Kategori Mad og drikke

Næse Ringe & Keloider
Mode

Næse Ringe & Keloider

Når huden er revet, er der potentiale for ardannelse og anden skade. En næsepiercing er en betydelig "tåre", der går helt igennem et tykt stykke hud, uanset om det er en næsebor piercing eller en gennem septum. Mens keloider er mest almindelige omkring ørepiercing, kan de også danne sig omkring en næse ring.

Læs Mere
Mad og drikke

Hvordan man spiser selleri

Mens selleri virker perfekt som den allestedsnærværende swizzle i en blodig Mary cocktail eller den sunde, gå til frokostkasse grøntsag, det virker også enten rå eller kogt i supper, gryder og salater og sidde retter. Rå selleri har en forfriskende og jordisk appel og kogt selleri giver både aromatisk smag og aroma samt cremet tekstur.
Læs Mere
Mad og drikke

Gode ​​fødevarer at lave mad med grillet laks

Et stykke grillet laks skaber starten på et nærende måltid. Ekstra side retter runde ud måltiden for at afbalancere ernæringen og tilføje en række smag. Hvis du har plads på grillen, skal du bruge den til at tilberede dine sidevarme. Andre retter, der supplerer grillet laks, kan koges indendørs. Grillede grøntsager En grill brune grøntsager til en ømt tekstur og giver mere smag end kogning, dampning eller bagning.
Læs Mere
Mad og drikke

Soja Formula vs Lactose-Free Formula

Når det kommer til dit spædbarns kost, slår ingenting brystmælk. Men hvis du ikke kan amme eller skal supplere, skal du sørge for at din baby får den rigtige formel. Soja og lactosefri er to muligheder - men giv dem ikke til dit barn uden en god grund. At kende forskellene mellem de to kan hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning, men konsulter dit børns børnelæge for at være sikker på, at en formel passer til dit barn.
Læs Mere
Mad og drikke

The Bread & Butter Diet

Brød og smør kost varer normalt i fire dage. Det giver et stykke brød og en tsk. af smør, der skal spises ved hvert måltid. Frugter, grøntsager, salater og proteiner af høj kvalitet tillades at blive spist til måltider. Brød og smør kost giver mange ernæringsmæssige fordele i kombination med andre basale fødevaregrupper.
Læs Mere
Mad og drikke

Fordelene ved Cal-Mag Citrate Med D-vitamin

Den bedste måde at opfylde dine næringsbehov på er at spise en afbalanceret kost, men du kan få brug for et tilskud til bestemte næringsstoffer, hvis de ikke er tilgængelige i tilstrækkelige mængder fra din kost. Cal-Mag Citrate 2: 1 med 1.000 I.U. D-vitamin fra Solaray kan understøtte din knogles sundhed og give andre sundhedsmæssige fordele.
Læs Mere
Mad og drikke

Rolle af jern i skjoldbruskkirtlen funktion

Mere end 30 procent af befolkningen i verden er utilstrækkelig i enten jern eller jod, ifølge en artikel offentliggjort i "Årlig Review of Nutrition" i august 2006. At få nok jern kan forårsage anæmi, hvilket fører til nedsat immunfunktion, svaghed og udmattelse. At have lave jernforretninger kan også forstyrre skjoldbruskkirtlen, som kan påvirke din vækst og stofskifte.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvor meget hvedekim tager du om dagen?

Af de tre dele af kornkernen er kimen, klid og endosperm, kimen den mest næringsstof tætte. Dette er den del af hvedekernen, der huser alle næringsstoffer for at understøtte plantevækst, så ved at forbruge bakterien får du de samme næringsstoffer i din kost. Du skal måske finde en tolerabel dosis til dine specifikke behov, da for meget hvedekim kan være problematisk i dit system.
Læs Mere
Mad og drikke

Sådan koges kyllingebryst på grillen med aluminiumfolie

Forhøj campingmaden til et nyt niveau ved at lave kyllingebryst indpakket i aluminiumsfolie på din grill. Folien reducerer ikke kun rodet, men det accelererer også tilberedningstiden og holder kyllingen ød ved at forsegle sig i fugt. Tilsæt et par krydderier og nogle grøntsager til et komplet måltid i en pakke.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvad er sundhedsfordelene ved fast tunfisk?

