Kategori Sundhed

Hvordan man slippe af med fedter
Mode

Hvordan man slippe af med fedter

Fedtåre er forstørrede blodkar, også kaldet åreknuder. Fedtåre er mest almindeligt placeret på ben og lår, men de kan forekomme hvor som helst og efterlader grimme, lilla udbukkede årer. Fedtårer udvikles, når ventilerne i blodkarrene bliver beskadigede eller syge. Fedtåre er almindelige hos kvinder, der har født.

Læs Mere
Sundhed

Fordele ved Aften Primrose Kapsler

Aften-primrose kapsler indeholder olie udvundet af frø fra planten Oenothera biennis. Nogle mennesker bruger denne olie enten som et middel til forskellige sundhedsforstyrrelser eller som kosttilskud, der giver omega-6 fedtsyren, gamma-linolensyre. Intet materiale af høj kvalitet understøtter krav om specifikke sundhedsydelser, ifølge InteliHealth, men aften primroseolie er sikker, og de fleste mennesker oplever ikke bivirkninger.
Læs Mere
Sundhed

Low Choline Content Foods

Cholin er et vigtigt næringsstof, betragtes som et vitamin, ifølge Linus Pauling Institute. Din krop er i stand til at syntetisere noget cholin, men ikke nok til at opretholde helbred. Det er nødvendigt at supplere din diæt med cholin til hukommelse, muskelfunktion og fedtstofskifte. Høje doser cholin kan producere fisklig kropslugt, især i en sjælden lidelse kaldet trimethylaminuria eller TMAU.
Læs Mere
Sundhed

Hvornår er triglycerider farlige?

Nyhedsmedier rapporterer ofte om fedt og kolesterol i kroppen. Det vides at høje niveauer af kolesterol kan føre til sundhedsmæssige problemer som hjertesygdomme. Mens triglycerider er en del af en lipidprofil, er der ikke så meget opmærksomhed til dem, før de for nylig. Høje triglyceridniveauer kan også bidrage til sundhedsproblemer.
Læs Mere
Sundhed

Bivirkninger af Musli Power

Musli Power Xtra er et plantelægemiddel til seksuel dysfunktion, der produceres og markedsføres af Kunnath Pharmaceuticals. Den vigtigste ingrediens i produktet er safed musli, et plantelægemiddel, der anvendes i det sydlige Rajasthan, Nord Gujarat og vestlige Madhya Pradesh regioner i Indien til behandling af seksuelle og immunologiske sygdomme.
Læs Mere
Sundhed

Forskel mellem puls og blodtryk

Blodtrykket og puls er to medicinske målinger, der rutinemæssigt bruges til at bestemme tilstanden af ​​en persons helbred. Hver forbliver intimt forbundet med hjertet, det mest vitale organ i kroppen. Regelmæssig overvågning og forebyggende strategier kan hjælpe med at opnå et godt hjerte sundhed. Blodtrykket Blodtryk og puls er to meget forskellige målinger, men de har hjertet som deres fællesnævner.
Læs Mere
Sundhed

Sådan øges feromoner

Menneskelige feromoner er kemikalier i kroppen, der skaber en naturlig duft, der tiltrækker personer af det modsatte køn til hinanden. Mere almindeligt omtalt som den kemiske attraktion mellem to mennesker, giver mænd og kvinder afkald på forskellige feromoner. Nogle mennesker producerer højere mængder af disse kemikalier, hvilket kan være grunden til, at de har tendens til at tegne flere beundrere.
Læs Mere
Sundhed

En liste over de 7 menneskelige følelser

Mennesker oplever en række følelser hver dag og i varierende grad. Følelser er subjektive oplevelser; En oplevelse, der fremkalder stærke følelser hos en person, kan have lille effekt på en anden. Ordet følelse kommer fra det latinske ord emovere, hvor "e" betyder "ud" og "movere" betyder "move.
Læs Mere
Sundhed

Er kanelolie & kanel uddrag den samme?

Fra æble paier til julekager, kanil kan tilføje en mindeværdig aroma og smag til mange ting. Både kanelolie og kanelekstrakt er koncentrerede essenser af kanel. Selv om olie og ekstrakt kan erstattes af hinanden i de fleste tilfælde, er de ikke det samme. De vigtigste forskelle er smagsstyrke og varmetolerance.
Læs Mere
Sundhed

Bivirkninger efter standsning af Depo-Provera

Depo-Provera tilbyder kvinder en bekvem form for langtidsvirkende, reversibel prævention. De kvartalsvise injektioner af det progesteronlignende hormon medroxyprogesteronacetat (MPA) er yderst effektive til at forhindre graviditet ved at undertrykke ægløsning, udtynding af livmoderforingen og fortykkelse af livmoderhalsslemmen.
Læs Mere
Sundhed

Hvordan brænder kroppen fedt?

