Mode

Hvilke ingredienser i lotion vil falme alderspletter og ar?

Pin
+1
Send
Share
Send

Alderpletter har intet at gøre med din alder, men er i stedet pletter af misfarvning, der opstår, når din hud er beskadiget af solens ultraviolette stråler. På samme måde kan ar op på mennesker i alle aldre og er tegn på tidligere overfladeskader. Omvendt begge disse tegn på skade med en lotion indeholdende beviste aktive ingredienser, der kan hjælpe med at reparere og genoprette hudens naturlige sundhed og skønhed.

Alpha Hydroxysyre

Alfa hydroxy syre eller AHA bruges meget i både over-the-counter lotioner og cremer såvel som i receptpligtige lotioner til fading fotodamage som alder pletter, skriver hudpleje ekspert Paula Begoun, forfatter af "Do not Go to the Kosmetik tæller uden mig. " Columbia University's Health Services anbefaler også AHA'er til fading af ar. AHA'er fremskynder hudcelleomsætningen for at slippe af med beskadiget hud og afsløre nyere, pletfri celler.

Hydroquinon

Dermatologer ser typisk hydroquinon som den ideelle aktive ingrediens for at falme hudflader og korrigere ujævnt hudtone, uanset om det skyldes alder pletter eller ar, ifølge Harvard Medical School. Skolen siger, at du vil se positive resultater inden for seks uger. Det kemiske arbejde ved at hæmme hudpigmentproduktionen.

Beta Hydroxysyre

Beta-hydroxysyre, der typisk betegnes som salicylsyre på lotion- og fløde ingrediensetiketter, virker som en kemisk exfoliant ifølge Begoun. Over tid slæber den af ​​død hud for at forsvinde eksisterende misfarvning eller vækst i huden. Ikke alene kan det forsvinde sådanne pletter, men det kan også hjælpe med at reducere størrelse og dybde af rynker, ifølge University of Maryland Medical Center.

Silikone

Silikone er almindelig i lotioner og serum, hvor det ofte forekommer som amodimethicon eller phenyltrimethicon på ingredienslisten. Det kan hjælpe med at flette og lette ar, rapporterer Columbia University's Health Services, og kan også gøre huden mere glattere for at hjælpe med at skjule andre typer af hudflader.

Retinol

Retinol findes ofte i ansigtslotioner og er mindre almindeligt i body lotions. University of Maryland Medical Center siger, at det er yderst effektivt at reparere huden. En vigtig ulempe er, at den også gør huden mere modtagelig for skader fra solens ultraviolette stråler, hvilket kan gøre dine alderspletter eller ar mørkere. Du skal forblive ude af solen, mens du bruger lotion formuleret med denne ingrediens for at opleve optimal fading af hudpletter.

Løg ekstrakter

Løg ekstrakt, typisk titlen Allium cepa på lotion etiketter, fungerer som en anti-inflammatorisk ingrediens, der kan bidrage til at sænke produktionen af ​​kollagen, der fører til ardannelse, ifølge Columbia University. Det findes ofte i lotioner specielt formuleret til fading og fjernelse af ar. Universitetet advarer om, at det kan tage flere måneder, før du ser nogen effekt.

Pin
+1
Send
Share
Send