Kategori Mode

Sådan bruges forberedelse H til rynker
Mode

Sådan bruges forberedelse H til rynker

Forberedelse H (hæmorhhoid salven) blev fremstillet med et levende gærcellederivat (LYCD) kaldet Bio-Dyne på et tidspunkt i USA. Det er stadig i Canada. Det hjælper med at fremme sårheling, tykkere hud og reducerer rynkevolumen. I dag er den amerikanske version lavet af phenylephrin, som er en vasokonstrictor og kun midlertidigt strammer huden.

Læs Mere
Mode

The Best Wax Hair Removers til ansigtet

Nogle typer af ansigtsvoks hårfjernere fjerner hår lettere, komfortabelt og effektivt end andre. Visse ingredienser hjælper også med lethed og brugervenlighed. Ansigtshud er følsom. En ansigtshår voks remover, der er langvarig, smertefri og mindst irriterende for huden er et godt valg for enhver hudtype.
Læs Mere
Mode

Kemisk peeling og hyperpigmentering

Kemiske peeling kan forbedre udseendet af hudhyperpigmenteringsproblemer som alderspots, melasma og misfarvninger fra acneår. Fremgangsmåden, der bruger en blanding af syrer til at exfoliere de øverste lag af huden, kan udføres på ansigt, nakke, bryst og hænder. Fordele ved en kemisk skræl vil variere afhængigt af niveauet af aggressivitet administreret.
Læs Mere
Mode

Sådan slippe du af røde pimples hurtigt

Acne er en hud tilstand, der forårsager røde bumser. Bumser kan forekomme på forskellige steder, herunder ansigt, ryg, nakke og brystområde. Acne er forårsaget af mange faktorer, såsom bakterier på huden, overaktive oliekirtler og hormoner. Acne behandlinger arbejde ved at reducere inflammation, minimere bakterier og reducere produktionen af ​​olie.
Læs Mere
Mode

Sådan øger kollagenregenerering

Mere end 80 procent (tørvægt) af vores hud er lavet af kollagen, siger Eric F. Bernstein, klinisk lektor ved University of Pennsylvania School of Medicine. Kollagen er bygningskomponenten, der bygger skindstrukturen og kan langsomt begynde at sprede sig som du alder. Denne nedgang i kollagen vil afsløre rynker, saggy hud og fine linjer.
Læs Mere
Mode

Sådan fjerner du cellulite med naturlige kosttilskud

Cellulite opstår, når fibrene, der forbinder huden med fedtceller, strækker sig, hvilket får fedtcellerne til at bøje, ifølge MedlinePlus. Som et resultat udvikler huden et ripplet udseende. Cellulite er forårsaget af en række faktorer, herunder langsom metabolisme, dårlig kost og dehydrering problemer. Mere forskning er nødvendig om effektiviteten af ​​naturlige kosttilskud til cellulite; Men nogle kosttilskud kan målrette væskeopbygning, hvilket minimerer udseendet af dette hudproblem.
Læs Mere
Mode

Dermatologist Anbefalet fugtgivende lotioner

Dermatologer specialiserer sig i at passe på huden, så det er fornuftigt at overveje de produkter, de anbefaler til hudpleje. Fugtgivende lotioner kan indeholde fugtighedsbevarende midler for at hjælpe med at trække fugt til huden og blødgøringsmidlerne for beroligende. Der findes en række fugtgivende lotioner til rådighed på kroppen, ansigt, hænder og fødder.
Læs Mere
Mode

Kan en kemisk skræl stramme huden rundt om øjnene?

Skælende hud og rynker er en normal del af aldring, som alle vil opleve på et eller andet tidspunkt i deres liv. Et område især, at disse virkninger kan tage deres vejafgift er under dine øjne. Selvom disse virkninger ikke helt kan undgås, kan procedurer som en kemisk skræl holde af og minimere virkningerne af aldring ved at stramme huden under øjnene.
Læs Mere
Mode

Juvederm Sammenlignet med Restylane

Linjer, rynker og fur på ansigtet kan forårsage et tidligt alderen look. Dermale fyldstoffer er mindre invasive, ikke-kirurgiske procedurer til midlertidigt glatte linjer og plumpede områder i ansigtet for et yngre og friskere udseende. Kosmetiske fyldstoffer injiceres efter høring af en hudlæge eller kosmetisk kirurg og kræver lidt eller ingen nedetid.
Læs Mere
Mode

Hvad er bumpen ved siden af ​​min næse ring?

