Parenting

Naturlig Remedy for Infant Gas Relief

Pin
+1
Send
Share
Send

En baby er mest sandsynligt at lide af gaspine ved 3 til 6 uger, ifølge Dr. Alan Greene, i en artikel til Parents.com. Gassen skyldes typisk, at barnet svelder ekstra luft under fødslen, men en moders kost kan også spille en rolle. Du behøver ikke at vende sig til medicin straks; i stedet berolige din baby gennem naturlige retsmidler.

Undersøg din kost

Hvis din baby er ammet, kan du muligvis afhjælpe gasproblemer ved at fjerne fødevarer fra din kost. De fødevarer, der kan gøre en baby god, afhænger af spædbarnet, ligesom visse fødevarer kan gøre dig smuk, men lad andre føle sig godt. Hvis du bemærker en åbenbar reaktion fra dit barn efter fodring, skal du fjerne den mad for at se, om det gør en forskel, siger Kelly Bonyata, en bestyrelsescertificeret mælkekonsulent. Gasdannende grøntsager som broccoli, kål og bønner i moderens kost kan forårsage gas smerte hos ammende spædbørn, ifølge Dr. Marianne Neifert, i en artikel hos Parents.com.

Burpingskraft

Fordi de fleste gas er forårsaget af at sluge for meget luft, er det fornuftigt, at burping din baby midtvejs gennem foder hjælper med at afhjælpe problemet. Nøglen er imidlertid at bage i naturlige pauser i fodring, f.eks. Efter at han er færdig med at fodre på et bryst. Ved at forstyrre en fodring til burp forlænger du den tid, han spiser, og det kan føre barnet til at sluge mere luft.

Gnid Hendes Tummy

Hvis burping ikke virker, afhjælpe smerten ved at hjælpe den fangede gasbevægelse. Læg dit spædbarn ned på ryggen og masser forsigtigt maven i uret bevægelse. Hvis dette ikke virker, skal du sætte hende i "gasholdet", også kendt som colic holdet - det vil sige at placere spædbarnet, brystet ned, på underarmen. Støtte hendes hoved med hånden og læg benene på hver side af albuen. Brug din anden hånd til at støtte babyen og gå rundt.

Om Herbal Remedies

Visse plantelægemidler, som f.eks. Mynthe, kan hjælpe en babys gas; Bonyata anbefaler dog ikke at bruge disse muligheder i unge babyer. Disse produkter er ikke blevet testet hos spædbørn for sikkerhed eller effektivitet, så det kan være farligt og forårsage en reaktion. Derudover kan fodring af andet end modermælk eller formel til et spædbarn forstyrre tarmfloraen, hvilket gør en baby mere modtagelig for skader.

Pin
+1
Send
Share
Send