Vægtstyring

Er Circuit Training godt til vægttab?

Pin
+1
Send
Share
Send

Motion er nøglen til vægttab, da det hjælper dig med at forbrænde kalorier og fedt for at forbedre din fysik. Og mens nogle øvelser er bedre end ingen, når det kommer til at tabe sig, vil du opdage, at visse øvelsesmetoder, som f.eks. Kørstræning, kan være mere effektive end andre. Kredsløbstræning kan hjælpe dig med at maksimere mængden af ​​kalorier, du brænder i løbet af dine træningsprocesser, samt resten af ​​dagen efter øvelsen. Spørg din læge, før du starter en træning eller vægttab plan.

Circuit Training Overview

Kredsløb er en øvelsesmetode, hvor du udfører 6-10 øvelser i træk med minimal hvile mellem dem. Når du har gennemført alle øvelserne, kan du hvile i to minutter, før du udfører kredsløbet igen. Typisk vil kredsløb indeholde øvelser, der retter sig mod forskellige muskelgrupper, så du kan arbejde på at forbedre dit generelle fitnessniveau. Circuit træning kan være nyttig til vægttab, men du kan også bruge kredsløb til at forbedre din styrke, muskel udholdenhed eller muskel størrelse.

In-Workout kalorieudgifter

Kredsløbstræning kan hjælpe dig med at tabe effektivt, fordi det maksimerer kalorieforbrændingen ved at holde dig aktiv gennem hele din træning. Mindre hyppige hvileperioder betyder, at du bruger det meste af din tid med at udøve og brænde kalorier. Kredsløbstræning kan også hjælpe dig med at kombinere højtydende kalorieforbrændingsaktiviteter, som løbebånd, roing og vægt træning, til en træning uden at blive overdrevent træt.

Metaboliske fordele efter træning

Det hurtige tempo i kredsløbstræning giver en intens oplevelse, der kan være til gavn for vægttab på grund af den kalorier, der brænder under træningen. Men intensiteten høster fordele selv efter at du er færdig med din træning. Forskning fra august 2005-udgaven af ​​"European Journal of Applied Physiology" indikerer, at træningskursus træner en højere grad af overskydende iltforbrug eller EPOC efter træning end traditionelle cardio træning. EPOC refererer til det metaboliske boost, din krop bevarer i timer og dage efter din træning, og det kan være en betydelig kilde til ekstra kalorieforbrænding.

Maksimere vægttab

Du kan forbedre kalorieforbrændingen og vægttabspotentialet i din kredsløbstræning, hvis du holder et par strategier i tankerne. Først og fremmest fokusere på at vælge intensive øvelser, såsom løbebåndsprints, til dine kardiovalg og brug sammensatte træningsøvelser. Sammensatte øvelser, såsom brystpressen, gør brug af flere muskelgrupper og brænder flere kalorier end isolationsøvelser. Desuden indikerer forskning fra februar 2007 udstedelsen af ​​"Medicine and Science in Sports and Exercise" at udførelse af cardio øvelser i den sidste del af din træning og vægtløftningsøvelser mod starten kan bidrage til at forbedre fedtforbrændingen.

Pin
+1
Send
Share
Send