Kategori Sport og fitness

Den bedste øvelse i vand for at vise maven
Sport og fitness

Den bedste øvelse i vand for at vise maven

Hvis din pool tid består af at slappe af i en stol med din yndlingsbog og lejlighedsvis dyppe tæerne ind for at opdatere, går du glip af en seriøs træningsmulighed. Vand giver 12 gange luftens modstand, så hver handling du tager er det meget sværere og mere effektiv. Dette gælder for enhver øvelse, herunder dem der tackler din mave region.

Læs Mere
Sport og fitness

Sådan heler du en bulging disk

En udbulende disk opstår, når brusk mellem to af rygsøjlerne rykker forbi det normale besættelsesrum, beskriver Dr. Jerry Swanson fra Mayo Clinic. En udbulende disk forekommer almindeligvis som en person aldre og kan eller ikke er forbundet med smerte. Swanson beskriver visuelt en bølgende skive til en hamburger med et stort stykke kød --- køddelen strækker sig bare lidt forbi bunken.
Læs Mere
Sport og fitness

Abdominal øvelser ved 5 måneder gravid

Abdominal øvelser fokuserer arbejdet på rectus abdominis eller overfladiske muskler i din mave region. I løbet af den femte måned af graviditeten begynder denne region at vokse hurtigere end i de første måneder af din graviditet. Når din mave ekspanderer, lægger den vægt på fascia, kendt som linea alba, der adskiller dine højre og venstre rektus abdominis muskler.
Læs Mere
Sport og fitness

Kemiske forbrændinger i børn fra klor svømmebassiner

En 2008-klorlækage i en offentlig vandpark i Chicago sendte flere børn til hospitalet med vejrtrækningsproblemer, blærer omkring deres øjne og mund og hudirritation, ifølge Leslie K. Tamura, der skriver til hjemmesiden MedIll Reports Chicago. Risikoen for kemiske forbrændingsfarer fra for store klorniveauer - især ved udsættelse for klorgas - er særligt høj i dårligt ventilerede indendørs pools.
Læs Mere
Sport og fitness

The Best Women's Cross Trainers

Cross trainers er sko, der er designet til at modstå stressen af ​​en lang række aktiviteter og atletiske overflader, herunder tennisbaner, beton og træningsgulve. Disse sko kan også hjælpe med at forhindre, at din fod ruller ved at yde støtte. Selvom krydsundervisere kan være alsidige, er de ikke ideelle til løb.
Læs Mere
Sport og fitness

Fængsel Push-up træning

Hvis du er cooped som en fanger, er træning vigtig for dit velbefindende. Udfordringen ved en fængsels-træning er, at du ikke har noget udstyr og begrænset plads til at udføre dine øvelser. Hvis du bor i en lille lejlighed, kan du finde dig selv i en lignende situation. Du skal stadig finde ud af en måde at udøve.
Læs Mere
Sport og fitness

Yoga Ansigtsøvelser til Jowls

En tonet fysik hjælper dig med at blive år yngre; fra fjerntliggende. Men medmindre du udøver musklerne i dit ansigt, vil faktorer som tyngdekraft og stress give væk din alder ved at trække ned i mundens hjørner og overdrive dine jolle. Ved at praktisere et par yoga teknikker i et par minutter hver morgen og aften kan du stramme og forkorte dine ansigtsmuskler.
Læs Mere
Sport og fitness

Liste over fitness selskaber

I et samfund, hvor folk trækkes i for mange retninger, tager fitness ofte en bagsæde. Som følge heraf tilbyder et stigende antal fitnessfirmaer produkter og tjenester, som giver fleksibilitet og masser af muligheder for forbrugerne. Hvis du har problemer med at administrere dit fitness, skal du udnytte den voksende niche af virksomheder, der imødekommer dine behov ved at tilbyde tilpassede fitnessoplevelser.
Læs Mere
Sport og fitness

Anmeldelse af de mest komfortable cykelsæder

Et cykelsæde er langt fra en universel platform til cyklist. Andres proportioner er forskellige, og sædet der følger med din nye cykel er næsten aldrig den mest komfortable. Det ideelle cykelsæde rammer balancen mellem støtte og dæmpning, og skal være korrekt dimensioneret til bredden af ​​dine hofter og størrelsen på dine ben for at sikre, at der ikke er chafing eller tryk.
Læs Mere
Sport og fitness

Hvordan man opbygger dine håndled

Størrelsen af ​​dine håndled bestemmes stort set af genetik, da området er sammensat hovedsageligt af knogle frem for muskler. Håndledsomkreds bruges ofte til at måle din krops ramme og knoglestørrelse. For en mand over 5 fod 5 inches er armlængde på 5,5 til 6,5 inches lille, 6,5 til 7,5 inches er mellemlang og over 7.
Læs Mere
Sport og fitness

