Kategori Mad og drikke

Tøj, der skjuler graviditet
Mode

Tøj, der skjuler graviditet

Du er måske ikke klar til at meddele din graviditet til verden. Måske venter du, indtil du er sikker i løbet af første trimester, når din risiko for abort nedsættes. Du har muligvis en kommende jobsamtale eller social begivenhed og vil ikke have din graviditet til at være et emne af samtale. Uanset dine grunde til at skjule din graviditet er der tøjvalg, som kan hjælpe.

Læs Mere
Mad og drikke

Udskiftning af kokosnødsuksukker til sukker i bagning

I århundreder har asiatiske lande koncentreret saft af palmer for at gøre et sødemiddel til kulinariske og medicinske formål. Sukkeret er trukket af to typer palme, palmyra og den velkendte kokosnødpalme. Kokospalmsukker har tiltrukket en stor interesse siden slutningen af ​​det 20. århundrede for dets lave glykæmiske indeks og høje niveauer af mikronæringsstoffer.
Læs Mere
Mad og drikke

Vitamin B12-mangel og neurologiske symptomer

Tilstrækkelige mængder B-12 kræves til dannelse af blodceller og korrekt nervefunktion. Det findes i fødevarer, såsom fisk, kød, fjerkræ, æg, mælk og mejeri, og mange produkter spiste beriget med det. Ifølge Office of Dietary Supplements, når niveauet i blodet falder til 170 til 250 picograms per mililiter mangel, kan symptomer opstå.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvad kan du sætte i yoghurt?

Yoghurt er en velsmagende, sund snack eller morgenmadsmad, men det kan være ret kedeligt og intetsigende, især hvis det er almindeligt eller vanilje. Tricket til at gøre yoghurt smagere og mere omfattende uden at miste sundhedsfordelene er at blande i fødevarer, der tilføjer smag og tekstur. Der er mange lækre tilsætninger, der får din yoghurt til liv.
Læs Mere
Mad og drikke

Fordele ved sort svampe

Sort svamp, eller Auricularia polytricha, er undertiden kendt som træ øre, sky øre, Judas øre eller træ øre. Det er en champignon, der er mørkebrun til sort og indfødt til Asien og nogle stillehavsøer med fugtige klimaer, ifølge Mycological Society of San Francisco. Det er spiseligt og bruges ofte i asiatisk madlavning.
Læs Mere
Mad og drikke

Bivirkninger af D-vitamin givet intravenøst

Intravenøs D-vitamin gives til behandling af patienter med nyresygdom og for personer, der gennemgår nyredialyse. Nyresygdomme forstyrrer calciumabsorption, hvilket fører til lave blodniveauer af calcium. At give vitamin D hjælper med at øge calciumabsorptionen. Intravenøse D-vitaminer såsom calcitriol og paricalcitol kan forårsage en række bivirkninger.
Læs Mere
Mad og drikke

Omega-3 Krill Oil Liquid Vs. softgel

Omega-3 fedtsyrer, der findes i overflod i fede fisk, krill og skaldyr, er vigtige næringsstoffer til menneskers sundhed og trivsel. Krill olie, der indeholder omega-3 fedtsyrer eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA), sælges både i flydende form og som softgelkapsel. Flydende og softgel krill olie kosttilskud adskiller sig i deres fordele, bivirkninger og omkostninger.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvad forårsager kroppen ikke at absorbere D-vitamin?

D-vitamin er et næringsstof, som din krop bruger til at opfylde en række kritiske sundhedsbehov, herunder vedligeholdelse af din normale nerve- og immunfunktion og understøttelse af ordentlig knogledannelse. Du kan udvikle en mangel på dette vitamin, hvis du ikke absorberer det ordentligt i din tyndtarme. Potentielle årsager til D-absorptionsproblemer omfatter fedtabsorptionslidelser, tilstedeværelsen af ​​visse andre sygdomme og eftervirkningerne af gastrisk bypassoperation.
Læs Mere
Mad og drikke

Agter koffein IBS?

Irritabel tarmsyndrom, eller IBS, er en tarmlidelse kendetegnet ved mavesmerter, gas, oppustethed og ændrede tarmvaner. Personer med IBS kan enten have forstoppelse eller diarré, og mange individer veksler mellem de to. Per definition er der ingen andre mekaniske, inflammatoriske, infektiøse eller biokemiske tarmsygdomme, der kan ses hos mennesker med IBS.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvad er fordelene ved Monster Energy Drinks?

