Sport og fitness

De 5 mest fjernliggende campingpladser i Nevada

Pin
+1
Send
Share
Send

Nevada er fjerntliggende terræn med kun 24,6 personer per kvadratkilometer. Bjergkæder væv i afstanden, der virker skøre og tørre, mod en absolut blå himmel, og flade bassiner strækker sig i miles med andet end tumbleweeds og sagebrush. Enhver med en eventyrlystne ånd kan komme fra de ensomme motorveje, der bisect staten til at opdage fjerntliggende campingpladser, hvor vilde heste strejfer, rødhale hajjagt og vandstrømme. Vække spor af offentlige marker gør sådanne fjerntliggende steder tilgængelige for ørkencamping, og en topografisk app, der er uploadet til din GPS, gør dem lettere at finde.

Tabor Creek

En Bureau of Land Management campingplads, Tabor Creek (recreation.gov) er nordvest for Wells, Nevada, hvor indvandrervogn tog engang stoppet for at vand deres okser. Fra Wells, leder du nordpå på det meste grus Upper Metropolis Road i 30 miles og følger skiltene til Tabor Creek. I en højde på 6.000 fod finder du ti velindrettede campingpladser med picnicborde, brandringe og hvælvingetoiletter. Stier følger kanylen, hvor du kan mountainbike, vandre og fiske. Du skal medbringe dit eget vand og betale et gebyr på $ 2,00. Campingpladsen er åben årstid, midt i april til slutningen af ​​november.

Mill Creek

Battle Mountain er et knudepunkt for ekstreme udendørsaktiviteter på grund af dets afsides beliggenhed, herunder BLM campingpladsen på Mill Creek (recreation.gov). I 1930'erne brugte Civil Conservation Corps dette websted som en arbejdslejr. Der er 11 teltcampingpladser, picnicborde, grill, hvælvetoiletter og intet drikkevand. Camping er gratis, og du kan vandre eller cykle Mill Creek Canyon og udforske den nærliggende spøgelsesby Galena. Følg State Route 305 syd for Battle Mountain 20 miles, indtil du ser et afgangstegn til Mill Creek Recreation Area. Følg grusvejen fire miles til campingpladsen.

Pine Creek

Den amerikanske skovtjeneste campingplads ved Pine Creek (publiclands.org) sidder i skyggen af ​​Mount Jefferson, som er 11.900 meter høj og betragtes som et unikt ekstremt miljø. Du kan vandre ind i Alta Toquima Wilderness Area fra Pine Creek campingplads, der har træer, ti campingpladser, hvælvede toiletter og ingen vand eller gebyrer. For at komme der fra Tonapah, gå øst på USA 6 til State Road 376 krydset og drej til venstre. Fortsæt nord for ca. 13 miles til State Road 82 krydset mod Belmont. Fortsæt på State Road 82 gennem Belmont indtil Forest Road 420. Drej til venstre og fortsæt på FR 420 til FR 009. Drej til venstre og fortsæt vestpå ind i campingpladsen.

Jarbidge Ranger District

Du vil opdage, at kun kørsel til historiske Jarbidge - Nevada's fjerneste by - er et eventyr. Langs Jarbidge-floden har en anden amerikansk skovtjeneste campingplads ved navn Pine Creek (publiclands.org) fem campingpladser, brand-ringe, hvælvetoiletter, men ingen vand. Campingpladsen er fri og åben fra 1. juni til 31. oktober. Ud over campingpladsen er Jarbidge Wilderness Area, der beskytter nogle af de fjerneste lande i landet. For at komme til denne Pine Creek campingplads, hoved nord for Elko, Nevada på State Road 225 mod Mountain City 56 miles og drej til højre på Elko County Route 746 og fortsæt i 24 miles indtil Elko County 748. Følg vejen nordpå til Forest Road 752 og drej til venstre. Denne vej er lukket om vinteren.

Primitiv Camping

Dispergeret, primitiv camping (blm.gov) hersker som den ultimative udpost, der strækker sig ud over grusveje, hvælvede toiletter og revet ildringe. Bureau of Land Management offentlige lande er åbne for camping, som er Nevada's kendetegn. Du kan oprette din egen fjerntliggende campingplads, efter principperne om at "forlade noget spor", hvilket betyder, at lejren har den mindste virkning på et område. Opsæt dit telt på holdbare overflader mindst 200 meter fra åer og søer, pakk det, du pakker ind og sørg for, at dine campfires er helt ude, før du går videre.

Vejtips

De fleste af de veje, der fører til fjerntliggende campingpladser i Nevada, er grus, og nogle er 4WD-stier, så kør et køretøj med god afstand. Brænd dig, når du har chancen, og tag med benzinbrændstof, hvis du planlægger at udforske bagvejen. Regn, selvom det er sjældent, kan mudrede eller udvaskningsveje. Endelig bære et topografisk kort, der viser terrænet, fordi fjernbetjening betyder, at du ikke kan stoppe og bede om retninger, hvis du tager den forkerte vejvej. Du kan købe topo-kort til din GPS-enhed, anmode om campingkoordinater eller bestille printkopier fra Bureau of Land Management.

Pin
+1
Send
Share
Send