Sport og fitness

Overlevelse fødevarer at spise om vinteren for at holde varmen

Pin
+1
Send
Share
Send

I de kolde måneder af vinteren betyder overlevende, at du skal holde dig varm. Din krop genererer varme, da den fordøjer de fødevarer, du spiser, og visse fødevarer hjælper dig med at holde varmere end andre. Om vinteren er det især vigtigt at spise fødevarer, der er højt i energi - eller kalorier. For at få mest muligt ud af disse kalorier bør du spise mad, der har masser af fedtstoffer og proteiner til din krop at opbevare. Pemmican, sardiner og varm chokolade er alle gode overlevelsesmidler til vinteren.

Pemmikan

Pemmican er en traditionel overlevelse mad opfundet af indianerne. Pemmican opskrifter varierer, men fødevaren består grundlæggende af tørret kød og fedt kombineret med bær. Pemmican er kompakt og ekstremt kalorie-tæt og kan opbevares i lange perioder.

Pemmican er en fremragende energikilde til vinteroverlevelse. Pemmican er blevet brugt af indianere fra indianerne i traditionelle madlavning i hundreder af år for at vejr kolde nordamerikanske vintre. Det er en blanding af tørrede kød og frugter holdt sammen med fedt.

University of Minnesota har genoptrykt en pemmicanopskrift fra det nordamerikanske Voyageur Council-nyhedsbrev. Denne opskrift kræver tørret kød fra kære, elg, karibou eller oksekød og de tørrede frugter strømme, datoer, abrikoser og æbler. Du sliber alle disse tørrede ingredienser op og bland dem med varmt udført oksekødsfedt, og kombiner det med nødder og honning. Denne opskrift siger, at du kan spise din pemmican i årevis.

Sardiner

En anden vinter overlevelse mad pakker en høj koncentration af fedt og proteiner ligesom pemmican. Sardiner er en alternativ energikilde til opvarmning af din krop til vinteren. De er bærbare, fordi de kommer tæt pakket sammen i dåser.

Der er forskellige sorter af sardiner, ifølge Stealth Survival, som anbefaler oplagring på sardiner dåse i olie. Disse vil give dig så meget fedt som muligt, som kan lagres af din krop, når du skal generere mere energi. Sardiner kommer også konserves i sennep eller vand, til vinteroverlevende, der ønsker sort.

Varm chokolade

Varm chokolade er en populær vinterdrink for begge mennesker, der hygger sig op omkring en ild indeni, og de leger udendørs i sneen. For at lave varm chokolade behøver du kun to enkle ingredienser, mælk og chokolade. Begge disse ingredienser er gavnlige for at overleve vinteren. Mælk er høj i protein og kan være højt i fedt. Cremer mælken, jo mere fedt indeholder den.

Hvis du køber mælk fra butikken, køb sødmælk, ikke skummetmælk. Du kan bruge mælk fra dyr, kokosnødder eller nødder for at få de fede og proteinfordele, de indeholder. Du kan også fryse mælk til nem vinteropbevaring, ifølge en artikel i "Tid" magasinet.

Kombiner mælk med chokolade til en lækker smag, og endnu mere vintermæssige sundhedsmæssige fordele. Chokolade er også højt i fedt, så din krop kan bruges til at lave varme. Det er også højt i næringsstoffer som sukkerarter - som vil give dig energi - og antioxidanter - som hjælper med at beskytte din krop mod sygdom. Varm din mælk over en ovn eller en ild og smelter i chokolade efter smag.

Pin
+1
Send
Share
Send