Sport og fitness

Tennisballterapi til ischias

Pin
+1
Send
Share
Send

Ifølge Mayo Clinic refererer ischias til en udstrålende smerte, som sporer et mønster langs din nervesnit - din krops tykkeste nerve - fra din lavtliggende og bageste lår til dit ben. Mayo Clinic's personale gør også den vigtige forskel, at ischias - også kaldet "sciatic neuritis" - er i sig selv ikke en sygdom eller lidelse, men snarere er et symptom på et andet problem, der involverer din nerve, såsom en hernieret disk eller en indsnævring af din spinalkanal. Brug af en tennisbold, i nogle tilfælde kan hjælpe med at reducere din sciatic smerte.

Tennisballterapi

Danspædagog, kunstner og koreograf Katherine Steadman udtaler at tennisboldterapi "bruger principperne for akupressur og refleksologi til at lindre muskelsår, spændinger og virkningerne af toksiner i kroppen." En tennisbold bruges til at lokalisere og behandle ømområder i dine muskler og er særligt effektiv til ømme punkter i din piriformis muskel - en muskel kendt af læger til at bidrage til starten af ​​ischias. På grund af dets hyppige bidrag til starten af ​​sciatic smerte har piriformis muskelen givet anledning til sin egen navngivne tilstand: piriformis syndrom.

Trigger Points

Dr. Timothy J. Maggs, en kiropraktor, foreslår at udløsningspunkter, hyperirritable knuder eller bånd i skeletmuskulaturen, akkumuleres i din piriformis muskel som følge af gentagen brug. Trigger-punkter ændrer tonen i din piriformis-muskel, som igen påvirker dine strukturer og væv - herunder din sciatic nerve - der ligger i nærheden af ​​din piriformis muskel. Din sciatic nerve bliver så betændt, og du oplever det klassiske ischiasymptom: udstrålende smerte i dit bageste lår og underben.

Hvordan det virker

Dr. Maggs antyder at tennisboldterapi kan bruges til at lette dit opsving fra piriformis syndrom. Tennisballen bruges som en punktkilde for tryk til at behandle udløsningspunkter i din piriformis muskel med det formål at reducere hypertoniciteten af ​​din muskel, genoprette normal blodgennemstrømning til området og lindre irritationen på din sciatic nerve. Mens du sidder på gulvet, skal du placere en tennisbold under dine gluteal muskler på siden af ​​din krop, at du oplever strålende smerte. Skub langsomt din vægt på bolden og bemærk eventuelle områder med øget ømhed; Dette er placeringen af ​​dine triggerpunkter. Nogle patienter beskriver ømheden som en "ondt så god" type ubehag. Brug en moderat mængde kraft til at komprimere hvert smertefuldt sted i 15 til 20 sekunder, før du flytter til det næste. Din samlede behandlingstid bør ikke være mere end 4 til 5 minutter pr. Session.

Fordele

Hvis det udføres ordentligt og konsekvent, vil tennisboldterapi hjælpe med at lindre din ischias, hvis årsagen til ischias skyldes udløsningspunkter i piriformis muskel og ikke fra en rygsygdom, der forårsager nervesangst, såsom en hernieret disk eller en indsnævring af spinalkanal eller dens udløb. Tennisboldterapi er en enkel, bekvem og omkostningseffektiv tilgang til behandlingen af ​​din ischias, og kan udføres hjemme uden tilsyn af en sundhedspersonale.

Overvejelser

Tennisboldterapi, mens den er meget effektiv, har flere begrænsninger. For eksempel, hvis der lægges for meget vægt på bolden, kan bolden kollapse. Tennisbolden er heller ikke en erstatning for de faglærte hænder hos en professionel karrosserist, der kan trække på sin erfaring til at vurdere dine problematiske områder og finde latente udløsningspunkter. Og hvis du oplever sciatic smerte, er det vigtigt at straks besøge din læge, så hun kan bestemme den sande årsag til dine symptomer. At stole på tennisboldterapi til din ischias vil ikke være effektiv, hvis der er noget mere alvorligt foregår, og det kan forsinke begyndelsen af ​​behandlinger, der passer til din tilstand.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Ischialgie // Effektive Übungen bei Ischiasschmerzen (Marts 2020).