Kategori Sygdomme

Tøj, der skjuler graviditet
Mode

Tøj, der skjuler graviditet

Du er måske ikke klar til at meddele din graviditet til verden. Måske venter du, indtil du er sikker i løbet af første trimester, når din risiko for abort nedsættes. Du har muligvis en kommende jobsamtale eller social begivenhed og vil ikke have din graviditet til at være et emne af samtale. Uanset dine grunde til at skjule din graviditet er der tøjvalg, som kan hjælpe.

Læs Mere
Sygdomme

Urte behandlinger af svampeinfektioner af huden

Ca. 50 procent af svampe er skadelige, bemærker MedlinePlus. Hvis du nogensinde har haft en gærinfektion eller atletes fod, har du haft en svampeinfektion. Svampeinfektioner er almindelige og ofte viser sig vanskelige at behandle. Du kan tage medicin til hudsvamp internt eller anvende det lokalt; dog kan visse urter hjælpe med at behandle svampehudsinfektioner, selvom du altid skal kontakte din læge om, hvilke urter der kan være bedst for din specifikke tilstand.
Læs Mere
Sygdomme

Kvalme og opkastning straks efter spisning

Kvalme er følelsen af ​​smertefri ubehag i maven, som du måske oplever ved lejlighed. Det kan være resultatet af hormonelle ændringer - som det er almindeligt hos gravide kvinder - eller et symptom på en dybere underliggende sygdom. Opkastning på den anden side er reflekshandlingen, hvor indholdet af maven udtages kraftigt.
Læs Mere
Sygdomme

Over-the-counter østrogen substitutioner

Østrogen - hormonet, der hovedsageligt gør kvinder "kvindelige" - kan lindre negative virkninger i overgangsalderen, livstiden, når en kvindes hormonbalance skifter. Flere faktorer kan fremskynde skiftet, som overskydende stress, sygdom eller visse lægemidler, hvilket får nogle kvinder til at tage østrogentilskud, som er stærkt regulerede og kræver recept.
Læs Mere
Sygdomme

Tyngde i benene mens klatring

Usædvanlig benstyrke kan opstå pludselig, mens du klatrer op ad trappen, hvilket gør det næsten umuligt at fortsætte til toppen. Fordi tunghed i benene undertiden signalerer en alvorlig medicinsk tilstand, forstå hvorfor det opstår, og hvordan det kan behandles. Symptomer Benværdighed, mens du klatrer op ad trappen, kan variere fra mild til svær.
Læs Mere
Sygdomme

Tegn og symptomer på forstørrede nyrer

En lang række medicinske tilstande kan forårsage forstørrelse af en eller begge nyrer. Symptomer er højst sandsynligt forekommet, når udvidelsen udvikler sig hurtigt eller akut, f.eks. Ved en nyre- eller nyreinfektion. Symptomer må ikke udvikle sig i mange år med kroniske tilstande forbundet med unormalt store nyrer.
Læs Mere
Sygdomme

Hvilke frugter indeholder proteaseenzym?

Proteaseenzymer nedbryder eller ændrer sammensætningen af ​​proteiner eller peptider. Udover at være vigtig for processen med fordøjelse og metabolisme, antages nogle protease enzymer at forbedre inflammation og styrke immunsystemet, ifølge New York University Langone Medical Center.
Læs Mere
Sygdomme

Jane Fonda havde kræftfremgang fjernet fra hendes læbe

Jane Fonda kan lide at fortælle det som det er. Uanset om det drejer sig om plastikkirurgi (ja, hun har det) eller sexlegetøj (hun bærer en som halskæde, fordi hvorfor ikke?), Er den 80-årige skuespillerinde altid klar til at åbne om tilsyneladende uncomfy emner. I denne uge gjorde brystkræftoverlevende en chokerende ny bekendtskab om hendes helbred: Hun havde for nylig en kræftfremkaldende vækst fjernet fra hendes underlæbe.
Læs Mere
Sygdomme

Hovedpine årsager i hjemmet

For nogle hovedpine-lider er det ene sted, hvor de ofte antager at de er sikre - deres eget hjem - faktisk stedet, der udløser deres hovedpine. Uanset om de har en infektion fra et kæledyr eller problemet er et familiemedlem, der ryger indendørs, kan hovedpine tage rod under eget tag. Kæledyr Mange mennesker nyder at dele deres liv med kæledyr.
Læs Mere
Sygdomme

Graviola, Guanabana og Cancer

Hvis du besøger et tropisk land, kan du se en stor grøngrøn frugt dækket med bløde rygsøjler, der sælges på markedet. Denne usædvanlige frugt hedder graviola og bruges til fremstilling af nektarer, likører og is. Graviola og guanabana er den samme frugt. Laboratorieundersøgelser viser, at graviola kan være en kræftbekæmpende mad.
Læs Mere
Sygdomme

Hvad er behandlingerne for lægemiddelinduceret Parkinsonisme?

