Kategori Sport og fitness

Sådan bruges forberedelse H til rynker
Mode

Sådan bruges forberedelse H til rynker

Forberedelse H (hæmorhhoid salven) blev fremstillet med et levende gærcellederivat (LYCD) kaldet Bio-Dyne på et tidspunkt i USA. Det er stadig i Canada. Det hjælper med at fremme sårheling, tykkere hud og reducerer rynkevolumen. I dag er den amerikanske version lavet af phenylephrin, som er en vasokonstrictor og kun midlertidigt strammer huden.

Læs Mere
Sport og fitness

Tv træningsprogrammer for seniorer

Seniorer kan tro at blive inaktive, da de alder er en del af aldring eller endda en fordel for at blive ældre. Men udøver ikke en betydelig sundhedsrisiko. At øve med tv-programmer hjemme eliminerer behovet for gym medlemskab, et stort plus, hvis du er på et budget, og det betyder heller ingen transport komplikationer.
Læs Mere
Sport og fitness

Sko til gym træning

At gå ind i en stormagasin eller sportsforretning forhandler til at købe et par atletiske sko kan hurtigt blive en overvældende oplevelse. Der er mange forskellige typer sko til alle mulige aktiviteter. Det er nemt at finde sko til løbere, vandrere, klatrere og basketballspillere. Normalt er skoene tydeligt mærket i butikkerne efter deres formål.
Læs Mere
Sport og fitness

Vægt træningsprogrammer til mandlige modeller

Mandlige modeller følger en række styrketræningsregimer for at opretholde en fysik, der er mejslet og velproportioneret. Bodybuilders og atleter kan træne efter sæsonen, men mandlige modeller skal præsentere et fotogent udseende konsekvent. Mens atleter vurderer deres fysiske egnethed med konkrete mål som styrke eller præstationer i en bestemt sport, fokuserer mandlige modeller deres energi på at opnå en bestemt æstetik, uanset om det udvikler fremtrædende muskler eller en lean fysik.
Læs Mere
Sport og fitness

Fat Burning Løb træning

Løb, i nogen form, tilbyder en kardiovaskulær og fedtforbrændende træning og kræver kun et kvalitetspar løbesko. En 150 pund person kan forbrænde 300 kalorier, der kører i et let 12-minutters-tempo i 30 minutter. Hvis dette tempo blev forøget til en seks minutters mil, brændte kalorieindholdet op til 575 kalorier.
Læs Mere
Sport og fitness

Sådan træner du til 300 meter

Det 300 meter lange løb betragtes som en lang sprint, der kræver styrken på 400 meter løbere og hastigheden på 200 meter løbere. Træning kræver en blanding af styrke og konditionering, hurtighedstræning og sprintteknik. For at opnå optimal ydeevne skal du implementere hver komponent i træningscyklusser, så du er tilstrækkeligt forberedt til at nå topprestationer på det ønskede tidspunkt.
Læs Mere
Sport og fitness

S�dan praktiserer du Jujitsu derhjemme

Hvis du vil �ve jujitsu hjemme og ikke har en partner eller meget plads, findes der mange teknikker, som du kan �ve i din stue. At udf�re jujitsu derhjemme vil hj�lpe dig med at opbygge styrke og �ge balance, udholdenhed, koordinering og muskelhukommelse som forberedelse til at praktisere med en partner.
Læs Mere
Sport og fitness

Kalorier brændt på en Baseball Batting Cage

Enhver, der forbereder sig til baseball eller softball sæson, eller dem, der bare søger at prøve en ny træning, kan svinge nogle kalorier på batting burene. Antallet af kalorier du brænder vil afhænge af, hvor kraftigt du svinger og din personlige kropssammensætning. Når du har brug for at skubbe dig videre, er der et par tricks til at øge kalorieforbrændingen.
Læs Mere
Sport og fitness

Træningsvejledning til at køre en 5k race i under 25 minutter

Når dine mål skifter fra lige at afslutte løbet til en bestemt måltid, bliver træningsdetaljerne vigtige. Hvis dit mål i denne sæson er at bryde 25-minutters barrieren i en 5K race, er det vigtigt at træne din krop til at køre i dit mål tempo. For at gøre dette vil træningssessioner variere fra længere, langsommere udholdenhedsløb til kortere, hurtigere, interval og hurtige træning.
Læs Mere
Sport og fitness

Yoga Therapy til en Bulging Disk

Hvis du lider af en udbulende disk, kan du være på udkig efter måder at undgå medicinsk behandling, kirurgi eller andre invasive behandlinger. I så fald er der gode nyheder. Mens yoga-praktikere i lang tid har vidst at praksis kan gøre underværker for rygproblemer, har den almindelige medicin officielt givet sin velsignelse.
Læs Mere
Sport og fitness

Vil Boxing Training få mig til form?

