Kategori Sport og fitness

Sådan bruges forberedelse H til rynker
Mode

Sådan bruges forberedelse H til rynker

Forberedelse H (hæmorhhoid salven) blev fremstillet med et levende gærcellederivat (LYCD) kaldet Bio-Dyne på et tidspunkt i USA. Det er stadig i Canada. Det hjælper med at fremme sårheling, tykkere hud og reducerer rynkevolumen. I dag er den amerikanske version lavet af phenylephrin, som er en vasokonstrictor og kun midlertidigt strammer huden.

Læs Mere
Sport og fitness

Vil indendørs cykling hjælpe mig med at tabe sig?

Indendørs cykling programmer fundet hos lokale sportscentre kan give betydelige kalorieforbrændinger og helt sikkert hjælpe dig med at tabe dig, når du er del af et sundt spiseprogram og aktiv livsstil. Fordele Med indendørs cykling kan du forbrænde op til 600 kalorier i 40 minutter, med den gennemsnitlige kalorieforbrænding er et sted mellem 400 og 500 kalorier.
Læs Mere
Sport og fitness

En liste over balletøvelser

Ballet er en udfordrende form for sport og kunst. Det er krævende med hensyn til både æstetiske og atletiske faktorer. Ballet ligner sport, der involverer ikke-steady state, intermitterende typer af aktiviteter som gymnastik. Derfor kræver ballet ikke kun muskelstyrke, men både aerob og anaerob kapacitet.
Læs Mere
Sport og fitness

Kan du udøve mørke cirkler under øjnene?

Mørke cirkler under dine øjne kan lade dig se træt selv når du er klar til at tackle en ny dag. Selv om cirklerne er tilbøjelige til at blive mørkere med alderen, kan du udvikle disse cirkler i enhver alder. Øvelse er usandsynligt, at det giver meget forbedring, men kan øge din cirkulation og kan derfor hjælpe lidt med at forstærke virkningerne af andre behandlinger.
Læs Mere
Sport og fitness

De bedste underarm øvelser til kvinder

Hvis du henviser til dine underarms som bat vinger eller bingo vinger, ved du at du ikke er alene. Den almindelige klage af uklare underarms ledede Det Amerikanske Råd om Motion for at sponsorere en kvindelig undersøgelse i 2011 for at bestemme hvilke øvelser der bedst taler triceps. Forskere ved University of Wisconsin, La Crosse, studerede forskellige øvelser og rangerede resultaterne baseret på triceps 'anstrengelse.
Læs Mere
Sport og fitness

Lændesmerter og hoftepine øvelser

Hæftesmerter og lændesmerter er ofte nært beslægtede. Smerter i din hofte kan faktisk være forårsaget af et problem i ryggen. Tilsvarende kan spændte nedre rygmuskler forårsage piriformis syndrom, som kan forårsage kompression af din sciatic nerve, hvilket fører til hoftepine og følelsesløshed. Visse øvelser kan bidrage til at lindre lændesmerter og hoftepine.
Læs Mere
Sport og fitness

Full-Hookup RV Campgrounds i Wilmington, NC

Selv om det er den store by langs North Carolina's Cape Fear Coast, har Wilmington opretholdt en lille bys følelse. Dens ægteskab af industri, turisme, et historisk centrum og nærhed til Atlanterhavet strande trækker tusindvis af besøgende årligt. For dem, der ønsker at omgå byens hoteller, er fire fuld-hookup RV parker inden for en 30-mile radius af downtown.
Læs Mere
Sport og fitness

Bowflex XTL øvelser

Bowflex XTL hjemme gym enhed har et øvre og nedre kabel remskive system og en justerbar bænk. Hver Bowflex XTL leveres med 310 lbs. af modstand, så du kan styrke og bygge dine muskler. Modstanden kan øges til 410 lbs. med en opgradering til maskinen. Siddende kabelskulder Tryk Sæt bænken i den flade stilling, og indstil den totale modstandsevne ved at fastgøre klippene til stikkontakterne.
Læs Mere
Sport og fitness

Den bedste Bibshorts til langdistancecykling

Hvad skal man se efter Comfort er konge til lange cykelture og bib shorts. Shortsens pasform skal understøtte de øvre benmuskler, og bibbåndene eller bøjlerne skal holde shortsen på plads og føle sig tætte. Stoffet skal være slidstærkt og klare mod slid og vask. Almindelige anvendte stoffer omfatter polyamid, polyester og spandex.
Læs Mere
Sport og fitness

Sådan laver du en bådramme til vinteren

Hvis du planlægger at dække en lille båd, der befinder sig på en trailer eller en større båd, der kan bruge vinteren i opbevaring, giver en ramme ventilation og holder låget fra at samle med regnvand. Ved at lave det selv kan rammen konfigureres til at rumme det dække, du planlægger at bruge, eller en, du planlægger at bestille.
Læs Mere
Sport og fitness

Sådan taber du dig, mens du sidder ned

Når du er begrænset til en stol hele dagen, kan det være svært at tabe sig. Bare fordi du sidder ned betyder det ikke, at du ikke kan trimme kropsfedt. Ved at hente nogle sunde vaner kan du øge kalorieindholdet betydeligt, selvom du sidder fast bag et skrivebord. Træning er stadig vigtig for et godt helbred, men så prøv at træne de fleste dage i ugen ud over dit siddende vægttabsplan.
Læs Mere
Sport og fitness

Tredemølle vs Elliptisk: Hvilket brænder mere fedt?

