Kategori Sygdomme

Tøj, der skjuler graviditet
Mode

Tøj, der skjuler graviditet

Du er måske ikke klar til at meddele din graviditet til verden. Måske venter du, indtil du er sikker i løbet af første trimester, når din risiko for abort nedsættes. Du har muligvis en kommende jobsamtale eller social begivenhed og vil ikke have din graviditet til at være et emne af samtale. Uanset dine grunde til at skjule din graviditet er der tøjvalg, som kan hjælpe.

Læs Mere
Sygdomme

Hvilke etniske grupper eller racergrupper har tendens til at have en større forekomst af laktoseintolerans?

Mennesker er de eneste pattedyr, der fortsætter med at drikke mælk, når de er færdige med at amme som babyer. Men omkring 60 procent af alle mennesker anslås at udvikle laktoseintolerans, hvilket er manglende evne til at fordøje mejeriprodukter, ifølge en Cornell University News Service. Da mangel på mejeri kan føre til ernæringsmæssige mangler, skal du kontakte din læge for at sikre, at du er laktoseintolerant, inden du undgår mejeri.
Læs Mere
Sygdomme

Rygsmerter efter løftevægte

Når du løfter vægte, skal du føle dig stærk og triumferende, ikke svag og ophidset. Desværre går rygsmerter og vægtløftning ofte hånd i hånd; en belastning, der opstår i din lændehvirvelsøjlen eller ryggen, betegnes almindeligvis som "vægtløfterens ryg." Overvåg dine symptomer omhyggeligt for at sikre, at smerten ikke er vejledende for en tilstand, der er mere alvorlig end en forstuvning.
Læs Mere
Sygdomme

De bedste fødevarer til helbredelse af knuste ben

Mange mennesker knækker et ben på en gang i deres liv, uanset om de er barn på legepladsen, som en voksen i en ulykke eller i alderdommen fra at falde ned. Brokede ben er smertefulde og frustrerende, fordi de tager lang tid at helbrede. Ifølge Nemours Foundation helbreder kroppen naturligvis en brudt knogle alene.
Læs Mere
Sygdomme

De bedste vitaminer eller kosttilskud til tør hud

Huden, det største organ, hjælper med at beskytte organer mod toksiner og sygdomme. Tør hud kan skyldes mange faktorer, herunder dårlig hygiejne, arvelighed og solens eksponering. Ud over sunde livsstilsvaner, som f.eks. Korrekt hygiejne og undgå rygning, kan forskellige næringsstoffer understøtte hudens sundhed og reducere tørhed i huden.
Læs Mere
Sygdomme

Acne & Zoloft

Acne og udslæt betragtes som ”sjældne” bivirkninger af den almindeligt ordinerede antidepressive kendt som Zoloft, rapporterer Pfizer Laboratories, producenter af selektive serotonin reuptake inhibitor, eller SSRI. Zoloft bruges til behandling af depression, angst, panik og obsessiv-kompulsiv sygdom. Men der er spekulationer om rigtigheden af ​​de indberettede ”bivirkninger” af lægemidler, herunder Zoloft, på grund af svagheder i FDAs godkendelse systemet og opfølgning, der sporer levedygtighede
Læs Mere
Sygdomme

De bedste over-the-counter halsbrand medicin

Over-the-counter medicin kan give lindring fra lejlighedsvis og hyppig halsbrand. Disse lægemidler omfatter hurtigtvirkende produkter, der eliminerer halsbrand straks, og medicin, der giver langvarig beskyttelse mod halsbrand, når de tages i forvejen. Personer, der oplever halsbrand en gang imellem, har gavn af nogle af disse lægemidler, og dem med vedvarende anfald af halsbrand, herunder mennesker med gastroøsofageal reflukssygdom eller GERD, har også en række lægemidler, som de skal vælge.
Læs Mere
Sygdomme

Kan Spaghetti gøre din mave gassy?

Ingen kan lide at have gas, fordi det kan forårsage forlegenhed og ubehag. Selv om du måske ikke anser spaghetti for at være en gasdannende mad, kan visse ingredienser og fordøjelsesbetingelser udløse overskydende gas. Ikke alle spaghetti retter er lavet ens eller indeholder de samme ingredienser, hvilket kan medføre vanskeligheder med at identificere hvilke ingredienser der forårsager dannelsen af ​​gas.
Læs Mere
Sygdomme

Hvorfor er jeg udmattet, da jeg holder op med at ryge?

Cigaretten er en effektiv og utroligt effektiv metode til at levere nikotin til hjernen. Ifølge National Institute for Drug Abuse, modtager en ryger 1 til 2 mg. af nikotin til hver cigaret røget. Den hurtige levering til hjernen gør nikotin til et meget vanedannende stof. Tilbagetrækningssymptomer omfatter svære søvn og træthed.
Læs Mere
Sygdomme

Øvelser for Cervical Facet Joint Pain

Facet leddene i rygsøjlen hjælper dig med at bevæge og vride. Den cervicale rygsøjle facet ledd er placeret i ryggen og siden af ​​nakken. Når du skader dette område - som efter at have oplevet whiplash - kan du føle smerte ikke kun i nakken, men også i skuldre og arme. Ud over at tage antiinflammatoriske lægemidler og ved hjælp af behandlinger som varmeindpakninger for at lindre cervix facetsmerter, kan du også deltage i regelmæssige stretchøvelser for at lindre muskelspændinger.
Læs Mere
Sygdomme