Se en hylde i købmanden, og du vil se et halvt dusin genstande med fremtrædende "fedtfri" eller "reduceret fedt" -mærker. Af alle næringsstoffer er fedt underkastet mest kontrol - og med god grund. En fed fed kost er forbundet med en øget risiko for hjertesygdomme og andre komplikationer. Ikke desto mindre spiller fedt en vigtig rolle i menneskekroppen.
Læs Mere
Sundhed

Tager kanel til nyrerne?

Kanel har en lang historie med kulinarisk og medicinsk brug. Dens særprægede og eksotiske smag har gjort det til en fælles ingrediens i et bredt udvalg af både salte og søde fødevarer og drikkevarer. Ud fra et medicinsk synspunkt kan det også give sundhedsmæssige fordele for nyrehygiejne med hensyn til din risiko for at udvikle nyresygdom.
Læs Mere
Sundhed

Sådan fjerner du dine ører, når du er syg

Plugged ører kan forekomme som følge af forkølelse, infektioner eller allergier. Dette symptom er relateret til væskeopbygning i dine eustachiske rør - de rør, der forbinder dit mellemør med bagsiden af ​​næse og øvre hals. Denne væskeopbygning forårsager følelser af ørepresse, smerte og ubehag og kan også medføre ringe i øret, svimmelhed og nedsat hørelse.
Læs Mere
Sundhed

Valerian root og mulige bivirkninger

Valerian er blevet brugt som en behandling for søvnløshed, angst, rastløshed og magekramper i århundreder. Roten, der opnås fra den blomstrende græsareal, der er hjemmehørende i Europa og Asien, kan reducere den tid det tager at falde i søvn og kan hjælpe dig med at sove bedre, selv om resultaterne fra studier er blevet blandet.
Læs Mere
Sundhed

Den simple hemmelighed til stor sex i et langsigtet forhold

Hvis du tror, ​​at dit sexliv er i en rusk, er der håb. Og den gode nyhed er, at det ikke kræver et gym medlemskab, en ny garderobe eller et forsøg på rollespil at bringe sexet tilbage. Snarere er hemmeligheden ganske enkel - vær opmærksom. Ifølge en nylig undersøgelse er vores seksuelle ønske om vores partner forankret i et af de mest grundlæggende grunde til et sundt forhold - at være opmærksom på din partner (men virkelig).
Læs Mere
Sundhed

Børneimmunisering og en hævet arm

Dit barns rutineimmunisering er beregnet til at holde hende sund, men de er ikke altid uden nogle små bivirkninger. En svag hævelse af armen kan forekomme efter skud, men i de fleste tilfælde er det ikke alvorligt. Kontakt dit barns læge, hvis du har bekymringer om dit barns adfærd eller udseende efter vaccinationer.
Læs Mere
Sundhed

Post Appendectomy Diet

Bilaget er en lille fingerlignende pose placeret på tarmene, hvor tyndtarmen møder tyktarmen. Taburet kan blokere tillægget og forårsage infektion fra fangne ​​bakterier. Denne infektion, der betegnes som blindtarmbetændelse, kræver kirurgisk fjernelse af organet, der omtales som en appendektomi.
Læs Mere
Sundhed

Fordele ved soaking fødder i Epsom Salt

Epsom salt, der stammer fra destilleret mineralrig vand, er et meget udbredt sundheds- og skønhedsprodukt. Navngivet efter byen Epsom i England er dette almindeligt anvendte badesalt faktisk en mineralforbindelse indeholdende magnesium og sulfat. Epsom salt er bredt spioneret og bruges til behandling af ømme muskler, leddsmerter, arthritis og hudsygdomme.
Læs Mere
Sundhed

Sådan bruges Almond Oil på en baby hud

Brug af mandelolie på baby hud og hår er en tradition i Indien og mange andre steder. Almondolie har en lys, sød duft og ifølge eksperterne på Eco-Planet indeholder den vitaminerne A, B1, B2, B6 og E samt monoumættede og flerumættede fedtstoffer. Almond massage olie er et glimrende valg til brug på babyer, fordi det er naturligt rigt på blødgøringsmidler og rent nok til følsom baby hud.
Læs Mere
Sundhed

Liste over muskler, der er knyttet til hovedkroppen af ​​kroppen

Der er 206 knogler og ca. 500 muskler i menneskekroppen. De fleste af disse er skeletmuskler, som vedhæftes fra en knogle til en anden knogle. Den ene ende af musklen, oprindelsen, er knyttet til en mere stationær knogle, mens den anden ende, indsættelsen, er knyttet til en mere bevægelig knogle. Tibia Hamstring musklerne vedhæftes til tibia, som er et af benbenene.
Læs Mere