Parenting

Nytårsaften Party Games for Teens

Pin
+1
Send
Share
Send

Du har snacks og din teenager har det perfekte tøj - nu er det tid til at holde gæsterne underholdt mens de venter på det store øjeblik. Spring kortspil og inviter alle til at have noget rigtig sjovt med spil, der får dem til at flytte og socialisere. Da alle bliver lidt trætte, kan spillene blive lidt sødere. Sørg for at holde en jævn forsyning af forfriskninger praktisk, så alle har energi til at fortsætte.

Et nytårs outfit

Du ved, at dine teeners venner sætter stor tanke på deres tøj, så prøv at kanalisere den kreative energi ind i et gruppedesignprojekt. Du skal bruge masser af avis eller andre typer papir, duct tape, klæbebånd, stifter, snor og lim. Hvis du ikke er bange for lidt ekstra oprydning senere, tilføj glitter, pompoms og andet tilbehør. Nu fordel gæsterne i grupper på fem eller seks. En person fra hver gruppe er modellen, mens de andre gruppemedlemmer er designerne. Hver gruppe har 10 minutter til at oprette et særligt nytårs outfit til deres model. Hvis gruppen føler sig modig - eller dumt - lav en konkurrence, hvorfra outfit rent faktisk varer uden at falde fra hinanden indtil efter midnat.

"Hvad hvis" spil

Alt, hvad der behøves til dette underholdende spil, er slips af papir eller indekskort og nok penne til gruppen. Der er tre dele til spillet. Først skal alle skrive et spørgsmål, der starter med "Hvad hvis ..." Det kan være et spørgsmål om det nye år eller andre spillere, hvis du vil have et tema - bare hold det venligt. Spørgsmålene kan også være dumme eller helt alvorlige; det er helt op til spillerne. Skub derefter kortene og send dem ud, så alle har et kort. Hvis nogen modtager sit eget spørgsmål, lad hende bytte kort med en anden person. Nu skriver alle et svar, der starter med ordet "Then ..." For eksempel, hvis et kort læser "Hvad hvis Lisa ejede en kat?" svaret kan være "så ville hun nysen hele tiden." Så bliver spillet dumt. Den første person læser sit spørgsmål, men i stedet for at læse sit svar læser personen ved siden af ​​ham sit svar. Så læser hun sit spørgsmål, og personen på hendes anden side læser sit svar. Det kan være ret sjovt at høre svar, der ikke giver mening og endnu sjovere at høre svar, der rent faktisk virker. Bare hold øre på dine unge gæster under spillet for at sikre, at alle spiller pænt.

Adverb Charades

Hvis du ringer i det nye år med en gruppe unge skinke, er dette spillet for dem. Det fungerer bedst med fire til 12 personer og behøver ingen ekstra forsyninger at komme i gang. Vær sikker på at alle forstår, hvad et adverb er, før man starter. Forklar at det beskriver en måde at gøre noget på. Du ønsker måske at gøre en regel om, at alle ord slutter med "ly", som ridderligt, lykkeligt eller fjollet. Send en spiller ud af lokalet - hvis der er en stor gruppe, kan du sende nogle få til at fungere som et hold. Efter at hun er tilbage, beslutter de andre spillere om et adverb for at handle ud. Når ordet er plukket, kommer afspilleren tilbage i rummet og begynder at forsøge at gætte ordet. Hun vælger ethvert folk i rummet og giver dem et scenario at handle ud med ordet til at lede deres handlinger. For eksempel, hvis to personer bliver plukket for at udtale en samtale for at vise ordet "højt", kan de late som at råbe ind i telefonen. Dette spil kan blive rigtig sjovt, når den person gætter begynder at give detaljerede og muligvis dumme scenarier for de andre til at handle ud.

Parring Sæson

Dette spil er ideelt til store grupper, især hvis din teenager ved, at der er nogle crushes flydende rundt. Forbered papirstrimler på forhånd. Skriv på hver type en type dyr. Der skal være to strimler papir til hvert dyr. Nu skal du få gruppen sammen midt i stuen og kaste papiret i luften. Alle har brug for at få fat i et stykke papir og begynde at handle som dyret opført. Når spilleren har fundet matchende dyr, muligvis med meget latter afhængigt af hvem kampen er, så er det tid til at skynde sig og sætte sig ned. Det sidste par stående skal sidde ud resten af ​​spillet. Fortsæt med at gøre dette, indtil de indsnævrer det til et vindende "par" og navngive dem kong og dronning af det nye år. Dette spil er sikker på at føre til nogle in-vittigheder til gruppen i lang tid.

Pin
+1
Send
Share
Send