Sport og fitness

Baseball Regler for Størrelser af Baseballs

Pin
+1
Send
Share
Send

Pro baseball styres af de officielle regler for baseball - et sæt regler, der er fastsat af Office of the Baseball Commissioner. Selvom amatørligaer kan ændre reglerne, følger de sædvanligvis de samme regler som profferne, og et amatørbaseball-rådgivende medlem sidder på reglerudvalget. Ifølge de officielle regler for baseball skal baseballs passe ind i et smalt udvalg af dimensioner, der skal bruges i officiel leg.

Det Bare Minimum

I hvert fald skal et baseball være 9 inches i omkreds. Dette betyder, at den mindste tilladelige kuglehalve har en diameter på 2,86 tommer og en radius på 1,43 tommer. Det gør det mindste overfladeareal af en baseball 25,78 square inches og det mindste volumen 12,32 kubik inches.

Tager det til maks

Højst kan et baseball have en omkreds på 9,25 inches. Dette er en lille stigning - mindre end 3 procent - over minimumsstørrelsen, men det påvirker alle dimensioner af bolden. Det gør den maksimale diameter 2,94 inches og den maksimale radius 1,47 inches. Det maksimale tilladte overfladeareal for et baseball er 27,24 square inches og det maksimale volumen er 13,37 kubik inches.

Vejer ind

Baseballs har også et sæt vægtinterval. Minimumvægt for et baseball er 5 ounces. På den høje ende kan et baseball veje så meget som 5,25 ounces. Denne forskel er for lille til at være mærkbar uden at måle en bold. Den maksimale vægt udgør en stigning på 5 procent over minimumsstørrelsen.

Andre specifikationer

En bold opfylder ikke baseballens specifikationer - selvom det er dimensioner er korrekte - medmindre det er den rigtige form og lavet af de relevante materialer. Ifølge de officielle regler skal en kugle være kugleformet. Hvad angår materialerne, skal den have en kerne lavet af kork eller andet lignende materiale, indpakket i garn og dækket med to strimler af læder - enten kødhud eller hestehud.

Pin
+1
Send
Share
Send