enheder af vitamin A.

B-komplekse vitaminer

Spis guava, og du vil også forbruge flere B-komplekse vitaminer, især niacin, vitamin B-5 og vitamin B-6. Sammen hjælper disse næringsstoffer dine celler med at udføre kemiske reaktioner, der er nødvendige for energiproduktionen. Niacin spiller også en rolle i nervesystemet sundhed, mens vitamin B-6 hjælper dig med at syntetisere røde blodlegemer. Vitamin B-5 opretholder din hormonbalance og fremmer hormonsyntese. En servering af guava indeholder 1,8 milligram niacin og 744 og 182 mikrogram vitamin B-5 og B-6.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Guava Fruit and Guava Leaves Health Benefits (Januar 2020).