Mode

Sæber til Blackhead Fjernelse

Pin
+1
Send
Share
Send

Blackheads formes, når pluggede hårsækkene i huden åbner op og bliver mørke. Mens hudorme ikke er en indikation af snavs, er det stadig vigtigt at holde dit ansigt og andre acne-udsatte områder rene. Vask din hud med en mild sæbe eller rensemiddel kan hjælpe med at rydde eksisterende svartehoveder og forhindre fremtidige at danne.

typer

Ansigtsrensninger og sæbe designet specielt til acne kan hjælpe med at fjerne hudorre, selvom en mild rensning måske fungerer lige så godt. Regelmæssig sæbe er normalt ikke et godt valg for acne-udsat hud, da det har tendens til at irritere huden, hvilket kan forårsage tilstoppede porer at bryde åben og føre til yderligere acne problemer. Nogle rengøringsmidler indeholder benzoylperoxid eller salicylsyre for at hjælpe med at bekæmpe acne. Andre sæbe er lavet til følsom hud og kan mærkes som "duftfri", "hypoallergen", "oliefri" eller "noncomedogen".

Vask din hud

Når du har valgt en sæbe eller rengøringsmiddel, er det vigtigt at vaske dit ansigt med varmt vand og en mild touch to gange om dagen. Mens du måske bliver fristet til at skrubbe dine blackheads væk, er det den bedste måde at rydde op på din hud og forhindre fremtidig acne. Skyling af dit ansigt grundigt efter vask er også vigtigt, da sæbrest kan påvirke pH-balancen i din hud, som kan reagere ved at producere mere olie.

Fordele

Ved hjælp af en sæbe eller rengøringsmiddel, der er designet specielt til ansigts- eller acne-udsat hud, hjælper du dig med at undgå vask med produkter, der indeholder hårde kemikalier, der kan irritere din hud og tilstoppe dine porer. Du kan se resultater hurtigere, når du bruger en rengøringsmiddel, der indeholder aktuelle aknebekæmpende medicin. Benzoylperoxid og salicylsyre trænger ind i dine porer under vaskeprocessen for at hjælpe med at bekæmpe de bakterier, der fører til bumser og hudorme.

Overvejelser

Du må muligvis prøve flere sæbe eller rensemidler, før du finder en, der virker for dig. Acne er en meget personlig tilstand, da din hudtype, arvelige og hormonelle faktorer alle spiller en rolle. Ingen sæbe eller rengøringsmiddel fjerner hudorme natten over, men hvis du bruger en rengøringsmiddel i flere uger uden at se forbedringer, så prøv et andet produkt eller tal med din hudlæge for en anbefaling. Undgå medicinske sæber, hvis du bruger andre aktuelle acne medicin. Brug af mere end et medicineret produkt kan samtidig medføre irritation og gøre din acne værre.

Advarsel

Undgå skrubber og sæbe med perler eller exfolierende granuler, hvis du lider af hudorme. Mens disse produkter kan fjerne døde hudceller, vil de sandsynligvis irritere din hud og gøre problemet værre. Stop med at bruge et produkt, der forårsager ekstrem forbrænding, rødme eller skrælning, da disse symptomer ofte er tegn på kontakt allergi. Brug en solcreme med en SPF på mindst 15, når du går udenfor, hvis du bruger en rengøringsmiddel, der indeholder benzoylperoxid eller salicylsyre, da disse ingredienser kan gøre din hud mere følsom for sollys.

Pin
+1
Send
Share
Send