Mad og drikke

Alvorlige symptomer på magnesium- og vitamin D-mangel

Pin
+1
Send
Share
Send

Magnesium og D-vitamin er essentielle næringsstoffer, som din krop har brug for at fungere. D-vitamin hjælper med at regulere calciumniveauer og opbygge stærke knogler. Dine muskler, hjerte, tænder og knogler kræver alle magnesium. Derudover er magnesium brugt til at kontrollere niveauerne af vitale mineraler, såsom kobber, kalium, zink og vitamin D. Mangler i begge disse næringsstoffer kan føre til en række bivirkninger.

Neurologiske lidelser

Søvnforstyrrelser er neurologiske. Fotokredit: Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images

Hvis du udvikler magnesiummangel, kan du lide af en lang række neurologiske lidelser. Angst, agitation, nervøsitet, søvnforstyrrelser og forvirring er alle alvorlige symptomer på magnesiummangel, rapporter fra University of Maryland Medical Center. Disse neurologiske lidelser peger på forringelse af din hjerne og andre nerver. I alvorlige tilfælde kan du endda lide af livstruende anfald. Hvis dette fortsætter i lang tid, kan dine nerver blive permanent beskadiget.

Unormale hjerterytmer og lavt blodtryk

Kontrol af blodtryk. Fotokredit: sezer66 / iStock / Getty Images

Dit hjerte og blodkar har brug for magnesium for at kunne regulere blodgennemstrømningen korrekt. Uden magnesium kan du udvikle arytmi eller en abnorm hjertefrekvens og et signifikant blodtryksfald, ifølge University of Maryland Medical Center. I sig selv er disse virkninger usikre, men sammen kan de forårsage alvorlige komplikationer. Hvis du allerede lider af hjertesygdomme, kan bivirkningerne forværre din tilstand.

D-resistens

Muskelspasme. Fotokredit: Arman Zhenikeyev / iStock / Getty Images

En af de vigtigste funktioner af magnesiumstøtter i korrekt absorption og udnyttelse af D-vitamin. I tilfælde af alvorlig magnesiummangel kan du udvikle D-resistens ifølge en artikel i "American Journal of Clinical Nutrition". Det betyder at selvom du tager i nok vitamin D, er din krop ikke i stand til at bruge den på grund af magnesiummangel. Uden D-vitamin og magnesium, vil du ikke være i stand til at afbalancere dine calcium- og fosforniveauer, hvilket kan føre til hjertearytmi og muskelspasmer.

Svage ben

Svage knogler. Fotokredit: Jupiterimages / BananaStock / Getty Images

D-vitamin mangler ofte knogleres styrke og struktur. Hos børn kaldes denne tilstand rickets; hos voksne kaldes det osteomalacia. Hos børn fører vitamin D-mangel til unormal vækst af de lange knogler, hvilket medfører kort statur og skeletdeformiteter. Osteomalaci hos voksne producerer svage knogler, der er tilbøjelige til brud og forvrængning. Enten sygdom kan behandles med D-vitamin-supplerende behandling, men det er ofte vanskeligt at reparere knogleresformiteter.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Magnesium & Magnesiummangel: Bei diesen 6 Krankheiten hilft Magnesium! Folgen & Symptome von Mangel (Februar 2020).