Kategori Levevis

Sådan bruges forberedelse H til rynker
Mode

Sådan bruges forberedelse H til rynker

Forberedelse H (hæmorhhoid salven) blev fremstillet med et levende gærcellederivat (LYCD) kaldet Bio-Dyne på et tidspunkt i USA. Det er stadig i Canada. Det hjælper med at fremme sårheling, tykkere hud og reducerer rynkevolumen. I dag er den amerikanske version lavet af phenylephrin, som er en vasokonstrictor og kun midlertidigt strammer huden.

Læs Mere
Levevis

Sådan Ryd Op Gluten Braindamp hurtigt

Glutenindtag i glutenfølsomme individer er forbundet med en række psykiske problemer, lige fra hjerne tåge til angst og depression. Hvis du normalt undgår gluten, men ved et uheld indtager nogle, kan du straks opleve hjerne tåge, eller det kan vise sig et par timer eller dage senere. Når det rammer, er der ingen sikker brand måde at få det til at gå væk, bortset fra at lade gluten løbe sin kurs.
Læs Mere
Levevis

Virkninger af mobiltelefoner som en miljøfare

Ifølge Worldwatch Institute kasserer brugerne mobiltelefoner efter et gennemsnit på kun 18 måneder i USA. På grund af denne hurtige omsætning mener miljøforvaltere, at producenter og beslutningstagere bør samarbejde om at sikre genanvendelse, genanvendelse og korrekt bortskaffelse af blyholdige mobiltelefoner for at beskytte menneskers og det naturlige miljøs sundhed.
Læs Mere
Levevis

Sådan skrives et brev til en tidligere arbejdsgiver

Cover breve giver potentielle medarbejdere en mulighed for at introducere deres CV og grundlæggende kvalifikationer til et job. Oprettelse af et solidt brevbrev giver dig mulighed for at fremhæve din ekspertise såvel som minde din tidligere arbejdsgiver om din tidligere tilknytning og viden om virksomheden. Med lidt opmærksomhed på detaljer kan du opmuntre din tidligere arbejdsgiver til at tage et omhyggeligt kig på de færdigheder og erfaringer, du kan bringe til stillingen.
Læs Mere
Levevis

Kan mennesker leve uden at spise kød?

Uanset om du undskylder kød ud af personlig præference, for religiøs overholdelse eller på grund af sundhedsmæssige bekymringer, bekræfter Academy of Nutrition and Dietetics at en vegetarisk kost kan være helt tilstrækkelig til god ernæring. Fordi kød er en nem kilde til essentielle næringsstoffer, herunder jern og protein, tager sund vegetarisme omhyggelig planlægning.
Læs Mere
Levevis

HSA tilbagekaldelsesbestemmelser

En sundhedsopsparingskonto giver dig mulighed for at lægge penge til side uden skattefri medicin. Pengene på kontoen tilhører dig, men US Department of Treasury har strenge regler og regler for HSAs. Nogle af disse adresser er berettigelse. For eksempel, for at åbne eller bidrage til en HSA, skal du være indskrevet i en kvalificeret højafdragelig sundhedsplan.
Læs Mere
Levevis

Radon Miljøeffekter

Radon er en radioaktiv gas, der ikke har farve, lugt eller smag. Det forekommer naturligt i små koncentrationer i alle jordarter og i højere koncentrationer i granit, skifer og fosfater. Fra jorden kan radon synke i grundvandssystemer eller stige ind i atmosfæren. Dens største indvirkning opstår, når den bliver fanget og bryder ind i bygningerne.
Læs Mere
Levevis

Ulemperne ved sygesikring

Ifølge Familiesusa.org fandt Census Bureau, at 46,3 millioner mennesker var uforsikrede i 2008, og dette forventes at være endnu højere for 2009 og 2010 på grund af den stigende arbejdsløshed. Selvom sygesikring er en velsignelse for de fleste mennesker, der lider af sygdom, har det visse ulemper, at nogle skal overveje.
Læs Mere
Levevis

Dit juletræ kan bogstaveligt talt krybbe med 25.000 bugs

Intet kan stoppe sande juletræelskere fra at nyde skoven duft og ferie jubel af en frisk skåret fyr i deres stuer, right? Nå, vi hader at være en grinch, men: Der kan være op til 25.000 bugs kravle rundt i et givet juletræ. En infographic offentliggjort af skadedyrsbekæmpelsesfirma Safer Brand advarer om, at dit træ kunne blive inficeret med insekter, herunder bladlus, edderkopper, mider og savner.
Læs Mere
Levevis

Den bedst mulige centrale klimaanlæg

Når du leder efter et pålideligt og effektivt centralt klimaanlæg, bør du overveje, hvilke muligheder der passer bedst til dine specifikke behov. Den vigtigste faktor at overveje er antallet af britiske termiske enheder eller BTU'er, da du skal finde en enhed, der måler korrekt for dit hjemmes firkantede optagelser.
Læs Mere
Levevis

Hvorfor er teamkommunikation vigtigt, når i hold?

