Kategori Sundhed

Sådan bruges forberedelse H til rynker
Mode

Sådan bruges forberedelse H til rynker

Forberedelse H (hæmorhhoid salven) blev fremstillet med et levende gærcellederivat (LYCD) kaldet Bio-Dyne på et tidspunkt i USA. Det er stadig i Canada. Det hjælper med at fremme sårheling, tykkere hud og reducerer rynkevolumen. I dag er den amerikanske version lavet af phenylephrin, som er en vasokonstrictor og kun midlertidigt strammer huden.

Læs Mere
Sundhed

Er appelsinjuice godt for ondt i halsen?

Mens appelsinjuice er en primær kilde til C-vitamin, er næringsstoffet ofte krediteret med at reducere eller eliminere alt fra forkølelse til strup hals, kan forbindelsen mellem vitamin C og hals sundhed være en bylegende. Og fordi appelsinjuice og andre citrusfrugtsaft er meget sure og kan forværre din ømme hals yderligere, anbefaler lægerne ikke appelsinsaft som et passende middel.
Læs Mere
Sundhed

De bedste og værste ting at sige til nogen, der er sørgende

Din nære ven har lige mistet en elsket, og du vil tilbyde hendes trøst og trøst. Du kigger på hende og siger, "Det kommer til at være ok", fordi det er alt hvad du kan tænke på i øjeblikket. Udseendet i din vens øjne gør at du ønsker at du har valgt dine ord mere omhyggeligt. Men hvad er den rigtige måde at tale med en, der sørger for?
Læs Mere
Sundhed

Pepsin Enzyme Facts

I 1836 regnede forsker Theodor Schwann, at et bestemt stof i mavejuice kunne nedbryde ægget hvidt. Ifølge en artikel i 2012 i "Annals of Gastroenterology" fulgte isolationen af ​​dette stof fra opdagelsen af ​​saltsyre, en anden vigtig bestanddel af mavejuice.
Læs Mere
Sundhed

Kan du øge bryststørrelsen naturligvis ved motion og spisning?

Nogle kvinder betragter deres bryster som en af ​​deres bedste egenskaber. Andre kan dog ikke være tilfredse med deres bryststørrelse og spekulerer på, om de kan øge deres bryststørrelse. Hjem retsmidler herunder kost, motion og ernæring kosttilskud er prydet som en naturlig måde at øge bryst størrelse. Bryststørrelsen påvirkes dog primært af genetik og kropsvægt, hvor brystet og positionen også påvirkes af alder og ammende historie.
Læs Mere
Sundhed

Monolaurin Health Benefits

Monolaurin eller glycerolmonolaurat eller GML er et stof dannet ud fra en blanding, der kombinerer glycerol og laurinsyre fra kokosolie. Laurinsyre er en bestanddel i human modermælk og er kendt for at hjælpe med at beskytte spædbørn mod infektion. Ifølge en undersøgelse i oktober 2007-udgaven af ​​"Journal of Drugs in Dermatology" har kokosolie olie fedtsyrer fremstillet af laurinsyre.
Læs Mere
Sundhed

Sådan dehydreres bananer i en fødevare dehydrator

Dehydrerende bananskiver bevarer smagen og næringsstoffer, samtidig med at der gives mad til vejreture, camping eller basale snacking. En dehydrator er kun en måde at tørre mad som bananer på. Når vandudvindingen er færdig, er du tilbage med knaprige stykker, der er egnet til snacking. Inde i dehydratoren finder du et elektrisk varmeelement og en ventilator til at cirkulere luft, ifølge National Center for Home Food Conservation.
Læs Mere
Sundhed

Øger æggene mine kreatiniveauer?

Æg kan være en væsentlig bestanddel af en næringsmæssigt afbalanceret kost. De indeholder 74 kalorier, 6 gram protein og en betydelig mængde gavnlige vitaminer og mineraler som calcium, kalium og vitamin A. Før spørgsmålet om, om der spiser æg øges, kan kreatins niveauer besvares, kreatins funktion skal først etableres.
Læs Mere
Sundhed

3 måder at forhindre blødning efter sex

Der er mange årsager til, at du kan opleve blødninger efter samleje (også kendt som post-coital blødning), og at bestemme årsagen er nøglen til at forhindre, at det sker igen. Hvis problemet er medicinsk, skal du muligvis have behandling, før du kan have sex uden blødning. De vigtigste medicinske årsager til blødning efter køn er infektioner, livmoderhalsbetingelser som polypper eller dysplasi og livmoderforhold som endometritis, polypper og fibroider.
Læs Mere
Sundhed

Sådan behandler du en anden gradbrænding

En anden grad brænder når gennem epidermis for at skade dermis nedenfor. Hvis den anden grad brænder er over et lille område, mindre end tre inches i diameter, kan førstehjælp udføres hjemme, forklarer MayoClinic.com. For anden graders forbrændinger, der dækker et stort plaster af hud eller forbrændinger over flere områder af kroppen, er nødhjælp nødvendig for at behandle forbrændingen korrekt.
Læs Mere
Sundhed

