Kategori Mode

Sådan bruges forberedelse H til rynker
Mode

Sådan bruges forberedelse H til rynker

Forberedelse H (hæmorhhoid salven) blev fremstillet med et levende gærcellederivat (LYCD) kaldet Bio-Dyne på et tidspunkt i USA. Det er stadig i Canada. Det hjælper med at fremme sårheling, tykkere hud og reducerer rynkevolumen. I dag er den amerikanske version lavet af phenylephrin, som er en vasokonstrictor og kun midlertidigt strammer huden.

Læs Mere
Mode

Tend Skin & Folliculitis

Tend Skin Solution er et forbrugerprodukt fremstillet og markedsført af Tend Skin Company. Denne aktuelle hudsåder forhindrer angiveligt en type folliculitis kendt som "pseudofolliculitis barbae", også kendt som "barberklud" eller mere almindeligt razorbumps. Løsningen hævder også at reducere indgroede hår.
Læs Mere
Mode

Overgangsalderen og underarmshår

For kvinder overhaler overgangsalderen mere end frugtbarhedens og de månedlige menstruationsperioder: Det giver mange fysiske, mentale og følelsesmæssige symptomer som blit, humørhed, søvnforstyrrelser og hårtab ifølge MayoClinic.com. Selv om overgangsalderen kan forårsage udtynding i håret over hele kroppen, mærker nogle kvinder specifikke ændringer i væksten og udseendet af underarmshår.
Læs Mere
Mode

Sådan Thicken Fin og Limp Hair

Dit hårs tykkelse begynder naturligvis at falde i midten af ​​20'erne. Rygning, overdreven varme og kemiske behandlinger kan gøre den uønskede forandring endnu mere udtalt. Det er svært at tykke håret permanent, men det betyder ikke, at du skal leve med fine, lune lus. En smigrende haircut eller ny farve kan give tynde tresses øjeblikkelig lydstyrke.
Læs Mere
Mode

Sådan farves en bomuld-polyester blanding stof

Mens mange farvestoffer er lavet specielt til naturlige fibre, med det rigtige farvestof, kan du farve fiberblandinger, herunder bomulds-polyester-blandede stoffer eller beklædningsgenstande. Polyesterblandingsstoffer vil være sværere at farve og resultaterne kan være mere uforudsigelige end en helt naturlig fiber, men blandinger med mindst 50 til 60 procent kan bomuld farves med en vis succes.
Læs Mere
Mode

Rød, blotchy hud på armene

Blotchiness på armene kan være generende og frustrerende. En række medicinske og miljømæssige forhold forårsager plettet hud; nogle tilfælde kræver lægehjælpens opmærksomhed. For at kunne diagnosticere dit hudproblem korrekt skal du forstå hvorfor og hvordan hudblødhed opstår. Symptomer Blotchiness på armene kan ledsages af en række andre symptomer.
Læs Mere
Mode

Sådan brydes i en Stetson Hat

Før en Stetson-hat gør den til butikshylderne, gennemgår den en række processer, der omfatter formning, opvarmning og syning. Når du har købt en hat, begynder det sidste trin - at bryde ind eller forme hatten til dit hoved. Stetson Hat fabrikken i Garland, Texas producerer hundredvis af hat stilarter hvert år, men Stetson navnet er normalt forbundet med den klassiske cowboy hat.
Læs Mere
Mode

Hvad er en Obagi Blender?

Obagi's Nu-Derm-system er designet til at behandle en række hudklapper, såsom rynker, ruhed, alder pletter, misfarvning og dårlig elasticitet. Nu-Derm-systemet leveres med rensemiddel, toner, fugtighedscreme og et produkt kaldet Blender. Når det anvendes dagligt, kan Blender have en lette effekt på mørke pletter eller misfarvet hud.
Læs Mere
Mode

Sådan laver du en mayonnaise ansigtsmaske

De primære ingredienser i mayonnaise er sojabønneolie og æg, der gør en mayonnaise ansigtsmaske en effektiv behandling for tør ansigtshud. Mayo indeholder også eddike, som hjælper med at stimulere omsætning af hudceller, hvilket giver dit ansigt en følelse som om den er blevet eksfolieret. Med olie og æg til fugt og eddike til at løfte af døde hudceller, vil du måske gøre en mayonnaise-maske til en del af din skønhedsrutine for tør hud.
Læs Mere
Mode

Naturlig afhjælpning til sagging af hud på ansigtet

En af de mest afskrækkende aspekter af aldring er at miste elastikken i din hud, ledsaget af at fortælle sagende hud på dit ansigt. Den gode nyhed er, at i modsætning til andre muskler i kroppen er dine ansigtsmuskler knyttet til din hud og så kan du ved at udøve dit ansigt reducere og fjerne mange af disse irriterende sags.
Læs Mere
Mode

Hvad er farerne ved afslappende hår?

