Mad og drikke

Hvordan man laver et pund kyllingebryst på 375 grader

Pin
+1
Send
Share
Send

Skinless kyllingebryst er en sund kilde til protein med mindre mættet fedt, kolesterol og kalorier end rødt kød. Du ofrer nogle indbygget smag til at gå sundere, men fortvivl ikke. Kylling har sådan mild smag, du kan gøre stort set alt for at glæde din gane. Den vigtigste del af bagning af et pund kyllingebryst er ikke overcooking det. Bagt selv lidt for lang tid, hvidt fjerkrækød tørrer hurtigt ud. Brug et øjeblikkeligt køttermometer til pålideligt at bestemme doneness. Bages ved moderat temperatur - 375 grader Fahrenheit er god - for at forhindre overkogt yderkød på det tidspunkt, hvor brysterne koges gennem.

Trin 1

Forvarm ovnen til 375 F. Tænd den mindst 20 minutter for at sikre, at den er helt opvarmet. Smør en bageplade eller bunden af ​​en stegepande med canola eller en anden madolie.

Trin 2

Læg alle kyllingebrystets overfladearealer med papirhåndklæder for at tørre dem. Børst dem med madolie, citrusjuice, sojasovs eller anden væske. Sæson dem liberalt med salt og peber sammen med andre ønskede smagsstoffer, såsom citruszest, hakket hvidløg eller ingefær, rosmarin, timian, tarragon, salvie, persille, marjoram, oregano eller dill. Forberedt fjerkræ eller oksekød gnider fungerer også godt, som blander Cajun eller sortening krydderier. Du kan også friske kyllingebrystene i almindeligt mel blandet med krydderier til brød dem.

Trin 3

Placer pundet af kyllingebrystene fladt ned i panden. Forlad lidt plads mellem dem. Sæt fjerkræet ind i midten af ​​ovnen. Bag kyllingen i ca. 30 minutter. Madlavningstiden varierer dog med brystets tykkelse, hvor godt din ovn opretholder sin indstillede temperatur, farve og materiale på panden og andre faktorer, så det er ikke en pålidelig foranstaltning. Brug et øjeblikkeligt termometer midt i den tykkeste del af et bryst og kog til en intern temperatur på 160 F. Kyllingens saft løber også helt klart, når den er fuldt kogt.

Ting du skal bruge

  • Bageskål eller stegepande
  • Madolie
  • Papirhåndklæder
  • Aromatiske midler
  • Øjeblikkeligt læst termometer

Tips

  • Brine kyllingebryst inden bagning dem for at holde dem saftige og ømme. Fyld et glas eller keramisk bageplade med ca. 6 kopper vand for at nedsænke et pund kyllingebryst eller udskift halvdelen af ​​vandet med frugtsaft, vin, sojasovs, te, øl, eddike, lager eller anden væske. Opløs ca. 1/2 kop kosher salt og 1/4 kop sukker eller brunt sukker i væsken og tilsæt aromatiske krydderier eller krydderurter. Sæt kyllingen i saltlage i køleskabet i op til 6 timer.

Advarsler

  • Skyl ikke dine kyllingebryst efter at pakken er åbnet. Som US Department of Agriculture noterer, dræber dette ikke bakterier, og det risikerer at sprede bakterier omkring dit køkken. Tilstrækkelig madlavning eliminerer bakterier.

Pin
+1
Send
Share
Send