Sådan fjerner du klæbemiddelbindinger efter kirurgi

Efter kirurgi kan din kirurg anvende en dressing belagt med medicinsk klæbemiddel for at understøtte området og forhindre infektion. Kirurgen vil ændre bandagen inden for de første 24 til 48 timer efter proceduren og kan instruere dig om at ændre det hjemme hver dag. Fremgangsmåde Vask dine hænder og brug ikke-sterile handsker.
Læs Mere
Sundhed

Årsager til nedsat calciumabsorption

Alle har brug for tilstrækkelige mængder calcium for at opretholde sunde tænder og knogler. Udover dette har du også brug for dette mineral for en ordentlig muskelkontraktion, der sikrer normal enzymfunktion og blodkoagulering og opretholder en regelmæssig puls. Hvis din krop ikke absorberer og opbevarer nok calcium, kan du opleve anfald, spasmer, muskelsmerter og vejrtrækningsbesvær.
Læs Mere
Sundhed

Kolloid sølvhår vækst

Ifølge MayoClinic.com er kolloid sølv sammensat af små sølvpartikler suspenderet i væske. Sølv er identisk med det metal, der bruges til at lave smykker, tandfylder og sølvtøj. Nogle beslutningstagere af kolloidale sølvprodukter hævder, at kolloid sølv effektivt kan behandle mere end 600 sygdomme og tilstande, herunder skæl og dermatitis.
Læs Mere
Sundhed

Tegn og symptomer på lav sperm count

Et lavt sædtal kan være en kilde til frustration for ethvert par, der forsøger at bygge en familie. I mange tilfælde kan et lavt sædtal blive behandlet ved kostændringer, justeringer i seksuel praksis og endda ændringer i undertøj. Et lavt sædtal er ikke relateret til seksuel angst eller dårlig præstation, det vedrører kun mængden og kvaliteten af ​​sæd, som manden producerer.
Læs Mere
Sundhed

Sådan Spyle Sinuses Med Colloidal Silver

Kolloide sølvprodukter er lavet af små sølvpartikler i en flydende form suspension. Mange påstande er blevet foretaget, både pro og con, som reaktion på de virkninger, som kolloidalt sølv kan producere. Sjældent kan overdrevne doser kolloid sølv forårsage muligvis irreversible alvorlige helbredsproblemer, så kontakt altid din sundhedspersonale inden du bruger et kolloidalt sølvtilskud eller topisk anvendelse af enhver art.
Læs Mere
Sundhed

Hvor mange milligrams kolesterol skal jeg have en dag?

Kolesterol er en type voksagtig lipid, der anvendes som en strukturel komponent af cellemembraner og et precursormolekyle til hormoner. Det er også en risikofaktor i hjertesygdomme. Der er meget forvirring omkring kolesterol, fordi mængden vi spiser i vores kost ikke nødvendigvis oversætter til mængden i vores krop.
Læs Mere
Sundhed

Årsager til, at ældre mennesker taber sig

Ældre finder ofte, at de taber pundene meget lettere, end de gjorde, da de var yngre. Selvom dette måske har været ønskeligt i fortiden, er det nu fordi, fordi for meget vægttab udgør sundhedsrisici. Ældre bør arbejde sammen med læger, sygeplejersker, talepatologer, diætister og familiemedlemmer for at sikre, at de fortsat nyder at spise næringsrige fødevarer, der hjælper dem med at opretholde en sund vægt og forbedre deres velbefindende.
Læs Mere
Sundhed

Naturlig og kunstig familieplanlægning

Naturlig og kunstig familieplanlægning er to måder at kontrollere din familie størrelse på. Nogle par bruger ingen prævention og kan have mange børn. Uanset om du ønsker at være barnfri, har kun et barn eller rum dine børn adskillige år fra hinanden, kan en familieplanlægningsmetode hjælpe. Historie Ifølge Linda Gordon, forfatter til "Kvinders Moral Ejendom", er menneskehedens indsats for at regulere eller kontrollere reproduktion fælles for "stort set alle kendte samfund.
Læs Mere
Sundhed

Pebermynte Oil & Skin

Pebermynte er medlem af mintfamilien, en stor gruppe planter, der er blevet brugt i tusinder af år for deres gavnlige egenskaber. Pebermynteolie bruges i vid udstrækning i kommercielle produkter som tandpasta og massageolier. Menthol, en vigtig bestanddel af pebermynteolie, anvendes almindeligvis i decongestantsalver og inhalanter.
Læs Mere
Sundhed

Hjem Remedies til fjernelse af Hot Sauce pletter

Varm sovs, der indeholder tanniner og olier, kan være udfordrende at fjerne fra tøj. Generelt er jo længere pletten forblev på dit tøj, jo vanskeligere er det at komme ud. Ved at handle hurtigt og ved hjælp af de rette pletfjernere og vaskemiddel, kan du muligvis banke pletten fuldstændigt.
Læs Mere