Albacore er en tunfisk med pinkaktigt hvidt kød, der ofte sælges dåse. Mest kendt for sit høje fedtindhold i forhold til skipjack og andre tunarter, er albacore også den dyreste tunfisk. Dens kød er fast og flaky, og det indeholder mange næringsstoffer, der giver sundhedsmæssige fordele. Fedt Den samlede fedtindhold i en almindelig dåse af albacore tun er 5.
Læs Mere
Mad og drikke

Betydningen af ​​motion & spise sundt

Regelmæssig motion og forbrug af en sund kost kan føre til en lang række fordele, herunder øget energi, lykke, sundhed og endda et langt liv. Motion og kost er afgørende for at bestemme en persons generelle helbred, og at gøre dem begge dele af din livsstil kan gøre en dramatisk forskel i, hvordan du ser ud og føler.
Læs Mere
Mad og drikke

Japansk vs kinesisk grøn te

Grøn te er en type traditionel te, der nyder forbrugere over hele verden og blev dyrket først i Indien og Kina, ifølge University of Maryland Medical Center. Variationer af grøn te giver de samme sundhedsmæssige fordele, undtagen med varierende intensitetsniveauer, bemærker hjemmesiden for Health to a Tea, et firma, der fortaler for at drikke grøn te for sundhedsfordele og også sælger te.
Læs Mere
Mad og drikke

Kalorier i Key Lime Pie

Du kan tænke dig at tænke to gange før du bestiller et stykke nøgle lime pie til dessert. Mens en frugtkage kan lyde sundt, har denne pie tendens til at være høj i fedt, sukker og kalorier. At lave en sundere version derhjemme vil give dig mulighed for at få en smag af denne behandle uden at indtage helt lige så mange kalorier. Calorie Comparisons En klassisk opskrift på Key Lime Pie bruger et konditori skorpe; en påfyldning lavet med æg, sød kondenseret mælk og limejuice; og en sødet flødeskum
Læs Mere
Mad og drikke

Citracale bivirkninger

Citracal er et varemærke for tilskuddet calciumcitrat. Det kan tages af børn eller voksne under flere forhold. Det kan tages for at hjælpe med at behandle lave calciumniveauer eller høje fosfatniveauer. Det kan bruges som antacida, hvis en person har syre reflux, som også er kendt som halsbrand. Endelig kan Citracal bruges til at forebygge eller behandle osteoporose, hvilket er en tilstand, hvor en persons knogledensitet falder, hvilket gør benet mere skrøbeligt og udsat for brud.
Læs Mere
Mad og drikke

Kan bivoks være til gavn for huden?

Bivoks produceres omhyggeligt af unge arbejderbier i seksidede honeycombceller, og giver små oplagringsenheder til honning, indtil biavlen trækker den gyldne væske ud. Efter høsten smelter biavleren og renser bivokset, og nogle af det vil finde vej i lotioner, sæber og andre hudplejeprodukter.
Læs Mere
Mad og drikke

Gallesten og undgå gurkemeje

Selvom gurkemeje er bedst kendt som et krydderi, farvestof og aromastoffer til forskellige fødevarer, er det også blevet anvendt medicinske i tusinder af år til sådanne betingelser som fordøjelsesbesvær, leverproblemer og arthritis. I dag bruges gurkemeje til forskellige sundhedsproblemer, herunder hovedpine, depression og kræft.
Læs Mere
Mad og drikke

Sådan koges med rå økologiske Chia frø

Ikke længere kun en kilde til grønt hår til keramikdyr og politiske figurer, chia frø er opstået som en rig kilde til omega-3 fedtsyrer, fiber og protein. Lær at lave mad med rå organiske chia frø for at bruge denne hjertesund mad i dine måltider. Chia frø, Salvia hispanica, er en alsidig kilde til ernæring, men de er måske ikke egnede til alle.
Læs Mere
Mad og drikke

Lactose-Free Cream Substitutes

Lactoseintolerance er en lidelse præget af manglende evne til at nedbryde sukker fundet i mælk - lactose - på grund af lave niveauer af lactase i tyndtarmen. Hvis du er laktose - intolerant men nyder at have fløde til lejlighedsvis eller vil bruge en opskrift, der kræver kreme, er der flere laktosefrie muligheder.
Læs Mere
Mad og drikke

Kostplan for urinsyre

Uronsyre er resultatet af din krop at bryde ned puriner, stoffer der findes i forskellige fødevarer. Dine nyrer filtrerer urinsyre fra blodet, hvor det udskilles i urinen. Når urinsyre forbliver høj, kan du udvikle gigt eller nyresten. Du skal reducere dit purinforbrug for at nedsætte mængden af ​​urinsyre i din krop.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvad er en alkalisk løsning?

En alkalisk opløsning er en blanding af basiske faste stoffer opløst i vand. Vækstpotentialet, også kendt som pH-skalaen, måler alkalinitets- eller surhedsniveauet for en opløsning. Skalaen går fra nul til 14. Midterpunktet 7 repræsenterer en neutral pH. En neutral opløsning er hverken sur eller alkalisk.
Læs Mere
Mad og drikke

Kalorier i rug Alkohol

Rågalkohol kan fremkalde nostalgiske billeder af gamle Americana, men denne unikke smag af whisky gør et comeback, ifølge en November 2013 artikel på The Wall Street Journal, MarketWatch hjemmeside. I modsætning til andre whiskyer skal rugalkohol fremstilles med en mos, der er mindst 51 procent ruggran.
Læs Mere