Sygdomme

Udskrivbare lavt kolesteroldiæt

Pin
+1
Send
Share
Send

Kolesterol er en krystallinsk, fedtlignende forbindelse, der er uundværlig for en ordentlig kropsfunktion. Overdreven mængde i blodbanen kan dog skabe en klynge af kropsfare. Højt kolesterol har været forbundet med en række potentielt dødelige tilstande, herunder slagtilfælde, hjerte-kar-sygdom og aterosklerose, opbygning af arterielle plaques. En person kan dog reducere sit blodkolesterolniveau ved at erstatte de fede fødevarer i kosten med lavt kolesteroltal. Der er en række kostplaner til rådighed til udskrivning online, der kan hjælpe dig med at kontrollere kolesterolniveauet i din krop.

Low-Fat / Low Cholesterol Diet

Denne plan, der er tilgængelig via University of Massachusetts Medical Schools hjemmeside, reducerer mængden af ​​kolesterol i din kost ved at erstatte fødevarer, der er højt i fedt med slankere alternativer. Forsøg f.eks. At spise madfedtost eller dem fremstillet af sojaprodukter i stedet for helmælksorter. Frosne yoghurt har smagen af ​​is, med en brøkdel af fedtet. Udskift vegetabilske olier med dem udvundet af oliven, sojabønner eller jordnødder. Din kostfiber skal stamme fra hele korn, som f.eks. Brød fremstillet af ikke-raffineret mel.

Hjertesund kost

Denne diæt, som detaljeret på Diet.com, fokuserer på at reducere dit kolesterol ved at inficere fødevarer i din kost, der er lav i fedt. At spise frugt er opmuntret, da de fleste sorter er lette at håndtere, praktiske til snacking og indeholder lidt eller intet fedt. Bønner er også lys på kolesterol, men højt i vitaminer og protein. Spis æg erstatninger og produkter, der har æggeblommer fjernet. Hver æggeblomme indeholder ca. 210 mg kolesterol.

1500 Calorie Low-Fat, Low-Cholesterol Diet

University of Rochester Medical Center offentliggør denne diæt gennem dets stærke sundhed website. Kosten reducerer dit kolesterolindtag ved at fjerne meget af fedtet fra hverdagen. For eksempel giver kølesupper og gryder i køleskabet dig mulighed for at skumme af meget af fedtet, når det hærder og stiger til toppen. Når du vælger kød, vælger du slankere dele af dyret. Du kan derefter tilberede det i en hævet metalplade. Fedtet, der smelter under forberedelsen, dråber ud af kødet og ind i den underordnede skål.

Pin
+1
Send
Share
Send