Sport og fitness

De bedste swimmingpools i de nordvestlige forstæder i Illinois

Pin
+1
Send
Share
Send

Med Chicagos forstæder, der strækker sig nordpå til Wisconsin, tilbyder de nordvestlige forstæder dig flere muligheder for swimmingpool. Vandanlæg, der ejes og drives af en forstad, giver dig overkommelig adgang, uanset om du er interesseret i at svømme i fitness eller underholdning. Ud over bassiner med baner til svømme omløb, har de nordvestlige forstæder akvatiske centre med dykning, samfundskurser, vandrutschebaner, jet spray og legepladser til børn i alle aldre.

Woodstock

Omkring 63 miles nordvest for Chicago præsenterer forstad til Woodstocks vandcenter dig en række forskellige muligheder for svømning. Woodstock Water Works er et state-of-the-art udendørs akvatisk center, der tilbyder en otte-lane konkurrence swimmingpool, som har 1- og 3-meter dykkerborde. Den rekreative pool ved Woodstock Water Works giver dig en vandpark atmosfære med en dobbelt flume vandrutschebane. Yderligere faciliteter omfatter en baby pool, vand legeplads for børn, to lysthuse og plads til dig at picnic.

Elgin

Aquatic faciliteter i Elgin imødekomme i alle aldre, uanset om du svømmer for fitness, konkurrence eller underholdning. Beliggende omkring 40 miles nordvest for Chicago, giver Adventure Island dig mulighed for at vælge mellem en terapi pool, rekreative pool og en konkurrence swimmingpool. Konkurrencepuljen tilbyder otte baner, der spænder fra 5 til 12 fod dyb, plus 1- og 3- meter dykkerskiver. Børn i alle aldre er velkomne i rekreationsbassinet, som giver dig en dybdegående adgang, plus en 25 fods vandrutschebane og vandspil funktioner, der omfatter en skibbrudte båd.

Schaumburg

Omkring 30 miles nordvest for Chicago giver forstad til Schaumburg dig mulighed for at vælge mellem en udendørs vandland, to udendørs swimmingpools og et indendørs vandcenter. Bock Pool har en swimmingpool og en separat wading pool, mens Meineke Pool er en olympisk størrelse pool med et dykkercenter. Atcher Island er et tropisk tema vandland, som tilbyder dig to store vandrutschebaner, vandrutschebaner til børn og en vandlegeplads for børn. Water Works er et året rundt indendørs akvatiske anlæg, der tilbyder en skød pool, dykning pool, vandrutschebaner og en vand legeplads.

Bartlett

Besøg det indendørs vandmiljøcenter i Bartlett tilbyder dig en swimmingpool og familievenlig fritidsbassin, omkring 34 miles nordvest for Chicago. Splash Central er Bartlett's åretlige akvatiske anlæg, som har en 25-yard pool, der har en 1 meter dykker bord. Andre funktioner i Splash Central giver dig mulighed for at vælge fra en fritidsbassin med en 12-fods vandrutschebane og et spabad for voksne.

Des Plaines

Hvis du rejser 20 miles nordvest for Chicago, er vandcentret i Des Plaines et familievenligt svømmested. Mystic Waters er en vandland i Des Plaines, der tilbyder dig en fritidspool ved den dybdegående dybde Dolphin Bay. Ekstra muligheder du har på Mystic Waters omfatter store vandrutschebaner, klippedykning ved Sea Lion Falls, dias til små børn, jet spray og en 550 fod lang doven flod.

Pin
+1
Send
Share
Send