Gør en forpligtelse til en sund livsstil til at forbrænde dit overskydende fedt og udvikle en magert krop kan føre til store overordnede forbedringer af dit helbred. Men før du kan opleve disse fordele, skal du vælge en form for kardiovaskulær træning for at forbrænde fedt. Løbebånd og elliptiske træner træning begge kan generere en høj kalorieforbrænding.
Læs Mere
Sport og fitness

Sådan fjerner Hairspray Build Up på dit hår

Ifølge "Hårpleje: En illustreret dermatologisk håndbog", når hårspray bruges hyppigt, kan den opbygge sig i håret og efterlade det tungt og kedeligt. Heldigvis kan du fjerne hårsprayopbygning med et par husholdningsingredienser og omkring en halv time, genoprette dit hårs originale glans og glans.
Læs Mere
Sport og fitness

Personlig træning på YMCA

YMCA er en kristen, ideel organisation, der er dedikeret til at fremme sund levevis og gøre positive indvirkninger på deres respektive samfund. Ifølge YMCA-webstedet findes der YMCA-faciliteter til over 10.000 kvarterer i hele USA. De fleste YMCAs har et motionscenter med personlige træner.
Læs Mere
Sport og fitness

Den bedste kost og øvelser for mennesker over 50 år

Uanset alder kan kost og motion være til gavn for alle ved at reducere risikoen for mange kroniske sygdomme, forbedre humør, øge energi og opretholde evnen til at fuldføre de daglige aktiviteter. Der er dog nogle specielle overvejelser for personer over 50 år. Visse næringsstoffer har tendens til at mangle hos ældre voksne, og en sund kost bør tage højde for dette.
Læs Mere
Sport og fitness

Rehab Øvelser for Quadriceps Muskler

Rehabiliteringsprocessen for de fleste quadriceps muskelskader bør omfatte en konservativ progression fra strækning til modstand og kraftbyggeri øvelser. Efter denne fremgangsmåde vil du gradvist genskabe din bevægelses- og styrkevidde og hjælpe med at forhindre fremtidige problemer. Kontakt en fysioterapeut for at udvikle et personlig rehabiliteringsprogram og besøg din læge, hvis du har nogen tilbageslag.
Læs Mere
Sport og fitness

Hvad gør den rigtige albue i golfsvinget

Golf swing har mange bevægelige dele. Nogle er vigtigere for succes end andre. Tæl rollen til højre albue (til højrehånd) som en del af den kritiske liste. Hvis du ikke holder den rigtige armbue i den rigtige position gennem svinget, er det langt vanskeligere at ramme et godt skud. Den rigtige form En fundamentalt lyd golf swing har den højre albue tæt på kroppen hele vejen igennem kontakt med bolden.
Læs Mere
Sport og fitness

Øjenbryn Grooming Tips til mænd

Mens øjenbrynpleje og formgivning er mere almindeligt forbundet med kvinder, gør mænd ofte det, de kan for at bevare øjenbrynene, der er skarpe og tiltalende. Mænds og kvinders pleje stilarter varierer baseret på den ønskede æstetik. Mænd kræver større øjenbryn for at opretholde et naturligt udseende, men bør undgå ujævn eller ekstra buskede bryn.
Læs Mere
Sport og fitness

The Best Calf-Toning Øvelser

Øvelser til at tone dine kalvemuskler vil styrke dine ben, give dem definition og gøre dem mere velegnede. At have stærkere kalvemuskler giver dig mere energi og udholdenhed til at udføre dine daglige aktiviteter. De bedste kalveøvelser for at tone dine ben er øvelser, der kan udføres næsten hvor som helst og er nemme at gøre, især hvis du har en travl livsstil.
Læs Mere
Sport og fitness

Den bedste træning i gymnastiksalen

Det er nemmere end nogensinde at finde en ab workout takket være smartphones med apps som Google og YouTube. Inden for få minutter kan du finde snesevis af videoer og artikler med ab øvelser. Med så mange forskellige muligheder, hvordan ved du hvilke øvelser du skal gøre? For at finde ud af, hvilke ab øvelser der er de bedste, kan forskere måle hvor hårdt dine ab muskler arbejder i hver enkelt.
Læs Mere