Hvordan man forbedrer mandlig arbejdsstilling

At udvise selvtillid, når du går ind i et værelse eller på spillefeltet, kan starte med din kropsholdning. Mænd, der har stillesiddende livsstil, bruger lange timer foran computeren, eller som løfter vægte med forkert form, kan udvikle posturale mangler. Aspekter som slusende skuldre, et forreste hoved og en forankret bækkenhældning - eller mavesår - kan føre til smerter i kroppen, ubehag og skader.
Læs Mere
Sport og fitness

Basketball Fitness træning

I et spil hvor du skal løbe op og ned en 94 fods fodsplads og ofte hoppe så højt som muligt, er det ikke overraskende, at dit fitnessniveau er en nøgle til din basketball succes. Hvis du er i top form, kan du udfordre forsvaret på hurtige pauser eller out-fight modstandere for rebounds og fortsætte med at gøre det, indtil kampen slutter.
Læs Mere
Sport og fitness

Hvor lang tid tager det at komme i form til en maraton?

Din tid investering til marathon træning afhænger af dit nuværende fitness niveau og din baggrund som en løber. Et typisk træningsprogram for et 26,2-mile løb omfatter mindst fire løber om ugen, herunder et langt løb, der gradvist øges i afstanden. Hvis du tager tid nok til at forberede din første maraton, kan du undgå skade og øge dine odds for at gøre det til målstregen.
Læs Mere
Sport og fitness

Definition af aerobic fitness

Aerobic fitness er et mål for din krops evne til at tage ilt fra atmosfæren og bruge det til at producere energi til dine muskelceller. Mange faktorer påvirker aerobic fitness, herunder din lungevirkning, hjertefunktion, køn, alder og genetisk makeup. At forstå de forskellige komponenter i aerob fitness vil hjælpe dig med at træne smartere for at opnå optimal præstation.
Læs Mere
Sport og fitness

Sjov Ungdoms Basketball Camp Spil

Ungdoms basketball lejre giver børnene en chance for at lære det grundlæggende i sporten eller forbedre deres færdigheder. High school og college basketball coaches ofte vært disse lejre i samfundet. Basketball færdighedsspil med et underholdende format giver børnene en chance for at udvikle deres dribbling, forbipasserende og generelle basketballfærdigheder uden kedelige boringer.
Læs Mere
Sport og fitness

Hvor meget vægt kan du miste under marathon træning?

Dækning af 26,2 miles af en maraton er en vigtig præstation, men de ugers træning, der fører op til arrangementet, er en anden præstation, der krævede tid, engagement og engagement. Med de fysiske krav til marathon træning, begynder begynder- og amatørløbere og vandrere sig til maraton for at hjælpe dem med at nå deres vægttabsmål.
Læs Mere
Sport og fitness

De bedste løbesko til højbuer

Høje buer er normalt en indikation på at du supinerer eller ruller foden udad, mens du løber. Denne tilstand kan forårsage en række ubehagelige bivirkninger, herunder skinnesplinter, ankelbelastning, stressfrakturer af tibia, plantar fasciitis eller ligamentbrud. Find de rigtige sko til dine højbuer for at forhindre ubehag og maksimere dit løbepotentiale.
Læs Mere
Sport og fitness

Øvelser, som truckers kan gøre i deres køretøj

Ifølge US Department of Labor er lastbilchauffører en af ​​de største erhverv i landet med mere end 3,2 millioner job. Lastbilchauffører spiller en vigtig rolle i næsten enhver form for handel, fra at levere mad til pakker og mail til biler og lastbiler. Long-haul lastbilchauffører bruger et flertal af deres tid i deres lastbil og bruger op til 11 timer om dagen på vejen.
Læs Mere
Sport og fitness

Virkningerne af svømning på kroppen

Uanset om det svømmer afslappet eller konkurrencedygtigt, er virkningerne på kroppen både sunde og gavnlige. Ikke alene forbedrer svømning dit kardiovaskulære system, det reducerer også din risiko for at lide af svækkende sygdomme, såsom hjertesygdom, som du alder. Plus, det er en fornøjelig måde at få lidt motion på.
Læs Mere
Sport og fitness

Det bedste træningsudstyr til osteoporose

Hvis du har osteoporose, kan du tænke at motion ikke er sund for dig. Faktisk anbefaler MayoClinic.com motion for at reducere risikoen for spinalproblemer og brudte knogler. Folk, der udøver en tendens til at have stærkere ben, samt stærkere muskler, som hjælper med at beskytte dine knogler. Rådfør dig med din læge, før du begynder enhver form for træningsregime til at vurdere din knogletæthed og overordnede fitness.
Læs Mere
Sport og fitness

Hvad er Flex Index i Ski Boots?

At kunne stå på ski medfører mere end blot at gentage et downhill løb, indtil du stopper at snuble. Du skal have ordentligt udstyr, og at vælge dette udstyr er en skræmmende opgave, når du indser, hvor mange aspekter du skal evaluere og passe, især når det kommer til støvler. Et af disse uklare tæpper i skistøvlerne kaldes flex-indeks.
Læs Mere