Sekundær parkinsonisme skyldes en medicin eller en sygdom, der forårsager en nedgang i mængden af ​​neurotransmitterdopamin, der producerer symptomer svarende til Parkinsons sygdom, som tremor og shuffling bevægelser. Parkinsons sygdomssamfund påpeger, at 7 procent af sekundære parkinsonisme tilfælde skyldes specifikke lægemidler, der påvirker dopamin, og kaldes lægemiddelinduceret parkinsonisme.
Læs Mere
Sygdomme

Diabetisk Morgenmad Menu

De fleste mennesker har tendens til at spise det samme igen og igen til morgenmad. Men selvom du har diabetes, er morgenmulighederne næsten uendelige. Målet er at holde dit kulhydratindtag inden for 45 til 60 g for måltiden, ifølge American Diabetes Association, selvom du måske har et andet kulhydratmål.
Læs Mere
Sygdomme

Hvordan man laver din egen stærke hud skrælle hjemme

En aspirin skræl indeholder salicylsyre, der kan hjælpe med at reducere overdreven olie og acne. En citrusjuice og gelatine skræl vil fast og tone, mens antioxidanterne i citrusjuice vil beskytte og nære huden. Begge vil exfoliere og forynge huden ved at fjerne døde, tørre hudceller. Undgå at bruge hudskræl, hvis din hud er følsom, eller hvis du har åbne sår.
Læs Mere
Sygdomme

Østrogen, progesteron og hårtab

Hårtab kan forekomme af en række årsager, herunder en pludselig eller dramatisk ændring i hormoner. Disse hormoner produceres af dine æggestokke og er ansvarlige for en række funktioner, fra at regulere hormoner til at hjælpe under graviditeten. Hvis du er bekymret for hårtab, skal du kontakte din læge.
Læs Mere
Sygdomme

Behandlinger for en Tickly Host

Hoster, der er tørre, tickly og ikke-produktive - hvilket betyder at de ikke producerer slim - er typisk ikke forbundet med alvorlige sygdomme. Oftest er de forårsaget af miljømæssige faktorer som smog eller støv, eller er eftervirkningerne af en allergisk reaktion eller koldt. De kan være irriterende, irriterende og forstyrrende at sove.
Læs Mere
Sygdomme

Hvordan transmitteres fødevarebårne sygdomme?

Fødevarebåren sygdom er en sygdom, normalt i form af opkastning og diarré, der opstår, når du spiser fødevarer, der er blevet forurenet med bakterier, vira eller parasitter kaldet patogener. Patogener af fødevarebåren sygdom omfatter E. coli, Shigella, salmonella, listeria og clostridium. Fødevarebåren sygdom overføres på mange forskellige måder og er i mange tilfælde forebyggelig.
Læs Mere
Sygdomme

Hvad er behandlinger for nyresten når gravid?

Nyresten, eller nephrolithiasis, er en usædvanlig sygdom under graviditeten. Størstedelen af ​​sten består af calciumholdige krystaller. Som en af ​​de mest almindelige årsager til mavesmerter hos gravide patienter i anden og tredje trimester, passerer nyresten normalt uden behov for behandling.
Læs Mere
Sygdomme

Dårlig ånde hos spædbørn

Duften af ​​en frisk badet baby kan en berusende aroma for mange nye forældre, og der er ingen mangel på cremer, lotioner og pulvere til rådighed for at holde baby lugte søde. Men i nogle spædbørn kan duften blive ødelagt af dårlig ånde, et symptom, der bør kontrolleres af en børnelæge for at udelukke en potentielt alvorlig sygdom.
Læs Mere
Sygdomme

Hvad kan jeg lægge på min næse, hvis den er tør fra at være syg?

Tør, chafed hud på næsen er meget almindelig efter en kamp med forkølelse, influenza, allergi symptomer eller sinus infektion. Efter en uge eller så med hyppig næseblæsning og tørring bliver huden på og omkring næsen ofte meget tør, rød, flad og øm. Mens denne form for irritation og tørhed generelt er kortvarig og ingen fare for helbred, kan det være meget ubehageligt og grimt.
Læs Mere
Sygdomme

Zoneterapi og syre reflux

Teorien bag refleksologi er, at visse forhold kan lindres, når der påtrykkes tryk på bestemte punkter på dine fødder, hænder, ben, ansigt og ører. Nogle af disse tilstande omfatter fordøjelsesforstyrrelser som acid reflux. Foreningen af ​​Refleksologer anbefaler dog, at zoneterapi aldrig erstatter medicinsk behandling.
Læs Mere
Sygdomme

Dyspepsi diæt

Dyspepsi er smerte eller en ubehagelig følelse i den øverste eller midterste del af maven, som kan forårsage symptomer på oppustethed, halsbrand, kvalme, opkastning og hævning. Dyspepsi er ofte forårsaget af mavesår eller sur reflux. Dyspepsi er også et begreb, der bruges til at beskrive ulcus mavesmerter eller tegn og symptomer på fordøjelsesbesvær uden en åbenbar årsag.
Læs Mere