Mode

Top Anti-Aging Supplements

Pin
+1
Send
Share
Send

Antioxidanter er naturlige forbindelser, der findes i frugt og grønt og er tilgængelige som over-the-counter kosttilskud. Deres hovedrolle er at bekæmpe frie radikaler, der forårsager cellulær skade. Frie radikaler, som normalt findes i kroppen og er resultatet af miljømæssige toksiner som luftforurening, spiller en vigtig rolle i aldringsprocessen. Antioxidanter hjælper også med at holde huden sund. Derfor har top anti-aging kosttilskud stærke antioxidant kvaliteter.

Resveratrol

Resveratrol er et naturligt stof, der findes i huden af ​​røde druer, nogle bær og en urt native til Japan kaldet knotweed. Resveratrol er en stærk antioxidant, som beskytter DNA fra celler og kæmper mod frie radikaler. Som følge heraf har resveratrol vist sig at være gavnligt i kliniske undersøgelser for en række forskellige aldersrelaterede tilstande som hjertesygdomme, slagtilfælde, type 2 diabetes, hudforhold, Alzheimers sygdom og bryst- og prostatacancer, ifølge Drugs.com . Resveratrol forsinker tilsyneladende aldringsprocessen af ​​celler og øger menneskets levetid.

Grøn te

Grøn te, videnskabeligt kendt som Camelia sinesis, er en urt native til Indien og Kina. De vigtigste aktive ingredienser i grøn te er polyphenoler. Ifølge University of Maryland Medical Center har polyphenoler fra grøn te stærke antioxidantegenskaber, fordi de kan neutralisere og endda forhindre skader, der allerede er forekommet i cellerne fra frie radikaler. Videnskabelige undersøgelser har fundet positive resultater ved at bruge grøn te til flere former for kræft, hjertesygdomme og diabetes, noterer UMMC.

CoQ10

Coenzym Q10 eller CoQ10 forekommer naturligt i kroppen, i mitokondrier, den del af cellen der er ansvarlig for at producere energi til kroppen. Coenzym Q10 er også en kraftfuld antioxidant, og positive resultater er fundet, når du bruger dette tilskud til hjertesygdomme, diabetes og brystkræft, noter UMMC. Coenzym Q10 har antioxidant, energibesparende virkninger såvel som anti-aging action, ifølge en undersøgelse offentliggjort i september 2009 udgave af "Biofactors." Anti-aging kvalitet blev evalueret i dette studie på hud og ansigts rynker. Forfatterne fandt, at CoQ10 fremskynder produktionen af ​​collagen og beskytter hudcellerne mod at dø for tidligt.

Overvejelser

Kontakt en kvalificeret professionel specialiseret i anti-aging medicin for at finde ud af hvilket supplement eller kosttilskud der kan hjælpe dig med at se yngre ud og forhindre kroniske sygdomme. Husk på, at naturlige kosttilskud ikke erstatter og ikke bør bruges til at erstatte konventionelle lægemidler.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Anti Aging Tips for Skin & Body - Best Anti Aging Research (April 2020).