Sport og fitness

Hvad er fordelene ved at gå 40 minutter om dagen?

Pin
+1
Send
Share
Send

Walking er en øvelse, som folk har haft i århundreder. Det er sikkert, og risikoen for skade eller belastning er lavere end ved andre former for motion. Omkostningerne ved at gå er lave, fordi du bare har brug for et par behagelige sko, eller du kan endda gå barfodet. Walking i 40 minutter om dagen giver mange fordele, og du kan begynde at opleve disse snart, efter at du har startet din vandringsrutine. Kontakt din læge inden du begynder et træningsprogram for at sikre, at du ikke har sundhedsmæssige forhold eller begrænsninger, der påvirker din evne til at træne sikkert. Din læge kan også hjælpe dig med at udvikle et gåprogram, der er skræddersyet til dine behov.

Vægttab

Vægttab er en vigtig fordel, som du kan opleve, når du går i 40 minutter om dagen. Du kan tabe sig i hele din krop, herunder din mave, hofter og ben. Ved at gå, har vægttab tendens til at forekomme i et stabilt, sundt tempo, der ikke er for hurtigt eller langsomt. Hvor meget du taber, og hvor hurtigt afhænger af faktorer som din walking hastighed og intensitet. For mere vægttab fordele, afhente dit tempo og svinge dine arme, mens du går.

Sygdomsforebyggelse

Walking kan hjælpe med at forebygge mange sygdomme og sygdomme, herunder hjertesygdomme, højt blodtryk og diabetes, ifølge Better Health Channel. Det kan også hjælpe med at øge sundt kolesterol og lette rygsmerter. At gå dagligt kan også styrke dine knogler, hvilket er en vigtig fordel, da der har svage og forværrede knogler kan føre til alvorlige tilstande som osteoporose.

Psykiske fordele

Walking kan øge dit humør og lette eller forebygge depression og angst. Det hjælper med at løse stress. Det kan også hjælpe koncentration, mentalt fokus og dermed produktivitet i dit arbejde og personlige liv. Prøv at opdele dine 40 minutters gang i løbet af dagen ved at tage pauser til korte gåture et par gange dagligt. Du kan måske finde ud af, at dette fjerner dine tanker og sind, så du kan komme tilbage til dine opgaver i en fornyet og vital tilstand.

Miljø

Når du tager dine daglige 40-minutters gåtur udendørs, trækker du vejret frisk luft væk fra forældet indendørs luft. Træk vejret dybt, mens du går for at opleve denne fordel mere fuldt ud. Du føler også solens nærende varme på solrige dage og kan modtage D-vitamin fra solen. Du kan nyde stimulering og skønhed fra naturen og dine omgivelser. Du kan også opleve fordelene ved social interaktion med naboer og andre mennesker, mens du går.

anbefalinger

Hvis du lige begynder at motionere, start langsomt ved at tage korte gåture et par dage om ugen. Gradvist opbygge til at gå 40 minutter hver dag. Hvis du ikke kan gå udendørs på grund af vejr eller anden grund, kan du gøre dine daglige vandreture på en tredemølle eller en rebounder, som er en mini-trampolin. Tag nogle enkle forholdsregler for at holde dig sikker og sund, mens du nyder din walking rutine. Sørg for, at dine sko passer korrekt, er behagelige og giver dig en stabil stabilitet. Gå på fortove, stier eller andre områder væk fra trafik, og fortsæt med forsigtighed og opmærksomhed ved passage af gader.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy (Marts 2020).