Med undskyldninger over Butterbons fysik er det sjældent at se en bokser, der ikke har en fit krop. Den overflod af boxere, der er i form, er ikke tilfældigt. Træning i den søde videnskab - selvom du aldrig sætter fod i ringen - er nok til at brænde dit ekstra dæk, styrke dine muskler og give dig en krop, som du hurtigt anser "i form.
Læs Mere
Sport og fitness

Hvordan benene virker på en golf backswing

Ben giver stabilitet i golf swing, især backswing. Amatør golfspillere har en tendens til at bevæge deres ben for meget og er under fejlagtigt indtryk af, at flere ben arbejde fører til længere skud. Faktisk er det modsatte sandt. I sin bog "Simplified Golf" siger professor og trick kunstner Peter Longo, at 90 procent af amatørerne gør denne fejl.
Læs Mere
Sport og fitness

4 måder at bruge dit hotelværelse til opholdpas

Når du rejser, er det ofte det sidste, du har tænkt dig at træne. Og med god grund. Hotel gymnasier er typisk overfyldte skabet størrelse mellemrummet fyldt med knirkende løbebånd og cykler, der ikke ligefrem får dig begejstret for at træne. Selvom du har et fuldt fitnesscenter til din rådighed, kan du ikke føle dig som en fuld træning efter en lang dag med sightseeing eller klientmøder.
Læs Mere
Sport og fitness

Weight Room øvelser til 400m løbere

For at være en succesfuld 400 meter løber skal man have hastigheden til sprint, samtidig med at man holder udholdenheden for at holde et hurtigt tempo i længere tid. Fordi vægt træning øger effekten - der er nødvendig i hastighedstræning - er vægttræning afgørende for 400 meter atleter for at øge deres styrke og den samlede hastighed.
Læs Mere
Sport og fitness

Korrekt vinkel til cykelstole

Som et af de få områder, hvor din krop og cykel kommer i kontakt, kan dit cykelsæde, også kendt som en sadel, have stor indflydelse på din komfort, mens du kører. Vinklen på dit sæde er et ofte overset aspekt af cykelmonteringsprocessen, der overføres til ting som sædehøjde og justering af styret.
Læs Mere
Sport og fitness

Stryker Knæ Triathlon Problemer

Med mere end 30 års ortopædisk historie, der styrede sin udvikling, blev Stryker Triathlon-knæet udgivet i 2005 som en enkelt radius, højfleksions knæskiftesystem. Mens de første kunstige knæ var enkle hængsler, kombinerer Stryker Triathlon tekniske materialer, teknikker og udstyr til optimal kirurgisk effektivitet, der resulterer i forbedrede postkirurgiske resultater, ifølge Mayo Clinic.
Læs Mere
Sport og fitness

Fælder og delte træning

Trapezius muskler sidder langs øvre ryg, en på hver side. Sammen skaber de en lang, næsten trekantet muskel, der spænder over den øverste halvdel af ryggen. Hovedfunktionen af ​​disse muskler er at sikre skulderbladet ved thoraxen. De deltoide muskler udgør skulderområdet og spænder fra lige under kravebenet til toppen af ​​biceps musklerne på hver arm.
Læs Mere
Sport og fitness

Hvorfor har jeg brug for sukker efter jogging?

Hvis du for nylig har startet en joggingrutine, har du muligvis opdaget, at du efterspørger højt sukker, højt kulhydratfødevarer. Din krop forbrænder sukker til brændstof under din træning. Hvor meget brændstof du brænder afhænger af jogens tid, hyppighed og intensitet. Du ønsker at genopbygge dine sukkerforretninger, så du er klar til din næste træning, men vælg dine sukker kilder klogt, så du tilfredsstiller din sult uden at gå i vægt.
Læs Mere
Sport og fitness

Sådan lærer du Kung Fu hjemme

Kinesiske kampsport er blevet placeret under paraplyperioden kung-fu. Derfor er der ikke kun en kung fu; der er mange forskellige discipliner. Du har muligvis set højtflyvende kung-fu bevægelser i film eller hørt om selvforsvarets fordele ved at lære teknikker og strategier i kung fu.
Læs Mere
Sport og fitness

Antal plyometrisk øvelse pr. Uge

Plyometrics er funktionelle øvelser i øvre og nedre del af kroppen, der bruges til at forbedre muskelkraft og kraft i mange forskellige sportsgrene. De højintensive, kraftige bevægelser involveret i plyometrics er ekstremt belastende på kroppen. Dit fitnessniveau og erfaring med disse typer aktiviteter bør bestemme omfanget af din plyometriske træning hver uge.
Læs Mere