Mad og drikke

Så Palmetto til Diabetes

Pin
+1
Send
Share
Send

Saw palmetto, en plante, der til tider anvendes i medicin til behandling af en forstørret prostata, er blevet anvendt som et middel mod forskellige sundhedsmæssige forhold. Selvom kilder sjældent nævner saw palmetto blandt urterne for at hjælpe diabetes, kan det indeholde egenskaber, som kan lindre bestemte virkninger af lidelsen, som muligvis bidrage til at regulere blodsukkerniveauerne. Brug af saw palmetto eller anden alternativ medicin bør dog ske under lægens vejledning, når du har diabetes.

Blodsukker

Diabetes opstår, når kroppens celler ikke bruger blodsukker, også kaldet blodsukker, korrekt og niveauerne begynder at svinge. I type 2 diabetes producerer bugspytkirtlen insulin, der regulerer blodsukkeret, men cellerne kan ikke genkende, hvilket forårsager mangel på insulinproduktion. I type 1 diabetes producerer kroppen slet ikke insulin. Type 1-diabetes betegnes undertiden som ungdomsdiabetes, men voksne kan også få det. Kost, motion og medicin hjælper med at kontrollere tilstanden.

Symptomer

Træthed er ofte et symptom på begge typer af diabetes, fordi kroppen mangler blodsukker til at producere energi. Andre symptomer omfatter usædvanlig tørst, hyppig vandladning, ekstrem sult, vægttab og irritabilitet. Type 2-diabetes kan også resultere i sløret syn, blå mærker eller nedskæringer, der helbreder langsomt, prikkende og følelsesløshed i ekstremiteterne og hyppige hud- eller tyggegummiinfektioner.

Mulige fordele

Saw palmetto kan hjælpe bukspyttkjertlen og bidrage til at afbalancere blodsukkerniveauerne for diabetes, ifølge en artikel om The Herbs Place hjemmeside skrevet af James D. Jenks, en læge af homøopatisk medicin. Frugten af ​​planten kan hjælpe med at reparere slidende kropsforhold og arbejde for at hjælpe mennesker med type 2-diabetes. Saw palmetto er blot en af ​​mange urter, som Dr. Jenks nævner, der kan hjælpe med at genoprette blodsukker for diabetikere. Disse omfatter gylden sæl, enebær bær, mullein blade, yarrow blomst og hvidløg pære. På grund af den generelle svaghed og træthed, der er forårsaget af diabetes, omfatter nogle klager fra lidelsen impotens. Saw palmetto er blevet brugt til at forbedre seksuel drev, MedlinePlus noter, men forskning på dette område forbliver ubetinget.

Bivirkninger

Saw palmetto er blevet anvendt som et diuretikum for at øge urinstrømmen, men der er ikke foretaget tilstrækkelig forskning for at bekræfte dens effektivitet ifølge MedlinePlus. Hyppig vandladning er et symptom på diabetes, fordi overskydende blodsukker opbygges i blodet, hvilket får nyrerne til at absorbere og udskille det overskydende sukker, hvilket også fører til øget tørst. Begrænset bevis tyder på, at savpalme kan forårsage problemer med bugspytkirtlen hos nogle mennesker, men der er ikke gjort nok forskning på dette område, og problemerne kan skyldes andre faktorer. MedlinePlus fastslår, at saw palmetto sandsynligvis er sikkert for de fleste mennesker at tage med mulige milde bivirkninger som svimmelhed, hovedpine og kvalme.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Prostagutt® mit Sägepalme und Brennnessel (April 2020).