Kategori Mad og drikke

Tøj, der skjuler graviditet
Mode

Tøj, der skjuler graviditet

Du er måske ikke klar til at meddele din graviditet til verden. Måske venter du, indtil du er sikker i løbet af første trimester, når din risiko for abort nedsættes. Du har muligvis en kommende jobsamtale eller social begivenhed og vil ikke have din graviditet til at være et emne af samtale. Uanset dine grunde til at skjule din graviditet er der tøjvalg, som kan hjælpe.

Læs Mere
Mad og drikke

Wetzel's Pretzels Nutrition

Et ønske om en blød prille eller en iskold kold drink kan motivere dig til at stoppe ind i en Wetzel's Pretzels kædesrestaurant, hvoraf mange er placeret i indkøbscentre over USA. Ud over almindelige og aromatiserede bløde pretzels tilbyder Wetzel's Pretzels også fyldte pretzels, pretzel hunde, limonader og sodavand.
Læs Mere
Mad og drikke

Ernæringsfakta for tørrede blåbær

Blåbær kan være en forfriskende, næringsrig snack, men de er ikke ideelle i alle tilfælde. I nogle situationer - såsom vandreture eller camping, hvor køleskabe ikke er tilgængelige - kan du opleve, at tørrede blåbær er mere passende. Tørrede blåbær er mere kalorie-tætte end blåbær, da fjernelse af vand gør dem mindre.
Læs Mere
Mad og drikke

Ovo-vegetarisk måltidsplan

Når du beslutter dig for at reducere kød eller andre animalske fødevarer fra din kost, kan det være svært at bestemme, hvilken vegetarisk kost at følge. Når du vurderer en ovo-vegetarisk måltidsplan, skal du tænke over, om det har fødevarer, du kan lide at spise, og om det vil hjælpe dig med at opfylde dine ernæringsmæssige mål. Hvis du har bekymringer om din kost, skal du kontakte en ernæringsekspert for at hjælpe dig med at udvikle en sund måltidsplan.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvad hæver blodglukoseniveauer

Glukose er det sukker, der cirkulerer i dit blod og tjener som kroppens vigtigste energikilde. Fordøjelsen og nedbrydningen af ​​kulhydratholdige fødevarer i deres enkleste form frembringer glucose. En persons blodglukose går op, efter at hun spiser, men visse fødevarer har mere indflydelse på glukoseniveauet end andre.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvor mange kalorier har en hamburger?

De fleste mennesker ved, at hamburgere ikke er særlig lave i kalorier, men hvis du lægger dem med påfyldninger eller supersize din burger får du et måltids værd af kalorier fra burgeren alene. Hvis du kompletterer dit måltid med en stor frites og en ekstra stor sodavand, kan du bruge din dags kaloriefordeling.
Læs Mere
Mad og drikke

Ernæringsmæssige helbredelse for rygsøjler

Din rygsøjle indeholder flere knogler eller hvirvler, forbundet med rygskiver lavet af brusk. Både hvirvler og rygsøjler omgiver og beskytter rygmarven, en del af nervesystemet, der tillader kommunikation mellem din hjerne og resten af ​​din krop. Spinal skadesskader kan føre til smerte og ubehag, og kan potentielt føre til permanent rygmarvsnerven skade, hvis venstre ubehandlet.
Læs Mere
Mad og drikke

Kalorier i en Mini Mars og en Milky Way Bar

Mars eller Mælkevej. Det kan være svært at vælge, hvilken du vil have nogle gange. Mars og Mælkevejen er chokolade bar mærker lavet af Mars, Inc. Mars bar blev oprindeligt kun lavet i Storbritannien, men sælges nu over hele verden. En mini Mars bar har flere kalorier end en mini Milky Way bar, men Mars bar er større.
Læs Mere
Mad og drikke

Underernæring i Amerika

Når du ikke får nok af de næringsstoffer, du har brug for til et godt helbred, risikerer du at blive underernæret. Disse næringsstoffer omfatter proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer og mineraler. Symptomer på underernæring kan omfatte svimmelhed, træthed og vægttab, selv om du måske ikke har nogen symptomer, ifølge National Institutes of Health.
Læs Mere
Mad og drikke

Den ultimative billige kost

Levnedsmidler, ingredienser og tilberedte måltider udgør en betydelig del af enhver families budget, og det kan være svært at finde måder at reducere fødevareomkostningerne på uden at ofre måltiderne. Der er dog en mellemplads, og det er muligt at opnå det selv, mens man holder sig til en sund og afbalanceret kost. Fordele Spar penge og være i stand til at sætte det i retning af andre ting er måske den største fordel ved at følge en billig kost.
Læs Mere
Mad og drikke

Er sukker i alkohol spike insulin?