Relaxers ændrer udseendet af hår ved at ændre sin kemiske makeup. Under afslappende proces er hårets kemiske bindinger brudt og derefter reformeret til et lige, afslappet mønster. De kemikalier, der anvendes i processen - natriumhydroxid, lithiumhydroxid eller guanidinhydroxid - er generelt sikre, hvis de anvendes korrekt.
Læs Mere
Mode

Kost og motion efter fedtsugning

Fedtsugning er en invasiv procedure, og dit opsving vil afhænge af mængden og typen af ​​fedtsugning, du har, såvel som det område, der behandles, ifølge hjemmesiden for fettsugning af kosmetisk kirurgi. Som med enhver operation bør du følge din læge råd om postoperativ pleje og rehabilitering; Det er imidlertid generelt vigtigt at spise godt og begynde at bevæge sig kort efter operationen for at sikre langsigtede fordele og fremme blodgennemstrømningen for at reducere risikoen for blodpropper o
Læs Mere
Mode

Der er misfarvning af huden omkring mine led

Din hud er afhængig af pigmentering som en form for beskyttelse mod elementerne. Brunt pigment produceret af dine hudceller gør det muligt for din hud at reflektere skadelige ultraviolette stråler for at reducere skader på dine hudceller. Dog kan pletter af misfarvning af huden angive overvældning af pigmentholdige celler og kan udvikle sig på grund af tilstedeværelsen af ​​en underliggende lidelse eller sygdom, der kræver lægehjælp. Gottrons papiller Den mørkede hud omkring dine led kan være Go
Læs Mere
Mode

Amla Hair Oil til hurtig hårvækst

Ifølge Ayurveda-filosofien har Amla fremragende foryngende egenskaber og er begunstiget ved behandling af pitta dosha-lidelser, individets livskraft eller forudbestemte egenskaber med hensyn til sind, krop og ånd. Hår sundhed Brug amla olie til massage for at stimulere hovedbunden og opmuntre hårvækst.
Læs Mere
Mode

Tips til Racing Go Karts

Kørsel hurtigt kan være spændende, og de fleste mennesker vil aldrig have mulighed for at køre et 800 hk. NASCAR-køretøj med blisterende høje hastigheder. Der er imidlertid en aktivitet, der gør det muligt for den gennemsnitlige person at have spændingen ved rigtig racing uden at kræve et husholdningsopvaskemiddel som sponsor.
Læs Mere
Mode

Hvad er fordelene ved præ-event massage?

En præ-event massage kan udføres når som helst fra to dage indtil umiddelbart før en sportsbegivenhed. Lige før begivenheden er den mest almindelige tid for denne type massage. Disse massager er normalt kortere i længden, ca. 10 eller 15 minutter og udføres på et massagebord eller en matta. Hvis atleten skal gøre en opvarmning og have en massage, skal massageen udføres først, da massage kan være afslappende og kunne modvirke opvarmningen, hvis den udføres senere.
Læs Mere
Mode

Hvordan man tager sig af tekstureret hår

Tekstureret hår er blevet trimmet med lag for at give illusionen af ​​ekstra volumen. Texturizing tilføjer kroppen til tyndt eller fint hår, der ofte efterlader håret sundere end før teksturiseringen. Selvom tekstureret hår almindeligvis anses for lettere at passe end hår, der ikke er blevet tekstureret, skal du i henhold til "Hårpleje: En illustreret dermatologisk håndbog" være særlig opmærksom på dit teksturerede hår for at holde det så sundt som muligt.
Læs Mere
Mode

Kan æbler fremme hårvækst?

Æbler er rige på fiber og i en række vigtige næringsstoffer. De er også rige på antioxidanter, hvilket gør det til en cellefornyende substans. I "Food and Chemical Toxicology" er æbleekstrakt listet som sikkert til konsum, selv ved høje koncentrationer. Det er naturligt og overkommeligt, hvilket gør det til en attraktiv ide for mange, der ønsker naturlige løsninger til hårtab.
Læs Mere
Mode

Produkter til fjernelse af humle i hovedbunden

Mens behandling af huden på dit ansigt og krop kan være anden natur, kan det være nemt at glemme din hovedbund. Daglige shampooer og balsamere efterlader håret renset, men er ofte ikke nok til huden under den. Overskydende produkt eller olieopbygning kan forårsage støt til at dukke op i hovedbunden, især for dem med acne-udsat hud.
Læs Mere
Mode

Den bedste Over-the-Counter Cleanser

At finde den rigtige hudrensning kan være hård, men bare fordi du vil være god til dit ansigt betyder det ikke, at du skal bruge masser af penge og tid på at søge specialrensemidler. Der er masser af over-the-counter rensemidler, der vil gøre tricket. Nøglen er at finde den bedste over-the-counter rengøringsmiddel til dig.
Læs Mere
Mode

Hvor lang skal du dække en tatovering efter at have fået en?

Efter mange års tanker har du endelig fundet ud af, hvilken tatovering du vil have. Du fandt en tatoveringsartner, du følte dig komfortabel med, sat den store dag og udholden tusindvis af nålepinde. Da tatoveringsartisten var færdig, fik du et langt kig på din nye tatovering i spejlet. Så blev det pludselig dækket af et non-stick bandage, og alt du ønskede at gøre var at rive bandagen af ​​og vise dit nye blæk til dine venner.
Læs Mere