Sygdomme

Over-the-counter Candida Behandlinger

Pin
+1
Send
Share
Send

Candida er en svamp, der lever i kroppen; den bevares under kontrol af andre bakterier og mikroorganismer, som også befinder sig i kroppen. Candida er ikke skadeligt i små mængder, men når der opstår hormonelle ubalancer, kan overgrowning finde sted. Den trives i områder, der er fugtige eller har højt sukkerindhold. En overvældning af candida forårsager en infektion, der skal behandles med svampedræbende medicin. Flere over-the-counter behandlinger kan fjerne symptomerne på candida infektion.

Monistat

Monistat blev kendt for sin effektivitet ved at fjerne symptomerne på candida gær infektioner. Det anvendes primært af kvinder som en aktuel creme, der påføres vaginaets ydre område. Det giver en beroligende relief øjeblikkeligt ved kontakt til brændende og alvorlig kløe forbundet med vaginal candida infektioner. Alle symptomer på vaginal gær infektion kan ryddes op inden for syv dage efter brug. Det anbefales, at det bruges i hele tiden. Ifølge webstedet Yeast Infection Community bruger Monistat den antifungale hovedbestanddel, miconazol, for at eliminere candida, som er vokset på kønsoverfladen. Det er meget muligt, at infektionen kan forsvinde inden den fulde anvendelse af medicinen.

Tioconazole Salve

Tioconazol er en over-the-counter topisk fløde, der behandler candida overvækst. Dets antifungale midler er i stand til at dræbe candida celler. Det kan anvendes direkte på det inficerede område af huden eller kønsorganerne. Det kan bruges til vaginale gærinfektioner hos kvinder eller i folderne af hud, hvor candida overgrowth opstår. Ifølge MayoClinic.com bør tioconazol anvendes i nogle dage efter symptomerne er forsvundet. Dette sikrer, at infektionen ikke genoptages inden for få dage. Det er også vigtigt at tage denne medicin den anbefalede mængde gange for at se de maksimale resultater.

AZO Gær tabletter

AZO-gær tabletter er effektive, fordi de behandler aktuelle symptomer på candida. Imidlertid forhindrer de også fremtidige infektioner fra at genoptage. Lægemidlet kommer som en let at sluge tablet, som internt ødelægger candida overgrowth. Det kan bruges som en forebyggende foranstaltning, når der ikke er synlige tegn på en candida infektion. En aktiv ingrediens i AZO gær tabletter er lactobacillus sporogenese, som er en god bakterier, der allerede er til stede i kroppen. Ifølge Probiotics.org kan beskyttende eller gode bakterier, som også er til stede i kroppen, kontrollere candida.

Pin
+1
Send
Share
Send