Diabetes ledelse omfatter at holde dit blodsukker niveau inden for en sund rækkevidde. Alkohol kan påvirke din krop kort tid efter du har spist det og i de næste otte til tolv timer efter du har drukket det. Et stort problem med at drikke alkohol er, at symptomerne på hypoglykæmi og for meget alkohol er meget ens, så det kan være svært at konstatere, hvorfor du føler, hvordan du gør efter at have drukket.
Læs Mere
Mad og drikke

Bivirkninger af Nitro Tech Protein

NitroTech protein, et MuscleTech-produkt, er et supplement til sports ernæring primært sammensat af valleproteinkoncentrat sammen med sådanne ingredienser som kreatin, kakaopulver og aminosyrer. NitroTech protein kan fås i syv smagsstoffer, men kan også medføre bivirkninger. Kontakt en læge, inden du bruger NitroTech eller andre tilskud.
Læs Mere
Mad og drikke

Sunde make-up måltider

Når du har kort tid, kan du lave færdige måltider i færd med at lave færdige måltider. De sædvanlige næringsmidler, fastfood og frosne middage indeholder normalt store mængder natrium, sukker og mættede eller transfedtstoffer. Oprettelse af sunde madvarer, som du kan opvarme og spise, hjælper dig med at overholde dine mål om vægtstyring og god ernæring.
Læs Mere
Mad og drikke

Er keratinbehandlinger sikre for en gravid kvinde?

Keratin behandlinger virker underværker på frizzy og puffy hår. Disse behandlinger deponerer keratinproteiner på dit hår, hvilket gør det mere fugtigt og mindre frizzy. En salonprofessor anvender keratin på dit hår, så fladjerner strengerne for at låse den ind. Når du er gravid, kan keratinbehandlinger ikke være den sundeste for dig eller din baby.
Læs Mere
Mad og drikke

Ernæringsmæssige Fakta for Selleri Juice

Mange rå madforkæmpere synger rosene af saftfrugter som en måde at tage i en række næringsstoffer og forbedre dit helbred. Mange mennesker tænker ikke på saft, når det kommer til selleri, men sellerijuice tilbyder vitaminer og mineraler samt en anden smag i forhold til andre mere almindeligt tilgængelige grøntsagssaft, herunder tomat og gulerodssaft.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvor mange kalorier i en skål kartoffelsuppe?

Kartoffelsuppe er typisk en cremebaseret suppe og kan omfatte yderligere ingredienser som porrer, bacon og ost. Jo mere kalorieindholdet i suppen er, desto højere er suppens samlede kalorieindhold. Ved hjælp af kylling bouillon og pureed kartofler i stedet for creme kan sænke kalorierne i din suppe, som kan begrænse eller fjerne kalorieindhold suppler som ost og bacon.
Læs Mere
Mad og drikke

Sådan stegte peberfrugter og løg i olivenolie og balsamicoeddike

Oprindelig i Italien, balsamico eddike giver en kraftig og robust smag til alt det er tilføjet til. Fremstillet af søde druer i en proces, der ikke er for forskellig fra vinfremstilling, er denne smagfulde madlavning perfekt til udlånsmag til grøntsager, kød og endda frugter. Mens ægte balsamicoeddike heraldier fra kun to regioner i Italien anvendes kommerciel balsamicoeddike ofte som krydderier på en række retter, der spænder fra æg til kød.
Læs Mere
Mad og drikke

Nature Valley Granola Barer Ernæring

Granola barer vinder popularitet som en sund, on-the-go snack. Du kan købe dem hos de fleste supermarkeder i kasser med 6 til 12 barer. Nature Valley, en del af General Mills-familien af ​​produkter, har en række granola barer, hvorfra man kan vælge. Nedenfor er nogle næringsoplysninger, der hjælper dig med at beslutte, om Nature Valley er mærket for dig.
Læs Mere
Mad og drikke

Hvilke frugter har citronsyre?

Citronsyre er almindeligt forbundet med citrusfrugter, men det forekommer naturligt i en række forskellige frugter. Nogle frugter indeholder op til otte procent citronsyre, med sure frugter, der overvejende indeholder de højeste procentdele. Citronsyre har en smuk og bitter smag. Det er et populært tilsætningsstof til fødevarer, der bruges til at danne syltetøj og gelé, stabilisere mejeriprodukter, bevare kød og give antioxidantegenskaber til olier og fedtstoffer.
Læs Mere
Mad og drikke

Høje doser af omega 3 EPA og depression

Major depressive lidelser påvirker cirka 14,8 millioner amerikanere i alderen 18 og ældre, ifølge de nationale institutter for mental sundhed. Ved definition er hoved depressiv lidelse (MDD) kendetegnet ved en kombination af symptomer, som forstyrrer din evne til at arbejde, sove, studere, spise og nyde engang behagelige aktiviteter.
Læs Mere