Sport og fitness

Tå smerter fra fodboldklip

Pin
+1
Send
Share
Send

Fodboldklemmer giver grebet og trækkraft spillere har brug for for at gøre deres vej rundt om en fodboldbane. For nogle kan det også være kilden til skærpende tåsmerter. Tåsmerter kan forekomme af mange forskellige årsager, herunder udiagnosticerede fodskader eller ubehagelige eller slidte klumper. Tal med en podiater for at vurdere tilstanden af ​​dine fødder og for at opdage fodboldklubber eller orthotics-support, der passer til dig.

Fodtilstand og skader

Bunioner, blærer, lunger, majs og andre forhold på foden kan medvirke til tåsmerter, mens du bærer fodboldklamper. Ifølge fods og ankelcenter i Washington har fodboldklip tendens til at være mindre end løbesko, hvilket kan få tæerne til at gnide sig mod hinanden eller mod indersiden af ​​klosserne. Udiagnostiserede skader, såsom metatarsalgi, stressfrakturer eller græstå, kan også forårsage smerter i tæerne. Lav en aftale med en podiater for at udelukke eventuelle fodforhold eller skader.

Tjek dine cleats

For at spille bedre og styre bolden, foretrækker fodboldspillerne tæt monterede sko. Ifølge Podiatry Today kan tætsluttede sko føre til tåsmerter og problemer, som f.eks. Indgroede tånegle. Når du bærer dine klumper, skal du sørge for, at tæerne ikke presses mod siderne eller på toppen af ​​skoen. Sørg også for at der er nok wiggle rum mellem toppen af ​​din storå og toppen af ​​skoen. En podiater kan erstatte indersålen med en ortotisk enhed for at forhindre, at fødderne glider i skoen.

Cleats Købsvejledning

Udskift dine klumper hver sæson. Når det er tid til at købe et nyt par klader, skal du altid have dine fødder målt af en professionel. Bryd i dine klumper før starten af ​​fodboldsæsonen ved at gå rundt uden for huset en time eller så om dagen. Brug altid sokker, når du bærer klæder. Læder klammer giver en bedre pasform i forhold til klamper fremstillet af andre materialer. Men hvis klapperne er for små, kan det medvirke til tåsmerter. Overvej at købe gelindsatser for at reducere mængden af ​​mund- og tåsmerter også.

Andre overvejelser

Få dine fødder tjekket af en podiater regelmæssigt. Platte fødder, små ændringer i din fods kurve, postural defekter eller udvikling af hammertoes kan alle bidrage til tåsmerter. For at forhindre indgroede tånegle, trim til runde kanterne af dine tånegle. Hvis du lider af blærer, korn eller andre fodbetingelser, giver silikone tå pads en pude og giver smertelindring for dine tæer. Hvis du stadig oplever tåsmerter, skal du tale med en podiater.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: FACE PAINT PARTY, FOOTBALL, AND ATTACK OF THE PUPPY! | We Are The Davises (Januar 2020).