Mad og drikke

Hvor meget Brown ris kan en kvinde spise en dag?

Pin
+1
Send
Share
Send

Sammenlignet med sin hvide fætter er brun ris højere i fiber, protein og nogle vitaminer og mineraler. ChooseMyPlate.gov anbefaler, at kvinder forbruger 5 til 6 ounce eller ækvivalenter fra korngruppen hver dag. Mindst halvdelen af ​​dine kornbaserede fødevarevalg skal være fuldkornet og minimalt behandlet, herunder brun ris.

Daglige serveringer

En 1 ounce ækvivalent af brun ris er en halv kop kogt ris eller ca. 1 ounce tørbrun ris. Hvis det eneste kornprodukt, du planlægger at spise, er brun ris, kan du have 2 1/2 til 3 kopper kogt brun ris - 5 til 6 ounce tør ris daglig. Men hvis du har et stykke brød, en halv kop pasta, 1 kop tørt morgenmadsprodukt eller en halv kop kogt havregryn, er det også 1 ounce ækvivalenter af korn, der fjerner nogle af dine kornportioner, hvilket betyder at du bliver nødt til at skære på brun ris.

Kost bekymringer

Brun ris bør ikke være den eneste kornfoder i din kost. At have en række andre korn - som hvede, havre og rug - hjælper dig med at få alle de næringsstoffer, du har brug for. Derudover kan brun ris have et højt indhold af arsen, et mineral der findes naturligt i jord, der også bruges til at lave pesticider. Hvis du bruger regelmæssigt brun ris, kan det høje arsenindtag øge risikoen for kræft, problemer i nervesystemet og hudproblemer.

Pin
+1
Send
Share
Send