Årsager til forhøjet hvide blodlegemer

Hvide blodlegemer (WBC'er) er fodsoldater i immunsystemet. De hjælper med at bekæmpe infektioner, begrænse skader fra andre skadelige stoffer og indlede heling, hvis vævsskade opstår. WBC'er fremstilles og opbevares primært i knoglemarven. Kun en lille procentdel cirkulerer normalt i blodet, men lagrede WBC'er kan hurtigt frigives i blodbanen, hvis det er nødvendigt.
Læs Mere
Sygdomme

Hvilken slags mælk skal drikke for højt blodtryk

Mere end 65 millioner amerikanere lider af højt blodtryk i henhold til "Din vejledning til sænkning af dit blodtryk med DASH." Denne betingelse opstår, når blodstyrken mod dine arterievægge er vedvarende højere end normalt, hvilket skal være 120 millimeter kviksølv , eller mmHg, over 80 mmHg eller lavere.
Læs Mere
Sygdomme

Ellipsetræner og rygsmerter

Rygsmerter kommer i to former - akut eller kronisk. Den store forskel er i varigheden. Akut varer generelt i et par dage, og kronisk kan vare op til tre måneder, rapporterer National Institutes of Health. Når det kommer til behandling, anvendes korrigerende øvelse sammen med konventionel medicin.
Læs Mere
Sygdomme

Narkotika og behandling for IBS

Behandling af IBS er baseret på bestemmelse af IBS-undertypen. Associeret små intestinale bakterieovergrowth (SIBO) tilbyder et potentielt behandlingsmål. Mens forskning bekræfter, at mindst en halvdel af personer med IBS selvforvalter deres symptomer, kan et samarbejde om fælles beslutningsproces med en sundhedspersonale - hvor begge parter er uddannede og vidende om IBS - være gavnlige.
Læs Mere
Sygdomme

Glykæmisk indeks af kål

Et medlem af cruciferous grøntsagsfamilien, kål fortjener et sted på din plade. Desværre overskygger den ydmyge kåls stinkende omdømme sin sande natur som et næringsmiddelkraftværk. Uanset om det er rødt, grønt eller savoy, kan kål tilføjes knæk og en unik smag til retter, samtidig med at blodsukkerniveauet bliver lavt og stabilt.
Læs Mere
Sygdomme

Årsager til smerter i min øvre mave

Mange forhold, der påvirker en række forskellige organer og strukturer, kan forårsage smerter i den øvre mave eller underliv. Medicinske tilstande, der udløser dette symptom, varierer fra relativt milde lidelser til potentielt livstruende lidelser. Heldigvis har almindelige årsager til øvre mavesmerter tendens til at være mindre alvorlige end flere sjældne årsager.
Læs Mere
Sygdomme

Sikker øvelser til nogen med patellar tendonitis

Patellar tendonitis - også stavet tendinitis - er betændelsen i senen, der forbinder patellaen eller knæskallen, til toppen af ​​tibia eller shinbone. Også kaldet "jumperens knæ" påvirker denne tilstand almindeligvis atleter, der spiller basketball, volleyball og fodbold og folk, der gør meget cykling, løber og går.
Læs Mere
Sygdomme

Pollen Allergi og Hoste

Pollen er en af ​​de mest almindelige typer af allergener. Stammer af pollen udvises i luften fra træer, græs og ukrudt i forskellige regioner og på forskellige tidspunkter af året. Hoste er et af mange symptomer på pollenallergi, som kan lindres ved korrekt behandling. American Academy of Family Physicians anbefaler at se en læge, hvis din host har været i mere end tre uger.
Læs Mere
Sygdomme

Hjem Remedies at slippe af med intestinal parasitter

Intestinale parasitter inficerer og opholder dig i mavetarmkanalen. Du kan blive smittet med to typer af intestinale parasitter - protozoer og heleminterer. Protozoer er mikroskopiske parasitter, hvor som helminder er orme, der er synlige for blotte øje i deres voksne stadier. Enhver af disse parasitter kommer ind i din krop gennem forurenet mad, vand eller hudkontakt.
Læs Mere
Sygdomme

Neurologiske symptomer på ankyloserende spondylitis

Ankyloserende spondylitis, AS, er en form for spinal arthritis. AS kan forårsage den sacroiliacale led mellem rygsøjlen og hofterne at smelte. Ribbenene kan også smelte sammen i AS som forårsager vejrtrækningsbesvær. Selv om neurologiske symptomer er sjældne, bemærker Spondylitis Association of America, nervesmerter og irritation kan skyldes nerveimplikationer i rygsøjlen og leddene.
Læs Mere
Sygdomme

Bivirkninger af pseudoephedrinhydrochlorid

Afhjælpning af nasal overbelastning forårsaget af allergi eller forkølelse kan findes ved brug af pseudoephedrinhydrochlorid, en over-the-counter medicin. Denne nasal decongestant virker ved at begrænse strømmen af ​​blod gennem nasale passager. Folk bør gennemgå bivirkningerne af pseudoephedrinhydrochlorid, inden behandlingen påbegyndes med denne medicin.
Læs Mere