Levevis

Sådan køber du et tv med dårlig kredit

Pin
+1
Send
Share
Send

Næsten alle ønsker et tv, for sig selv eller som en gave til andre. Tv'et kommer i alle former, typer og prisklasser. Det kan være svært at købe en, hvis du har dårlig kredit. Men der er visse måder at få det tv, du altid har ønsket, selv med dårlig kredit.

Trin 1

Gå til et rent-til-eget sted som f.eks. Rent-A-Center. Det er en simpel måde at købe et tv med dårlig kredit uden problemer. Du skal muligvis betale højrenteafgifter og foretage ugentlige betalinger, men efter et par år vil du helt betale det. Du skal dog sørge for, at du kan foretage de ugentlige betalinger, eller de vil repossess fjernsynet.

Trin 2

Gå til en elektronikforhandler som Best Buy eller CompUSA og ansøg om deres kreditkort for at købe et tv. Disse butikker tilbyder en høj godkendelsesrate for kunder med dårlig kredit. Renten for denne type kredit er dog meget høj.

Trin 3

Kontakt en bank, der ikke kontrollerer din kredit historie og ansøge om et kreditkort. Orchard Bank, for eksempel, tjekker ikke din kredit historie, men kræver, at du har været ansat i mindst et år. Når du har modtaget dit kort, har du kredit, som du kan bruge til at købe et tv.

Pin
+1
Send
Share
Send