Levevis

Salgsfremmende strategier til en yoga-forretning

Pin
+1
Send
Share
Send

At eje en yoga-forretning er en spændende og givende karriere, men det medfører markedsudfordringerne for mange småfirmaere. I hårde økonomiske tider kan yoga betragtes som en "luksus", der bliver skåret ud af forbrugernes budgetter. Et vellykket yoga-studie vil stole på mund til mund og tilpasning til lokalsamfundet for at opbygge en loyal gruppe studerende.

Start ud lille

Hvis du er en helt ny yogalærer, kan det ikke være den smarteste løsning at åbne dit eget studie med det samme, selvom du har råd til det. Prøv at undervise i klasser på et fitnesscenter eller etableret studie først for at hjælpe dig med at opbygge en rapport med eleverne og etablere navnegenkendelse. Når du bliver kendt i dit yoga-fællesskab, kan eleverne følge dig med til dit eget studie. En artikel i "Yoga Journal" anbefaler, at nye lærere begynder ved at undervise kurser rettet mod begyndere for at hjælpe med at skabe tillid og få loyale tilhængere.

Yoga i huset

I stedet for at forsøge at få eleverne til at komme til dig, skal du finde en måde at komme til dem. Kontakt lokale arbejdspladser og tilbyde yogakurser på internettet på medarbejdernes frokostpauser. Hvis du ejer et studie, kan du benytte denne lejlighed til at uddele brochurer eller flyvere til din virksomhed og nævne dine tidlige morgen-, aften- eller weekendklasser. Hvis dine corporate studerende nyder dine klasser på arbejde, kan de bare begynde at vise op til studiet også.

Overvej Fællesskabet

En anden artikel i "Yoga Journal" præsenterer casestudiet om et yoga-studie beliggende i nærheden af ​​en universitetscampus. Studiet sendte ud postkort til studerende, der markedsførte yoga som tømmermænds kur og en måde at "balancere de dårlige ting" i collegelivet, som at spise pizza og feste. Hold dit lokale samfund i tankerne, når du fremmer din yoga-forretning. Hvis der er en stor ældre befolkning, for eksempel, tilbyde "Yoga for seniorer" klasser. I en stor, hektisk by? Reklamer dine tjenester som en måde at finde balance i et stressende bymiljø.

Andre strategier

Klassepakker til nedsat pris og lavere satser for seniorer og elever er en måde at få omkostningsbevidste studerende ind i dit studie. Vær opmærksom på tal; hvis en tidsslot eller type af klasse er mere populær end andre, gør det målet for din markedsføring. Lejlighedsvis tilbyde specialer som "bringe en ven gratis" for at opmuntre eleverne til at fortælle deres venner om dine klasser.

Pin
+1
Send
Share
Send