Monster Energy drink er ikke det sundeste valg af drikkevarer, men det er ikke alting dårligt. Hvis du leder efter en energiforøgelse, kan Monster måske hjælpe, og der er nogle tegn på, at det kan være til gavn for sportsfolk. Monster er også en god kilde til en række B-vitaminer. Hvis du drikker energidrikke, skal du tale med din læge om risici og fordele, der er specifikke for dit helbred.
Læs Mere
Mad og drikke

Tun Sandwich Kost

Tunfisk er en billig mad, der også er lav i fedt og kalorier, hvilket gør det til et godt valg til et vægttabs måltidsplan. Inkorporering tunfisk sandwich i din kost kan hjælpe dig med at tabe såvel som tilbyder flere vigtige næringsstoffer. Tal altid med din læge, før du begynder et nyt vægttabsprogram.
Læs Mere
Mad og drikke

De bedste træningstilskud til at skifte fedt i muskel

Som menneske er din del i at opretholde kvaliteten af ​​din krop relativt lille. Ligesom enhver god vicevært, der tæler dine indre landskaber og observerer og rapporterer deres fremskridt er kernen i jobbet. Desværre indebærer det at tage sig af kroppen for flertallet, ofte med at udjævne dårlige livsstilsvaner, holde vægt i kontrollen og overvinde den ordsomme rut.
Læs Mere
Mad og drikke

Liste over fødevarer indeholdende høje mængder af nikkel

Nikkel er et hårdt, sølvfarvet metal, hvis salte er til stede i alle jordbund. Ekstremt små mængder af dette element er påkrævet i menneskekroppen for optimal sundhed. Ifølge MELISA Foundation udløser nikkelforbrug eller eksponering flere allergiske reaktioner end noget andet element, og cirka 15 procent af den menneskelige befolkning lider af en nikkelallergi.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvilke fødevarer indeholder ikke hvede og gluten?

Gluten er et protein, der findes i hvede, rug og byg; i produkter fremstillet af disse korn, såsom byg malt og couscous; og i beslægtede "hybrid" korn som triticale og kamut. Personer med coeliakiesygdom, glutenintolerans eller en hvedeallergi lider forskellige symptomer, når de bruger fødevarer, der indeholder gluten.
Læs Mere
Mad og drikke

The Best Osteoporosis Supplement

Osteoporose er karakteriseret ved knogler, der bliver gradvist svage og skøre. Ordet "osteoporose" betyder "porøs knogle." Mens de fleste amerikanere kan undgå osteoporose ved at udøve og forbruge en afbalanceret diæt, kan supplementation også spille en rolle i behandlingen og forebyggelsen af ​​osteoporose. Blandt de bedste kosttilskud til bekæmpelse af osteoporose er calcium, vitamin D, omega-3 fedtsyrer og vitamin K.
Læs Mere
Mad og drikke

Omega-3'er hæve HDL?

I betragtning af at American Heart Association vurderer, at hjertesygdomme dræber over 800.000 amerikanere hvert år, bør hjertesundhed være på hver amerikansk radarskærm. En måde at være proaktiv på når det kommer til dit hjertes sundhed er at øge dit kolesterolindhold med høj densitet lipoprotein. Som kardiolog dr.
Læs Mere
Mad og drikke

Hørfrøolie Vs. Vindruekerneolie

Hørfrøolie kommer fra hørplanten og er rig på omega-3 fedtsyrer og indeholder essentiel fedt alfa-linolsyre. Druefrøolie presses fra frøene af druer og nogle gange skindene. Druefrø er rig på oligomere proanthocyanidin-komplekser-OCP en antioxidant. Hørfrøolie Hørfrøolie er blevet populær på grund af det rige indhold af omega-3-fedtstoffer.
Læs Mere
Mad og drikke

Elektrisk spole vs. keramisk kogeplade

Når det er på tide at vælge en ny rækkevidde for dit hjem, kan forståelse af forskellene blandt dem hjælpe dig med at gøre det bedste valg til din familie. Elektrisk spole og keramiske madlavningsflader har nogle væsentlige forskelle i håndtering, daglig brug og rengøring. Afhængigt af dine livsstils krav og dine stilindstillinger kan man passe til dit køkken bedre end det andet.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvad er fordelene ved Aloe Vera Water?

Aloe vera-vand, ofte kaldet aloe vera juice, er lavet af aloe vera planten, som i århundreder er blevet brugt til dets medicinske egenskaber. Vandet har visse ernæringsmæssige og sundhedsmæssige fordele, men historien er ikke god for visse slags og aromaer af aloe vera-vand. Spørg din læge om de risici og fordele ved at tilføje aloe vera vand til din kost.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvad er funktionerne af fedtopløselige vitaminer?

De fedtopløselige vitaminer omfatter vitaminerne A, D, E og K. De har en lang række funktioner, så de holder dine knogler stærke, så din hjerne kan fortælle dine muskler at flytte. Efter en sund, velafbalanceret kost, der omfatter en række forskellige frugter, grøntsager, kød, sunde olier og endda lidt tid i solen, vil du hjælpe dig med at opfylde dine behov for disse vigtige næringsstoffer.
Læs Mere
Mad og drikke

Antifungal Diet

Candidiasis er en svampe betingelse præget af overgrowning af gær på eller i kroppen. De mest almindelige sider af gær overgrowth er mund, hals og vaginale kanaler. Invasiv candidiasis kan komme ind i blodbanen og spredes gennem hele kroppen, hvis den ikke behandles. Selvom der kan være behov for yderligere behandling til behandling af candida infektion, kan kostændringer hjælpe med til at støtte behandling og kontrollere den fremtidige vækst af gær i din krop.
Læs Mere