Kategori Sport og fitness

De bedste hudforyngelsesprodukter
Mode

De bedste hudforyngelsesprodukter

Over tid kan forskellige former for hudskader som solbeskyttelse bære væk på din hud. Forynge din hud med et hudplejeprodukt, der er designet til at øge din huds sundhed og udseende. Sådanne produkter kan hjælpe med synlige tegn på aldring, som rynker. For den bedste og mest effektive foryngelse, vælg et hudplejeprodukt, der er blevet anbefalet af skønhedseksperter.

Læs Mere
Sport og fitness

Sådan får du Ripped Triceps & Biceps Hurtigt

At få revet øvre arme kræver målrettet træning træning træning af triceps og biceps. Ikke alene gør et målrettet vægtløftningsprogram musklerne i din overarm, men det bygger styrke og udholdenhed, mens du mindsker risikoen for skade på knogler og led i din overarm. Arbejd dine triceps og biceps for at få definerede muskler og stærke, velformede arme.
Læs Mere
Sport og fitness

Hvilket gear har hockey spillere?

Hockey er en hård, fysisk sport fyldt med hårde hits og aggressivt spil. Ligegyldigt hvilket niveau du spiller på, vedligeholdelse af dit helbred og sikkerhed skal være en topprioritet. At have det rigtige beskyttende hockey gear er afgørende for at forhindre eller mindske graden af ​​skade, som hockeyspillere lidt. Hovedbeklædning Hovedparten af ​​hockeyskader opstår i hovedet eller ansigtet.
Læs Mere
Sport og fitness

Mine knæer hurtige efter skiløb

Alpine og langrend er spændende sport, men opstemtheden kan maske en muskelbelastning eller skade. Knæsmerter kan forekomme timer efter skiløb. Dårlig teknik, ukorrekt udstyr, muskuløs overbrug og træthed og skade er faktorer, som bidrager til post-skiing knæsmerter. Forståelse af de mekanismer, der udløste smerten, kan hjælpe dig med at forhindre det.
Læs Mere
Sport og fitness

Kan træne på grund af en uopsat mage?

Mens træning gavner dit kardiovaskulære system, muskuloskeletale system og helbred, kan det også give dig en forstyrret mave under eller kort efter en træning. Årsagerne til træningsrelateret maveforstyrrelse varierer - nogle mennesker oplever problemer med halsbrand på grund af gastrisk reflux, mens andre bliver kvalme fra dehydrering eller overhydrering.
Læs Mere
Sport og fitness

Kan du få en seks pakke med 500 sit-ups om dagen?

At lave 500 sit-ups om dagen er ikke den måde at få seks-pack abs. Sit-ups fungerer kun i midten og øverste del af din mave. For at opnå seks-packet udseende, skal du også arbejde med musklerne i din lavere mave, sider og talje og dine dybe mave muskler. Overtræning, som ved at lave 500 sit-ups hver dag, vil heller ikke give din maves muskler nok tid til at genoprette og bygge.
Læs Mere
Sport og fitness

Seksuel konditionstræning

Du træner til karriere og sportsbegivenheder, så hvorfor ikke overveje seksuel udholdenhedstræning? Udholdenhed i sækken kan føre til stor elskov og en glad partner. Som med enhver træning har du brug for en plan og en forpligtelse til dit mål. Lær at øge din seksuelle udholdenhed og blive en dynamo i sengen. Fysisk træning Seksuel udholdenhed afhænger meget af det fysiske.
Læs Mere
Sport og fitness

Kan du gå under nettet i indendørs volleyball?

Selv om hele punktet med volleyball er at få bolden over nettet og ind i modstanderens ret, er der lejligheder, hvor en spiller måske skal nå eller gå under nettet for at gemme et punkt. International Federation of Volleyball har meget specifikke regler om at gå under nettet. Hvis du er vant til beach volleyball regler, er der nogle vigtige forskelle mellem de to sportsgrene.
Læs Mere
Sport og fitness

Sådan træner du efter en Cervical Disk Fusion

Cervikal skivefusion er en vigtig kirurgisk procedure, der er beregnet til at lindre kroniske smerter forårsaget af pres på nerverne i de øverste rygsøjleskiver. Når diske degenererer eller begynder at bøje sig og lægge pres på en nerve, kan selv små bevægelser forårsage ekstrem smerte. Cervikal fusion indebærer låsning eller fusion af to eller flere hvirvler i nakken sammen, så der er mindre bevægelse.
Læs Mere
Sport og fitness

Løb og cykel træningsplan

Uanset om du træner for en triathlon eller en duathlon eller blot ønsker at forbedre dit niveau af kardiovaskulær fitness, er en træningsplan, der består af både løb og cykling, en solid løsning. Det er vigtigt at konstruere en rimelig fitnessplan, der inkorporerer mindre mål og giver mulighed for passende genopretning og ernæring.
Læs Mere
Sport og fitness

Hvilke øvelser vil gøre din hjertefrekvens beat hurtigere?

