Sport og fitness

Er cykling en aerobic øvelse?

Pin
+1
Send
Share
Send

Uanset om du kører på strandpromenaden på en cruiser eller pedal høj hastighed med trafik, kvalificerer en cykeltur helt sikkert som aerob træning. Aerob træning bruger store muskelgrupper i underkroppen gentagne gange og støt i mindst 12 minutter. Gå ud for en tur for at forbrænde kalorier og opbygge kardiorespiratorisk sundhed og udholdenhed.

Betydningen af ​​aerob træning

Aerob træning, sammen med styrketræning, danner grundlaget for fitnessprogrammer. Du vil udføre det i 30 til 60 minutter, tre til fem dage om ugen, i mindst 150 minutter om ugen, ifølge Center for Disease Control and Prevention.

Aerob træning forbedrer hjerte og åndedrætssystems sundhed. Holde sig i form har en positiv indflydelse på dit blodtryk og kolesteroltal. Det hjælper dig også med at opretholde en sund vægt og øger levetiden. Regelmæssig aerob træning kan også øge dit humør og afværge sygdomme i aldring, herunder hjertesygdom, diabetes, Alzheimers sygdom og kræft. Plus, du vil opleve forbedret livskvalitet ved at opleve bedre søvn, metal klarhed og intimitet.

Cykling gør et godt valg

Cykling, indendørs cykling, gå, svømning, jogging, dans og elliptiske og tredemølle maskiner tilbyder valg til aerob træning. I modsætning til andre former for aerob træning har cykling yderligere fordele for mennesker, der lider af gigt eller er over 50 pund overvægtige, da det hjælper hjertet uden at understrege ryg og ben leddene.

Indendørs cykling klasser, stationære cykler eller køb af passende lys, hjelme, handsker, beskyttelsesbriller og overtøj til road biking kan give dig mulighed for at ride året rundt. Begyndere kan begynde i et beskedent tempo og opbygge aerob fitness. Mere avancerede udøvere kan udfordre sig selv med længere rides og bakketræning.

Overvejelser

Korrekt cykelpasning hjælper dig med at undgå overforbrugsskader, især af knæet, hvis du forfølger cykling som din primære aerobic øvelse. På en gruppe indendørs cykel klasse, ankomme tidligt og bede klassen instruktør for hjælp er at indstille sæden og styrets højde og forreste eller bageste position. På en vej eller mountainbike skal du opdatere sædet til en anatomisk designet model og sætte sædeposten, så dit knæ er let bøjet, når du er i fuld nedstød.

Pin
+1
Send
Share
Send