Næsten alle har arbejdet i hold på et tidspunkt i deres liv. Inden for disse teams er kommunikation afgørende mellem alle medlemmer, uanset hvilken rolle hver person spiller. Uanset om det er mellem to holdkammerater på et sportshold eller to ledere i et corporate office, er kommunikation afgørende for succes.
Læs Mere
Levevis

Sådan får du en sund spiral perm

Hvis du altid har nydt udseendet af spiralkrøller, men ikke har tid eller energi til at trække krøljernet ud hver morgen, så har dit hår permed en genvej. Mange genert væk fra kemiske perms på grund af muligheden for skade eller endda hårtab. Med den rette forberedelse, applikationer og efterbehandling er det dog muligt at opnå et misundeligt hoved af sunde spiralkrøller.
Læs Mere
Levevis

Betydningen af ​​at leve en sund livsstil

At leve en sund livsstil kan betyde noget anderledes end en person til den næste. For nogle er sundhed defineret ved at leve et sygdomsfrit liv. For andre er sund at være i stand til at lege med børnebørn eller måske overholde en ugentlig træningsplan. Selv om definitionen af ​​sund kan variere mellem mennesker, er det en grundlæggende bestanddel at leve en sund livsstil for at opnå dit optimale mentale og fysiske velvære.
Læs Mere
Levevis

5 måder at være barnlige kan gøre lettere lettere

Når du er et barn, kan du ikke vente med at vokse op. Du forestiller dig dage fyldt med absolut frihed uden at fortælle dig hvad du skal gøre, nul lektier og ubegrænset tv-tid. Men når du er voksen, skifter dit perspektiv. Du kan huske, hvor enkelt livet var, da du var ung. Du kan endda fantasere om at vende tilbage til et tidspunkt uden forudset forestillinger om, hvem du skal være og hvordan du skal opføre sig.
Læs Mere
Levevis

LED Vs. Xenon Lighting

Nuværende lyspære teknologi er stærkt forbedret over ældre glødelampe teknologi. Nyere LED- og xenonpærer giver mere lys, mens du bruger mindre energi. Anvendelsen af ​​LED- og xenonpærer i lygter og billygter er almindelig. Du kan også bruge LED og xenon pærer på en række steder, herunder under-kabinet lys, display lys og dekorative belysning til ferie.
Læs Mere
Levevis

Familie økonomiske problemer

Hvis du og din familie står over for økonomiske problemer, forstår du, hvor nemt det kan være at falde bag på din økonomi. I mange tilfælde er et finansielt problem kun midlertidigt forårsaget af en uforudsete regning eller midlertidig afskedigelse, men at miste en lønseddel kan have en krusningseffekt på dit månedlige budget og regninger.
Læs Mere
Levevis

Sådan skriver du et brev til et firma, der ikke har en jobåbning

At søge efter et job tager tid og planlægning. Når du leder efter et nyt job, kan du opleve, at nogle virksomheder, du er interesseret i at arbejde for, ikke har åbninger. I stedet for at undgå disse virksomheder kan du introducere dig selv ved at skrive og sende et undersøgelsesbrev sammen med dit CV. Før du skriver dit brev, tag dig tid til at lære om virksomheden.
Læs Mere
Levevis

Typer af reaktioner på konflikter

Oversigt En vis konflikt er sund og normal inden for en række forhold. Mange ting forårsager konflikt, herunder forskellige værdier, ideer, opfattelser, ønsker og oplevelser. Respons på konflikt afgøre, om uenigheden fører til vækst og udvikling eller forårsager smerte og tilbageslag.
Læs Mere
Levevis

8 hemmeligheder til at slå jet lag

Jetting ud til en eksotisk placering halvvejs rundt om i verden kan være spændende. Og endda en hurtig jaunt over hele landet for at besøge venner giver en sjov lille pause fra din regelmæssige rutine. Men med en smuk ferie kommer den grimme sandhed: jetlag. Det sker for os alle sammen. Den groggy, svimmel, ikke-vide-hvor-jeg-eller-hvad-dagen-det-er-følelsen.
Læs Mere