Kardio øvelser brænde et betydeligt antal kalorier og forbedre din kardiovaskulære fitness. Effekten på dit hjerte varierer med intensiteten af ​​øvelsen. Under træning svarer dit hjerte til din krops efterspørgsel efter mere ilt. Jo højere efterspørgsel er, jo større bliver din puls. Eksterne faktorer som miljøforhold spiller også en rolle.
Læs Mere
Sport og fitness

The Best Street Soccer Sko

Hvad skal man se efter fodboldsko designet til fodboldspil er unikt fra både fodboldklubber og almindelige løbesko eller fodtøj. Mens fodboldklip er designet med pigge under deres indlægssåler til træning på græs, har fodboldsko ikke disse spidser. På samme måde, mens løb og gåsko ikke har pigge heller, mangler de også de nødvendige overdele, der hjælper spillere med at sparke fodbolden.
Læs Mere
Sport og fitness

Yoga Blocks: Cork Vs. Skum

Yoga blokke virker som en forlængelse af dine lemmer i Triangle udgør og støtter dig, mens du sidder i Hero. Men med de forskellige typer af blokke på markedet er det svært at bestemme, hvilket er rigtigt for dig. En blok er ikke kun for begyndere eller personer med fysiske begrænsninger, mere erfarne praktikere bruger en blok til at lære nye udfordrende stillinger.
Læs Mere
Sport og fitness

Hvor lang tid at bemærke muskelgevinst?

Den tidsramme, hvor du kan forvente at lægge mærke til muskelgevinst, afhænger af flere faktorer: dit nuværende fitnessniveau, intensiteten og sammenhængen i dine træningsprocenter og din kropsfedtprocent. Du kan bemærke styrke gevinster før du føler en ændring i muskelstørrelse, hvorefter du også skal se synlige resultater.
Læs Mere
Sport og fitness

Sådan Deflate en øvelse bold

Træningsballer, som store Pilates-bolde, er et fantastisk udstyr til mange mennesker, men de er også nogle gange vanskelige at opbevare på et yderst sted. Nogle træningsballer er mindre, afhængigt af hvordan det (eller de) bruges. Nogle mennesker kan lide at bruge Pilates eller øvelse bolde i et stykke tid og derefter gå videre til noget andet.
Læs Mere
Sport og fitness

Sådan tilberedes en 5K

At køre 5K er en givende oplevelse, især hvis du lige er begyndt at køre. For at forberede sig på dette 3,1-mile løb, skal du oprette og følge en træningsplan. Ikke kun sørger denne skema for at du kan fuldføre løbet, du vil også forbedre din tid, holde styr på træningen og få en god løbende oplevelse.
Læs Mere
Sport og fitness

Kettlebell Gym øvelser

Hvis du leder efter en måde at ryste op på din træningsplan og øge din intensitet i gymnastiksalen, så kettlebells ikke længere. Træning med kettlebells er en effektiv måde at øge din styrke og magt på, og arbejde hele kroppen med nogle få øvelser. Du vil også brænde et stort antal kalorier.
Læs Mere
Sport og fitness

De bedste sko pedometre

Skruetællerne fra årtier siden er en ting fra fortiden, i dag er skoens skridttællere mere lette og præcise end nogensinde. Til løbere og vandrere er bærbare GPS-enheder den mest nøjagtige måde at måle afstand på, men en skridttæller kan være et billigt alternativ. De bedste skridttællere på markedet i dag er vandtætte, lette og overkommelige.
Læs Mere
Sport og fitness

Muskler bruges i en militær presse

Militærpressen, også kendt som den strenge presse, blev engang hyldet som den bedste måling af ren styrke i en artikel i Journal of Sport History. Selvom det er argumenterbart, har militærpressen utvivlsomt stået tidstesten. Det var en af ​​de første vægtløftere, der blev inkluderet i OL i 1924, og tester styrken af ​​dine skuldre, triceps og en del af brystet.
Læs Mere
Sport og fitness

Frontal Lobe Enhancing Øvelser

Tænkning, adfærd og følelsesbekæmpelse, planlægning og kreativitet er alle funktioner reguleret af din hjernes frontal lob. Disse funktioner aktiveres og kan styrkes, når du udfører øvelser som ballet, tae kwon do, ping pong og Zumba - øvelser der bruger frontal lobe. For eksempel øger tae kwon do kontrollen med adfærd og følelser.
Læs Mere
Sport og fitness

En hurtig hjertefrekvens og dehydrering

Hvis du nogensinde har haft en sygdom, ved du, at de fleste ændringer, der sker med et organsystem, forårsager en kaskade af effekter på andre systemer. For eksempel, når du har influenza, forårsager den forårsagende kim din temperaturstigning, hvilket gør dig rystende, hvilket gør det svært at sove og holder dig vågen til at føle alle smerter og smerter influenza bringer med.
Læs Mere