Mad og drikke

Mad at bringe til en picnic

Pin
+1
Send
Share
Send

Picnics er en sjov måde at skabe minder på, fejre ferie og tilbringe tid udendørs. Planlægningen af ​​maden er en del af det sjove. Inviter dine venner og familie til at deltage i at spise et godt måltid fyldt med spændende, velsmagende og næringsrige fødevarer. Forsøg at undvige pølser, som en undersøgelse i 2008 "Nutrition and Metabolism Annals" rapporterer, at folk, der regelmæssigt forbruger hotdogs, har en 40 procent større risiko for at udvikle diabetes og fedme. Husk at holde varme fødevarer varme og kolde fødevarer kolde, så alle forbliver sikre og sunde.

Salater

Du kan lave salater på forhånd og tage dem til picnic i en køler. Lav salat på en pind ved at smide klumper af agurker, kirsebærtomater, peberfrugter, broccoli og courgetter på en bambusspyd. Børn vil elske dette. Den klassiske tomat-, mozzarella- og basilikasalat smager lækker, når de parres med en hjemmelavet vinaigrette. For et twist på kartoffelsalat, brug kogte røde kartofler klædt med dild og ren græsk yoghurt. Frugtsalater er sunde og kølige. Gør det interessant ved at servere salaten i en udhulet vandmelon.

Chips

Chips er en klassisk picnic mad, så sørg for at bringe en række bagte og regelmæssige chips. Lav dine egne tortilla chips ved at skære mel tortillas i bitstykker, børste dem med olivenolie, drys med hvidløgsalt og bage i fem minutter i en 450 graders ovn. Disse tortilla chips har meget lidt fedt og er et sundt alternativ til almindelige chips. Server med en hjemmelavet chunky salsa eller hummus.

Sandwiches og Wraps

Forbered et udvalg af sandwich og ombryder morgenen på din picnic. Du kan lave en middelhavs wrap ved at kombinere couscous, grillet kylling, agurk og tomatskiver med en smule olivenolie. Pak alle ingredienserne i en spinat tortilla. Brug forskellige brød til en ændring af tempoet fra standard sandwich brød. Bring Reuben-sandwich på kaiserruller, kyllingesalat og drue-sandwich på en almindelig bagel, eller server en grillet kylling og stegt tomatpita. I det mindste vælger du fuldkornsbrød til dine sandwicher. Hele korn giver fiber, B-vitaminer og flere mineraler, som alle kan hjælpe med at forhindre hjertesygdomme ifølge ChooseMyPlate.gov.

På grillen

Mange picnicområder har kulgrill til rådighed. Hvis du vil grille kød på din picnic, så husk at bringe kul og lightervæske. Grill kylling lår og tromler og børste dem med grill sauce. Prøv flad bøf og marinér den i en blanding af honning, balsamicoeddike, olivenolie og hvidløg og kog den på picnicstedet. Du kan også grille kalkun burgere, hamburgere og den flerårige favorit, hotdogs. Mens du griller kødet, tilsæt øre af majs på cob til grillen.

Desserter

En picnic er ikke komplet uden en sød finish. Medbring en række desserter, der vil appellere til alle aldre. Bages chokoladechipkager, brownies eller citronstænger og arranger dem på en serveringsbakke. Frisk frugt, der ikke skal skæres, før du spiser det gør det let at transportere desserten. Vandmelon, cantaloupe, bananer og skiver ananas er alle nemme dessert ideer. Bær er også bærbare og velsmagende; bare sørg for at vaske dem, før du spiser dem.

Pin
+1
Send
Share
Send