Næsebor piercinger er en af ​​de mest almindelige ansigts piercinger tilgængelige, muligvis andet kun til ørepinden med hensyn til popularitet. Healing er forholdsvis let, hvis det nogle gange er langsomt - omkring tre til fire måneder i gennemsnit. Men alle piercinger, selv velplejede til piercinger, kan udvikle komplikationer, som de helbreder.
Læs Mere
Mode

Allergier fra New Carpet

Bekymringen om en mulig forbindelse mellem nye gulvtæpper og sundhedsproblemer blev først udtrykt i begyndelsen af ​​1980'erne. Tæppeplejeselskab The Rug Scrubber bemærker, at flygtige organiske forbindelser eller VOC'er blev derefter undersøgt som en potentiel kilde til tæppe-relaterede sundhedsspørgsmål. VOC er kemikalier til stede i mange nye tæpper og pudse samt i klæbemidler, der bruges til at installere dem.
Læs Mere
Mode

Hårtab forårsaget af varmeudjævning

Hvis du har bølget krøllet hår, kan du få slanke, stift-lige tresses, hvis du drejer op på rattet på dit glatjern, så det genererer maksimal varme. Imidlertid kan intenst varme, når det bruges på daglig basis, føre til beskadiget, stegt udseende hår - og i sidste ende hårtab som følge af brud. Begræns varmeudretting til særlige lejligheder og brug dit varme værktøj klogt for at holde dit hår sundt og intakt.
Læs Mere
Mode

Hvordan man holder rygsøjlen og diskerne sunde

Rygsmerter er en af ​​de mest almindelige kroniske smerteforhold, som læger behandler i USA, ifølge American Academy of Orthopedic Surgeons (AAOS). En høj procentdel af mennesker vil have lændesmerter forårsaget af en hernieret disk. Din rygsøjle består af 24 hvirvler og intervertebrale diske.
Læs Mere
Mode

De bedste kemikalier på hjemmet til mørkhudede kvinder

Kemiske peeling appliceres topisk for at fjerne de øverste lag af huden for at afsløre nyere og sundere hudceller. Skræl kan være mild, medium eller dyb og bidrage til at forbedre udseendet af fine linjer, rynker og ar. Sterkere skræl, der trænger dybere ind i huden, udgør særlige risici for kvinder af farve og skal gøres af en professionel, advarer Susan C.
Læs Mere
Mode

Sådan behandles voks hårfjerningsbrændinger

Voksning er en teknik til at fjerne uønsket hår fra overlæben, øjenbryn, ben og bikinilinjen. Du placerer opvarmet hårfjerning voks på håret, dækker voks med en klud og lader den der i flere minutter. Når du trækker kluden væk, fjerner den også voks og uønsket hår. Du kan brænde dig selv, hvis du anvender voksen, mens den er for varm.
Læs Mere
Mode

Pigmentering ned langs halsen

Pigmenteringsproblemer på nakken kan være stygge og vanskelige at skjule. De kan opstå på grund af mange årsager og betingelser - nogle skal behandles af en læge eller hudlæge. Derfor er det vigtigt at forstå, hvad der forårsager ændringer i hudens farve og hvordan den kan behandles. Definition Pigmentering på nakken kan fremstå som hudfarve, der er mørkere i skygge end resten af ​​huden på nakke og krop.
Læs Mere
Mode

Sådan forbereder du på keratinbehandling

Keratin behandlinger bidrager til at skabe det glatte, slanke hår, som du vil med minimal indsats. Faktisk flokker kvinder med krøllet og kruset hår til salonerne for denne nye behandling. Hvis du er planlagt med din stylist til at modtage en keratinbehandling, skal du diskutere bivirkningerne hos din frisør.
Læs Mere
Mode

Personlig hygiejne checkliste

Øvelse af god personlig hygiejne øger din selvtillid og hjælper dig med at blive sund ved at forhindre spredning af sygdom og sygdom. Skønt hygiejneproblemerne stiger med pubertets begyndelse, bør der udføres ordentlig hygiejnepraksis hos alle i alle aldre. Ved at følge et par enkle trin hver dag kan du sikre dig, at du forbliver ren, selvsikker og lever en sundere livsstil.
Læs Mere
Mode

Hvordan man vokser ansigtshår virkelig hurtigt

Når du er ved at vokse ansigtshår, vil du hurtigt komme igennem processen. Det kan trods alt være pinligt og uinteressant at beskæftige sig med patchy vækst. Der er måder at fremskynde processen og opleve de positive resultater af frodigt og fuldt ansigtshår i en relativt kort periode.
Læs Mere
Mode

Estradiol Cream & Wrinkles

Estradiol er en syntetisk form af det kvindelige hormon, østrogen. Ifølge Drugs.com, bruges den i aktuel form som hormonudskiftning for at lindre symptomerne på overgangsalderen, såsom hot flashes, vaginal tørhed og meget mere. Brugen af ​​syntetisk østrogen cremer har fået opmærksomhed som en tilgang til tab af hudelasticitet, som kommer med overgangsalderen.
Læs Mere
Mode

Sammenligning af Remington og Braun Electric Foil Shavers

Hvad skal man se efter? En elektrisk barbermaskine bruger oscillerende knive, der er placeret bag perforerede folier for at skære hår, og ifølge forbrugeresøgning hævder nogle brugere, at folieberberne giver en tættere barbering end roterende barbermaskiner. Braun tilbyder fem forskellige serier af barbermaskiner: Serie 1, 3, 5, 7 og MobileShave, med en til to modeller inden for hver serie, mens Remington har fem forskellige folie shaver modeller, herunder en rejse barbermaskin.
Læs Mere